|
Post by Romeo L. Byron on Jun 15, 2010 19:01:24 GMT 3
Romeo naeris. "Ma tegin ühe kassi päeva huvitavamaks ja sa annad mulle selle eest miinuspunkte?" Ta tõmbas sõrmedega läbi juuste. "Jätkame. Kui sa mängiksid tõde ja tegu, siis kumma sa valiksid, teades, et mõlemalt poolt tuleb midagi ilget?" küsis noormees muiates.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 15, 2010 20:14:14 GMT 3
Kate hakkas Romeo väite peale muigama, "okey, ma võtan miinuspunktid tagasi." Neidis liikus rõdul seisva laua juurde ning istus selle ääres olevale toolile, andes märku, et nooruk võtaks ka istet. Kuulnud noormehe küsimust, mõtiskles ta tükk aega ise kergelt muiates. "Tõde ma arvan," lausus ta viimaks, viies pilgu kaugusesse. "Kas sul on mõni hirm, millest sa sooviksid üle saada?" küsis Kate, pöördudes Romeo poole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 15, 2010 20:34:43 GMT 3
Istunud Kate'i vastu, seadis noormees end paremini istuma. "Praegu ei oskaks ma küll ühtegi hirmu nimetada. Mingi foobia on mul kindlasti, aga ju siis pole ma selle foobiaobjektiga veel kokku puutunud. Nii et ma ei tea." Ta suunas oma pruunide silmade pilgu Kate'ile. "Mida sa teeksid miljoni dollariga?"
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 15, 2010 20:45:07 GMT 3
Neidis noogutas ning mõtles miljonile dollarile. Ta polnud kunagi sellele mõelnud. "Ma ostaks endale korteri, auto, palju raamatuid ja siis läheks kuskile reisile. Osa paneks ka muusikale. Ja kui veel üle oleks midagi siis annetaks kuskile," lausus näitsik enda esimesed mõtted välja. See mida ta siis ütleks kui tal raha käes oleks, võib hoopis midagi muud olla. "Kuues küsimus - mis on olnud sinu kõige suurem vale, mis sa öelnud oled ja kellele?" küsis Kate, viies pilgu Romeole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 15, 2010 20:46:38 GMT 3
"Ma ei vasta sellele," sõnas Romeo napilt. Esiteks ei tulnud talle midagi meelde ja teiseks ei tahtnud ta hakata rääkima millestki, mis oleks võinud tema mainet Kate'i silmis mustata.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 15, 2010 21:00:54 GMT 3
Kate kehitas õlgu, "kui ei siis ei." Ju siis ei usaldanud noormees teda veel või siis oli ta midagi väga suurt valetanud. Ta käis toas ning saabus sealt kollase veepommiga, mis veel natuke tilkus. "Keda sa siis nüüd hirmutad?" küsis neidis, manades näole kergel muige. Ulatanud talle järgmise veepommi, seisis ta rõdu äärele, pilk Romeol.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 15, 2010 21:02:59 GMT 3
"Ma võin sind visata, kui tahad," pakkus Romeo, pööras end rõduserva poole ja saatis veepommi teele. See tabas ühte telefoniaparaati. Noormees varjus rõduserva taha.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 15, 2010 21:46:56 GMT 3
"Hmm....jätaks vahele," muigas neidis ning jälgsi kuidas veepomm vastu telefoniaparaati lendas, tehes ümbruse märjaks. Kate muigas, mõeldes mis siis oleks kui keegi oleks samal ajal telefoniga rääkinud. "Telefoniaparaat? Miks sa selle valisid?" küsis näitsik kergel naerul.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 15, 2010 21:51:24 GMT 3
Romeo kehitas õlgu. "See näis sel hetkel olevat hea sihtmärk," vastas ta. "Minu kord. Kui sulle antaks võimalus kolida ükskõik mis maailma nurka, siis kuhu sa läheksid?"
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 15, 2010 22:22:43 GMT 3
Kate vaatas veel kord tilkuvat telefoniaparaati ning istus siis enda endisele kohale. Neidis mõtles läbi kõik võimalikud sihtpunktid, kuid lausus siis,"Portugali." Viinud pilgu noormehele, hakkas ta mõtlema seitsmendat küsimust. "Kui sa saaksid teha filmi endast, siis milline näitleja peaks sind mängima?" küsis näitsik.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 15, 2010 22:52:22 GMT 3
Romeo istus taas oma kohale. "Paul Walker. Aga enne peaks ta endale veidi juukseid kasvatama." Noormees toetas lõua käele. "Kui inimestel oleksid supervõimed, mis oleks sinu vägi?"
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 16, 2010 15:47:45 GMT 3
Neidis turtsatas, kuid Paul Walker oli kindlasti hea mõte. Kate mõtiskles noormehe küsimuse üle, endal kerge muie näol. "Ma tean küll. Ma tahaksin olla nagu ämblikmees - võrgu abil mööda linna lennata. See oleks kindlasti mõnus ja pealegi ei peaks ma liiklusummikutes seisma," jutustas neidis, lastes pilgul üle linna libiseda. "Kaheksas küsimus....Kumma sa valiksid, kas minu või su auto?" näitsik hakkas kergelt naerma, sest ta oli enam kui kindle et poiste valikuks langeks alati viimane.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 16, 2010 15:56:49 GMT 3
Romeo hakkas liiklusummikute mainimise peale naerma. "Tead, ma olen kahevahel - aga Nissan on mul olnud lühemat aega kui olen sind tundnud, nii et ilmselt valiks ma sinu." Noormees naeratas soojalt. "Okei. Siit tuleb lihtne küsimus. Viiul või bass?"
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 16, 2010 16:38:48 GMT 3
Kate'i pruunid silmad läksid suureks, "wow, sa oled vist esimene poiss, kes sellise valiku teeb." Neidis ootas enda uut küsimust ning kortsustas siis hetkeks kulme, "okey, ma olen võibolla natuke kahevahel, kuid ma valiksin siiski viiuli. Ma olen alati tahtnud seda mängida." Näitsik vajus mõtesse ning küsis siis viimaks enda eelviimase küsimuse, "Sa meeldid mulle piisavalt, et ma sind välja kutsuksin. Kas ma meeldin sulle piisavalt, et sa ütleksid "jah"?" Kate'i näole kerkis soe naeratus ning ta vaatas noormehele otsa.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 16, 2010 16:46:32 GMT 3
Romeo oli juba oodanud, et nende süütu mäng kisuks isiklikumaks. "Ilma kõhklemata - jah, ütleksin küll," sõnas ta naeratades. Eks vastame samaga. "Okei. Minu viimane küsimus. Kuidas sa reageeriksid, kui ma sind praegu suudleksin?" küsis noormees, oodates vastust huviga.
|
|