|
Klubis
Jun 5, 2010 0:00:16 GMT 3
Post by Andie Valletta on Jun 5, 2010 0:00:16 GMT 3
"Miks sul kahte pole?" küsis Andie kiivrite kohta. See oli armas, et Dan selle ühe talle andis, kuid ta ise? Ikka ohtlik ju. Siiski istus Andie siis bike'i otsa, Danieli taha ning võttis talt ümbert kinni. "Mainin, et ma pisut kardan sõita sellise asja otsas" lausus Andie ning naeris endamisi. Ta oli küll ennegi sõitnud, kuid jube oli pisut ikkagi. Tütarlaps piilus üle Danieli õla.
|
|
|
Klubis
Jun 5, 2010 0:06:37 GMT 3
Post by Daniel Grafdner on Jun 5, 2010 0:06:37 GMT 3
Daniel muigas vaid kergelt . ''Sest, tavaliselt ma ei sõiduta kedagi, ma isegi kardan siin peal olla, kui ma ise sõidan .'' Lausus ta naljatades, ning vajutas kergelt gaasi . ''Milliste asjade otsas, sa ei karda siis ?'' Küsis ta kiirelt, ning keeras oma silmad taha, neidisele, kui teda vaatlema jäi . Hetkel seisis bike kohapeal, sest tänav kuhu ta keerata üritas oli autodest pungil .
|
|
|
Klubis
Jun 5, 2010 0:09:06 GMT 3
Post by Andie Valletta on Jun 5, 2010 0:09:06 GMT 3
Andie mõtles hetkeks. "Noh, autos saab küll sees sõita, kuid seal tunnen ma end paremini, kui selle asjanduse otsas" seletas neidis ning naeris endamisi, toetades lõua nooruki õla peale. Neidis hammustas õrnalt alahuulde ning muigas endamisi, hoides tugevalt Danielil ümbert kinni. Samas mitte liiga tugevalt. Ikka niimoodi, et noormees hingata sai.
|
|
|
Klubis
Jun 5, 2010 12:13:45 GMT 3
Post by Daniel Grafdner on Jun 5, 2010 12:13:45 GMT 3
Daniel muigas kergelt, ning vajutas seejärel järsulg gaasi . Ta kihutas klubi eest, minema ning autode vahelt laveerides sõitis ta ka peatänavalt mõnekümne sekundiga minema, keerates ühele väiksemale tänavale, olgugi et sealt oli pikem tee, sai ta seal rahulikumalt sõita . Ja teiseks, polnud tal endal kiivrit ka peas . Noormees sõitis umbes 100'ga .
|
|
|
Klubis
Jun 5, 2010 18:13:06 GMT 3
Post by Andie Valletta on Jun 5, 2010 18:13:06 GMT 3
Kui Daniel kihutades klubi eest ära liikus, võttis Andie automaatselt tugevamini kinni ning peitis pea noormehe selja taha. Kui too jällegi rahulikumaks muutus, julges Andie üle tolle õla vaadata. Ta toetas enda lõua Dan'i õlale.
|
|
|
Klubis
Jun 5, 2010 18:17:56 GMT 3
Post by Daniel Grafdner on Jun 5, 2010 18:17:56 GMT 3
Daniel muigas vaid kergelt, kui gaasi vajutas, ning aru sai, et neidisel on kerge hirm sees . See pani teda veel enam gaasiga mängima . Viimasesse kurvi 130'nega sisenedes muheles ta veelgi enam, kui lõpuks majaees peatus . OT:Korralda uus teema minu majajuurde .
|
|