|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 20:35:41 GMT 3
"Mm..." Romeo limpsas oma jäätist. "Oleneb hetketujust. Vahel veedan ma kogu päeva vees, mõnikord ei saa mind kaldast lahti," vastas ta lõbusalt.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 20:50:16 GMT 3
"Tore," lausus Kate, uurides kuhu poole taksojuht sõidab. "Täna tahan ma kindlasti vees ära käia," ütles neidis, tõmmates kätega üle näo. Uurinud hetkeks enda telefoni, lükkas ta selle pükste taskusse.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 20:51:57 GMT 3
Mõne aja möödudes peatus takso kõrge hoone ees. Romeo maksis juhile nimetatud summa ja väljus taksost, hoides ust lahti, et Kate välja lasta.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 20:57:22 GMT 3
Kate astus taksost välja ning viis pilgu hoonele. "Wow, sa elad siin?! See on....kõrge," lausus neidis kergel imestusel. Tema majaga seda just eriti võrrelda ei saanud, sest see jäi tunduvalt Romeo omale alla. Ta sammus noormehe kõrvale ning hoidis endiselt enda silmi hoonel.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 20:59:38 GMT 3
Romeo suundus trepist üles, tervitas uksehoidjat, kes neile ukse avas, ja astus hoonesse, Kate kõrval. Ta seisatas lifti juures ja vajutas nuppu.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 21:08:26 GMT 3
Neiu liikus Romeo järel, uurides samal ajal hoonet. Kate toetas ennast vastu seina ning ootas lifti. "Viimasele korrusele on küll pikk sõit," muigas näitsik lõbusalt, kuigi talle ei meeldinud isegi enda kodus liftiga sõita.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 21:40:41 GMT 3
"See lift läheb kiiremini, sest liiga pikk sõit tüütab ära," lausus Romeo. Liftiuksed avanesid, nad astusid lifti ja uksed liuglesid taas kinni. Noormees oli eikuskilt võtnud võtme, nüüd torkas ta selle väiksesse lukuauku ja vajutas ühte nuppu, mis oli teistest nuppudest erinevat tooni. Lift hakkas liikuma.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 21:55:01 GMT 3
"Tore kuulda," muigas Kate ning astus koos noormehega lifti. Jälginud Romeot, asetas neiu käed rinnale risti.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 21:59:58 GMT 3
Varsti lift peatus ja uksed avanesid pisikesse koridori. Otse lifti vastas paistis suur lumivalge uks. Romeo astus liftist välja, keeras ukse lukust lahti ja avas selle. "Tere tulemast minu tagasihoidlikku koju."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 22:06:17 GMT 3
Sammunud noormehe järel liftist välja, silmas ta noormehe korterit. "Kui see on tagasihoidlik, siis missugune see minu korter on?" küsis näitsik, vaadates otsa kord Romeole ja siis jälle korterile. "Oeh, ma võiks siia elama jääda," ohkas näitsik lõbusalt.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 22:13:29 GMT 3
Romeo oli juba võtmed ukse kõrval asuval kapil seisvasse kaussi visanud ja kõndis nüüd läbi elamise keerdtrepi poole. Kuulnud neiu arvamust, pöördus ta ja naeris. "Aga jää. Mul ruumi küllalt."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 22:19:08 GMT 3
"Jah, kindlasti," lausus Kate lõbusalt naerdes. Elamine oli maitsekas ja meeldis neidisele, kuigi ta ise soovis endale sellist retro stiilis korterit, kus oleks telliskivi seinad ja vanad puidust põrandad. "Kui vanemad mu kunagi kodust välja peaks viskama, eks ma siis tuletan sulle seda meelde," ütles näitsik, asetades käed rinnale risti.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 22:26:12 GMT 3
Romeo hakkas trepist üles minema. Poole peal ta seisatas ja kõõlus üle käepideme. "Mul on teisel korrusel stuudio, kui see sulle huvi peaks pakkuma," mainis noormees.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 22:33:46 GMT 3
Kate naeris lõbusalt ning kõndis mööda treppi ülesse, "muidugi see huvitab mind - Sul on kodus oma stuudio!" Ta jäi nooruki kõrvale seisma. "Kas sul on veel midagi huvitavat selles hiiglaslikus korteris?" küsis näitsik kergel muigel.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 22:36:32 GMT 3
Romeo jätkas kõndimist, jõudes teisele korrusele. "Mm, mul on katusel mullivann, mul on elutuba kodukinoks ümber ehitatud.. Mul on isiklik teenija..." sõnas ta ühe toa ust jalaga lahti lükates. Tuba oli üpris korras, aga siin-seal vedelesid tossud, püksid ja mitmes värvitoonis särgid. "Mul on siin väike segadus," vabandas noormees suurest peeglist möödudes, et kummutisahtel lahti tõmmata.
|
|