|
Post by Alec Snow on Jul 10, 2010 20:18:45 GMT 3
Sony Ericsson W595. Jahtisin seda mitu kuud, enne kui ema suvatses selle ära osta. Einoh, pool tundi hüperaktiivseid animetantse tantsida on ka lõbus. Mu tuttaval on see telefon, valge, ning mdea, minu meelest küll eriti tore pole. xD Anojah, minu arust. Marlale - on jah vaikne, masendavalt lausa.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 10, 2010 21:12:13 GMT 3
Tegelt ma ikka pingutan veel
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 10, 2010 21:21:36 GMT 3
Te olete nõmedad. "Ei pinguta enam." Kes sai bloki siin? See on piisav motiiv, et adminile päkad silma ajada ja seda foorumit elus hoida.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 11, 2010 12:17:03 GMT 3
Oi! Suretage jah see koht välja. Ja Marla, ma ei kavatse enam head nägu teha. Viimasest GC'st on möödas nädal, nüüd oleks tore uus entry teha. Palun hakka sellega tegelema. Aitäh.
Ja kuna mul siin hetkel midagi teha pole, sest teemad on vastatud, siis lähen ma randa. Smile, GG, I'm following your advice! Kuigi mul on 4000 sõna vaja kirjutada ja kahest tunnist piisaks - keda huvitab, right. Nii et ma kaon ja õhtul ilmun jälle välja.
Adios!
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 11, 2010 16:21:58 GMT 3
Ma ei taha, et see koht välja sureks. Pealegi käin ma siin iga päev mitu korda sees, mis sellest, et mul on vähe teemasi.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 11, 2010 17:22:08 GMT 3
Mul ei ole siiamaani aega ega tahtmist seda teha olnud, sest ma ei viitsi teiste teemasi algusest lõpuni läbi lugeda! Aga ma annan endast parima.
|
|
|
Post by Stella E. Roberts on Jul 11, 2010 19:34:54 GMT 3
Ma tean, et osad üritavad seda kohta aktiivsena hoida ja mina olen nagu selle poolt ja üritan tihemalt käima hakata, aga samas tahaks aktiveerida ühte teist foorumit. Kes viitsib kahte foorumit korraga arendada, siis palun: klikk.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 11, 2010 22:30:45 GMT 3
Ma üritan elus hoida GG'd ja samas annan hoogu SMRC'le, nii et sorry, ei tegele rohkematega.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 11, 2010 23:05:00 GMT 3
Ougaad, Hispaania mehed on diblad. Mida see Villa kargab ja hüppab, nagu loll, kui keegi ees on. Väsitab end ja minu ajurakke oma - ehk saab. Kohutav, aga ma kolin lõpuni nüüd telekaette tagasi oma õllepurgi ja ðokolaadiga. So hiljem sisse, ja et siis rahvast ka oleks
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 11, 2010 23:09:55 GMT 3
Selle rahva koha pealt - looda sa. Kuradi ära vajub see foorum juba. No aga Casillas teenib küll oma palga täie eest. Kui teised tõmblevad, siis tema teeb, mida oskab - ja kaitseb väravad ära. Müts maha.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 12, 2010 0:03:24 GMT 3
Ma olen siin, suht kaua ja täna viitsin teemasi ka teha Ja mul on kahju, et ma MM'i ajaks koju ei jõudnud ikkagi vähemalt saab kohe seisu teada.. Aa ja nagu ma Sigas juba ütlesin, ei liitu seekord. Sorry See foorum ja enda oma ja siis veel mingi kolmas ka neljandaga ei viitsi jännata
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 12, 2010 0:08:16 GMT 3
Casillase kohta pole ma midagi halba öelnud. Super mäng oli, In mängis ka lõpus hästi ja see Torres on totaalne naljanumber tglt ka Ei aga ma olen ikkagi sitaks õnnelik, Hispaania (H)
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 12, 2010 0:29:58 GMT 3
Ma ei suutnud seekord seisukohta võtta, et kelle poolt ma olen
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 12, 2010 1:43:25 GMT 3
Torrese värava tõttu sai Hispaania EMi tiitli ka. Tühikargaja, nagu ta on. Üks-kaks kiiret word wari ja siis lähen ma pead selgeks magama, et võrkpalli ajaks jälle kickin' olla. Adios!
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 12, 2010 2:46:55 GMT 3
Kell saab kohe kolm, ma vaatasin telkut, nüüd korra siin ja siis magama. Tere hommikust!
|
|