|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 22:47:27 GMT 3
Neidis kuulas noormehe juttu ning noogutas lõbusal muigel. "Ütleme nii et sul on kodus ikka suurepärane elu," lausus Kate, liikudes nooruki järel tema tuppa. Tuba oli täpselt poisile kohaselt pisut segamini, kuid ega Romeo arvatavasti ei plaaninud pargist suvalist tüdrukut endale koju tuua. "Pole hullu, olen ka hullemid tubasi näinud," turtsatas näitsik. "Kuhu poole sul stuudio jääb?" küsis Kate.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 22:50:36 GMT 3
"Suurepärane elu on seni, kuni emps külla ei tule. Aeg-ajalt ta seda teeb, kahjuks." Romeo viipas käega uksest vasakule. "Vooderdatud uks. Ma usun, et leiad selle probleemideta." Ta sobras sahtlis.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 22:56:19 GMT 3
Kate hakkas naerma, "tuttav tunne." Kui tema emal oli vaba päev, otsis ta võimalust väljas olla. "Okeey, ma lähen otsin," jätnud noormehe enda tuppa, liikus ta mööda koridori, kuni leidis ukse. Asetanud käe lingile, lükkas ta selle lahti. Stuudio oli super ilus. Lasnud uksel seljataga kinni vajuda, liikus ta nuppude juurde. Lülitanud mikrofoni sisse, liikus ta salvestamis ruumi. Ledinud ühe kitarri, hakkas ta sellel vaikselt viisi mängima, ise kaasa lauldes.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 22:58:45 GMT 3
Romeo loopis mõned asjad õlakotti ja suundus siis salvestusruumi. Vaikselt oli sealt kuulda laulu. Noormees avas ukse tasaselt.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 23:06:18 GMT 3
Kate lõpetas laulu ning sulges silmad. Kui kitarr vaikis, avas ta need taas. Ta viis kitarri tagasi enda endisele kohale. Neidis tõusis püsti ning väljus salvestusruumist. Lülitanud mikrofoni kinni, vaatas ta noormehel otsa, "see on väga mõnus stuudio."
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 23:07:35 GMT 3
Romeo naeratas. "Seda olen ma alati arvanud," sõnas ta. "Niisiis, soovid veel ringi vaadata või hakkame minema?" küsis noormees sõbralikult.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 17:35:53 GMT 3
"Eriti ego, aga tõsi see on mõnus stuudio," naeris Kate lõbusalt. "Minu poolest võime minna," vastas näitsik Romeo küsimusele. Ta liikus ukse poole ning avas selle.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 17:40:10 GMT 3
Romeo järgnes Kate'ile. Ta läks trepist alla ning seisatas korraks. Siis silkas noormees ühte tuppa ja naasis sealt, käes kaks CD'd. Need ulatas ta neiule. "Palun."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 17:46:22 GMT 3
Kate jäi seisma ning ootas kuni nooruk tagasi tuleb. Võtnud kaks plaati kätte ilma neid ennem vaadates, tõstis neidis enda kulme, "aitäh, mis need on? Ja miks sa need mulle annad?" Näitsik viis küsiva pilgu Romeole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 17:49:07 GMT 3
"Need on minu albumid," vastas Romeo. "Võta need endale. Need võivad sulle huvi pakkuda," sõnas ta.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 17:58:19 GMT 3
Kate viis alles nüüd enda pilgu kahele plaadile, et neid lähemalt uurida. Tema näole kerkis naeratus, "wow,muidugi pakuvad need mulle huvi!" Ta liikus trepist alla, pilk kinnitatud albumitele tema käes. "Kas me lähme edasi taksoga või jala või autoga?" küsis näitsik, viies pilgu seljataha Romeole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 18:00:48 GMT 3
Romeo naeratas neiu reageeringu peale. "Me võiksime mu auto võtta. On rohkem liikumisvabadust," arvas ta.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 18:17:27 GMT 3
"Täiesti nõus," lausus Kate lõbusal muigel. Nad liikusid trepist alla ning neidis peatus ukse ees. "Sa pead mu mõnikord endale külla kutsuma ja siis soovin ma maja tuuri," naeris tüdruk ning avas korteri ukse, et koridorri astuda.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 18:28:31 GMT 3
Romeo võttis võtmed, keeras korteriukse lukku ja suundus liftini. "Pole probleemi. Ainult nimeta aeg. Ja nüüd sa tead, kus ma elan - miks mitte teha üllatusvisiit?" sõnas ta lifti kutsudes.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 18:38:49 GMT 3
Kate noogutas ning naeris lõbusalt, "eks ma siis tulen mõnipäev läbi. Aga kui sul peaks kunagi selles suures korteris üksi igav hakkama, siis sa võid mulle helistada." Ta viis pilgu noormehele ning siis liftile. Selle uksed avanesid ning nad astusid sisse.
|
|