|
Post by Marla Singer on Jun 6, 2010 19:53:48 GMT 3
Marla istus autosse ja tõmbas turvavöö peale, nautides siis Briani sõidustiili. "Räägi mulle enda perekonnast," palus tüdruk siis ja vis pilgu mehele, istudes poolküljega tema poole. Marla naeratas armsalt.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 7, 2010 2:35:18 GMT 3
Brian kehitas mõtlikult õlgu. ''Millest siin ikka rääkida. Ma olen enda peres ainuke laps,'' ütles mees nüüd. ''Meil on perefirma, mis tegeleb muusikariistade tootmisega,'' lisas ta veel ning muigas. ''Räägi parem enda omast,'' sõnas Brian nüüd.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 14:10:19 GMT 3
Marla muigas, enamus tema tuttavaid olid peredes ainukesed lapsed ja neid..neid oli nii palju. "Noh, mina olen enda peres neljas laps ja peale minu on veel üks vend. Alan, Aaron on juba kodust läinud, Eric on mu kaksikvend ja Mark on noorem vend. Ema ja isa..ah tead isegi, mingid ärivärgid käivad koguaeg, ma isegi ei viitsi süveneda nende asjadesse." Tüdruk naeratas nüüd, vaadates ikka Briani poole.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 7, 2010 15:05:00 GMT 3
Brian muigas. ''No siis sul on vedanud,'' ütles mees, pidades silmas vendade rohkust. Üksi on igav, arvab Brian. Nüüd viis aga mees pilgu ühele rannale, millest nad möödumas olid. ''Praegu on vähe rahvast, sa ei tahaks minna?'' tegi mees nüüd ettepaneku.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 17:36:15 GMT 3
"Ujuma?," lausus Marla väga süütult kutsika silmi tehes. "Jah, miks mitte." Tegelt tal ei olnud ju rätikut ega ka ujukaid, kuid keda kottis. Ega nad siis ju päriselt sinna ujuma ei läinud?! Tüdruk muigas kavalalt, vaadates ranna poole, mis auto aknast nii ilus paistis.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 10, 2010 2:50:53 GMT 3
OT: Sa nkn ei pahanda, kui ma hästi natuke sinu eest asju teen. Siis saan lihtsalt pikema posti ja ei pea ootama Brian keeras nüüd teele, mis viis randa. ''Me võime seal ju niisama ka lebotada,'' ütles nooruk autot parkides. Kui mees masinast väljunud oli ja aidanud seda sama teha ka Marlal, asusid nad seotud kätega ranna poole liikuma. Rahvast oli tõesti vähe- vaid mõni laps kiikus, paar tsikki päevitas ning putkade juures ootasid noorukid oma jätse. Mees liikus kaldale üsna lähedale ning viimaks vaikse ning rahvavaese koha valides, viskas Brian liivale selili. Seda tegi ka Marla. Noormees toetas enda keha nüüd käevartele ning viis siis pilgu neiule. Noorukid olid üksteisele väga lähedal.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 10, 2010 19:32:59 GMT 3
Marla lebotas nüüd Briani kõrval, nad olid tõesti väga lähestikku ning tüdruk vaatas poisile otsa ning naeratas. "Mis sa arvad, kuhu senine suhe meid viib?," päris neidis mõne aja pärast. Ta ei pidanud silmas, et neil suhe oleks vaid see suhe, mis neil üldse oli. Sõprussuhe hetkel. Tüdruk naeratas meelalt.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 10, 2010 20:58:24 GMT 3
Brian kehitas õlgu. ''Marla.. ma tahan sind. Ma tahan sind täiega,'' ütles mees nüüd otsekoheselt. ''Aga ma ei usu, et ma sind armastan nii, nagu armastavad mehed oma abikaasasid,'' ütles Brian. Tema ei saanud aru, et juttu oli sõprusest,kuid nii oligi parem, kui oli ka selge see teine pool. Brian ei suvatsenud rohkem seletada, mida ta Marla vastu tunneb, vaid suudles nüüd neiut kirglikult suule.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 11, 2010 18:13:13 GMT 3
Marla naeratas, just need olidki olnud sõnad, mida ta oleks tahtnud kuulda. Tüdruk ei olnud pühenduja ja just sellised suhted talle meeldisidki, vabad. Ta tahtis poisile just vastama hakata, kuid Brian jõudis ette ja suudles teda. Tüdruk ei lasknud kaua viivitada ning libistas enda käed mehele ümber, suudeldes teda vastu, lebades ise nüüd täiesti pikali liival.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 11, 2010 18:30:52 GMT 3
Mees oli nüüd Marla peal ning suudles neiut üsna ahtnelt edasi. Rahvas neid ei märganud ja teda tegelikult isegi ei kottinud, kui neid poleks vahitud.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 11, 2010 18:32:34 GMT 3
ot: teen uue teema siis randa.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 11, 2010 20:53:07 GMT 3
OT: randa?
|
|