|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 18:40:35 GMT 3
Romeo vajutas fuajee nuppu ja lift hakkas liikuma. Kui see peatus ja uksed avas, astus noormees välja ning pöördus ühe ukse poole, hakates selle lukuga mässama.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 18:46:40 GMT 3
Kate järgnes noormehele ning jäi tema seljataha seisma. "Veel üks osa sinu korterist?" küsis näitsik kergel muigel. See ei oleks tõesti ime olnud.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 18:51:20 GMT 3
Romeo sai ukse lahti. "Võib ka nii öelda." Ta suundus trepist alla ja pani valguse põlema. "Tule ettevaatlikult, trepp on järsk."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 18:55:25 GMT 3
Kui Romeo viimaks ukse lahti sai, sammus Kate tema järel trepist alla. Viimaselt kolmelt astmelt hüppas neidis alla ning jäi käed rinnal risti seisma.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 19:34:03 GMT 3
Seintel paiknevad vaikselt sumisevad lambid valgustasid suurt ruumi, mille seinu ääristasid asju täis riiulid ja mille keskel seisis must Nissan. "Welcome to my world," sõnas Romeo.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 19:46:42 GMT 3
"See on siis sinu meelispaik," muigas neidis kergelt peaga noogutades ja edasi sammudes. Ta uuris riiulitel olevaid asju ning viimaks peatus tema pilk mustal Nissanil. "Ilus masin," lausus näitsik, sest auto oli tõesti ilus ja oleks just kui alles poest välja sõitnud.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 19:50:02 GMT 3
Romeo kõndis ühe riiulini, võttis sealt lapi ja nühkis auto uksel olematut plekki, nagu inimestel oli komme olematuid tolmukübemeid kloppida. "Kui mul üleval igav hakkab, tulen siia. Siin on väga muhe olla," vastas noormees lappi riiulile visates. Siis tõmbas ta juhipoolse ukse lahti ning viskas oma õlakoti tagaistmele. "Well, hop in."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 19:56:27 GMT 3
Jälginud noormeest, tekkis neidise näole tahtmatult muie. Kate avas kõrval istuja ukse ning istus sisse. Auto oli mugav ka seest poolt. Silmanud auto makki, "kas sind häiriks väga, kui me sinu albumist kuulaks?" küsis näitsik tõstes kaks albumit ülesse.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 19:59:38 GMT 3
Romeo kehitas õlgu. "Ma olen selle pärdiku häält sadu kordi kuulnud, aga eks pane mängima," vastas ta muiates, käivitas auto ja juhtis selle kitsasse koridori, mille põrand oli ülespoole kaldu. Akna alla lasknud, vajutas noormees nuppu seinal, mis libistas suure ukse nende kohale, lastes koridori päevavalgust. Auto sõitis tänavale.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 20:10:20 GMT 3
Kate muigas ning hakkas naerma, "aga mina ei ole selle pärdiku häält veel plaadil kuulnud." Ta avas ühe neist ning tõstis ümbrisest välja. Lükanud selle mängijasse, ootas ta hetke, kuni autot täitis muusika. "Pole paha," lausus neidis lõbusalt kätega tantsu liigutusi tehes.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 20:13:27 GMT 3
Romeo jälgis Kate'i mõne aja, turtsatas ja hakkas siis naerma. "Okei, okei, ma saan aru, et sulle need laulud meeldivad, aga proovi veidi tagasi hoida, sest ma püüan siin autot juhtida," naeris noormees.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 20:23:04 GMT 3
Kate istus rahulikult istmele ning tegi hetkeks solvunud nägu, kuid peagi säras taas tema näol naeratus, "eks ma püüan siis olla!" Taas alganud laulu sõnad ei olnud inglise keeles ning neidis kergitas hetkeks kulme. "Ja mis keeles sa nüüd laulad? Ja millest see laul räägib?" päris tütarlaps, viies pilgu noorukile.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 20:30:53 GMT 3
Romeo kuulas veidi laulu. "Serbia keeles. Ja see laul on, for the laughs, Facebookist ja MySpace'ist," vastas ta turtsudes.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 20:43:25 GMT 3
Kate liigutas pead vaikselt muusika taktis, sest see oli kaasa haarav. "Serbia keel on huvitav," lausus neidis kuulates laulu sõnu. "Okeey, on ka hullematest asjadest laule kirjutatud," turtsatas tütarlaps lõbusalt. "Sa oled juba tükk aega Ameerikas elanud, kas sa Serbiat taga ei igatse?" küsis neidis viies pilgu Romeole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 20:46:43 GMT 3
Romeo naeratas. "Ma pole siin eriti olnud. Kuu või poolteist, kui sedagi. Aga eks vahel paneb see suurlinnamelu soovima, et oleksin tagasi Belgradis. See, võrreldes New Yorgiga, oli ikka väga koduselt väike linn."
|
|