|
Post by Jackie Fershes on Jun 6, 2010 21:21:36 GMT 3
Kõrgel taevas paistis ülimalt palav päike ning pilvi polnud praktiliselt nähagi. Ka tuul oli imevaikne ja kes küll sellise ilmaga suudaks panna vastu väljas olemisele? Vähemaltki ei olnud üks nendest Jackie, kes võttis kätte ning kai äärde istuma läks. Kuna ta oli linnas uus, tahtis neidis teha väikest ringkäiku, et nii mõnigi koht meelde jääks ja nagu meelega, viis tüdruku rada just kai äärde. Oli üpriski varajane aeg, kell tiksus kusagil kahe suunas ning sooja ilma puhul kandis Jackie vaid lühikesi teksapükse ning valget maikat. Jalad olid tal lihtsad tennised. Võttes istes kail, jäi neiu enda ees olevat horisonti vaatama. Kuna vaade oli lihtsalt imeilus, ei suutnud tüdruk vastu panna ja oma kotist ühe valgete paberitega vihiku välja võtta, millele järgnes ka kohe harilik pliiats. Visandades kõigepealt paar põhilist joont paberile, hakkas Jackie joonistama. Ot.: Vaba teema.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 8, 2010 17:59:59 GMT 3
Avery ostis ühe tavalise vanilli jäätsise ning kõndis kai poole. Tal oli väga palav, kuigi tal olid jalas vaid plätud, valged lühikesed püksid ning valge T-särk. Neiu hammustas jäätist ning nautis selle külmust enda suus. Mõne aja pärast jõudis ta kaile ning liikus lõpu poole, kuigi seal juba oli keegi. Delilah pole kunagi seltskonda kartnud. "Hei," ütles ta joonistavale tüdrukule, teda eriti silmitsemata. Deli pilk liikus üle mere ning hammustas uuesti jäätist.
|
|
|
Post by Jackie Fershes on Jun 8, 2010 18:40:03 GMT 3
Kui Jackie kellegi samme kuulis ning samuti ka tervitust, liikus ta pea küll tüdruku suunas, kui silmad olid endiselt joonistusel. "Hei jah," sõnas ta veidi hajameelselt. Nimelt oli neidisel kohe-kohe pilt valmis ning ta tahtis selle kiirelt ära lõpetada. Veel viimseid viimistlusi teinud, tõstis J pildi enda ette ning uuris seda ja vaadet, naeratades samal ajal. Puhas töö. "Mis sa arvad?" küsis tüdruk naeratades, eeldades, et keegi seisab endiselt tema selja taga ning jälgis ise endiselt joonistust.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 9, 2010 11:55:49 GMT 3
Delilah silmitses joonistust eemaolevalt. "Armas. See stiil meenutab mulle kedagi," ütles tüdruk pilti silmitsedes. Aga see oli üsna võimatu, et see tüdruk seal oleks. Delilah istus nüüd teise tüdruku kõrvale ning vaatas uuesti pilti. Nii tuttav.
|
|
|
Post by Jackie Fershes on Jun 9, 2010 13:24:21 GMT 3
Jackie naeratas, kuni talle nagu mingi deja vu tunne tekkis. Samas.. see poleks saanud võimalik olla. Sellegipoolest pidi ta kindluse mõttes enda kõrvale vaatama, et esimest korda tüdruku nägu näha ning J silmad suurenesid üllatusest, tundes ära oma vana sõbranna. "Avery?!" hüüatas ta, tõustes kiirelt püsti.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 9, 2010 14:52:23 GMT 3
Avery võpatas ehmatusest ning oleks peaaegu enda jäätise maha pillanud. Ta vaatas tüdruku poole, silmad suured. "Kuidas sa mu nime tead?" küsis Delilah jahmunult. Ega nüüd iga vastutulija ei tohiks tema nime teada, kuigi ta on juba terve aasta Manhattanil elanud. Ta kortsutas kergelt kulmu, kuna ta ei suutnud aru saada, kuidas too võõras tema nime teadis. Avery'le lihtsalt ei meenunud.
|
|
|
Post by Jackie Fershes on Jun 9, 2010 15:32:42 GMT 3
Kui Jackie ainult üllatunud oleva küsimuse sai, oli tüdruk reaktsioon kõigepealt ainult kahtlev. Tal oli ju siiski hea mälu ning eriti veel nägude peale. Tsipake enda vastas seisvat neiut uurinud, jõudis J siiski järeldusele, et tegu peab olema Avery'ga. "See olen ju mina, Jackie!" hüüatas neidis, ise kergelt kulmu kortsutades.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 9, 2010 16:01:44 GMT 3
Delilah vaatas tüdruku poole ja ahhetas siis. Jah, Jackie joonistas samamoodi. "Mida sa siin teed?" küsis tüdruk püsti tõustes ning enda sõbrannat ettevaatlikult kallistades. Avery poleks arvanud, et Jackie Manhattanil või kusagil seal kandis oleks.
|
|
|
Post by Jackie Fershes on Jun 9, 2010 16:20:31 GMT 3
Rõõmustades, et Avery ta lõpuks ära tundis, embas Jackie teda vastu. "Paps sai siin parema tööpakkumise, nii et kolisime siia. Muidugi oleksin ma võinud ka oma lemmikusse LA'sse edasi jääda, kuid vahest uus õhkkond on parem," vastas ta õlgu kehitades. "Ja sina? Ma ei teadnudki, et sa siin olla võid. Või noh.." Neidis vajus veidi mõtlikuks, võib-olla oli sõbranna öelnud, kuhu ta läheb ning J oli lihtsalt ära unustanud.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 9, 2010 17:15:36 GMT 3
"Ma kolisingi siia. Tegelikult, Manhattanile, siin on mu suvekodu," ütles Delilah kergelt naeratades. Jackie ei saanudki teada, et neil ka Hamtonsis maja oli, kuna Deli oli vaid Manhattanist rääkinud. Ta oli tohutult kurb olnud, kui pidi Jackiest lahkuma.
|
|
|
Post by Jackie Fershes on Jun 9, 2010 17:42:11 GMT 3
"Aah," sõnas Jackie, noogutades arusaadavalt. Ta vaatas hetkeks ringi ning seejärel ilmus ta näole lai naeratus. Elevalt vehkis ta veidi kätega ning lausus siis: "Ma olen ikka nii rõõmus, et sind üle pika aja jälle nägin."
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 9, 2010 21:09:51 GMT 3
Avery naeris vaikselt. "Tore on sind näha. Kuhu sa kolisid?" vastas Delilah, lisades lõppu ka küsimuse. Jackie oli üks tema parimatest sõbrannadest, vist isegi parim. Lihtsalt nii tore oli teda näha, kuigi Avery ei tundnud teda alguses ära. Ikkagi üsna pikk aeg lahusolekut.
|
|
|
Post by Jackie Fershes on Jun 10, 2010 12:28:23 GMT 3
"Esialgu vanemate ja vennaga Hamptonisse, kuid arvatavasti üritan mingiaeg Manhattanil omale korterit otsida," vastas Jackie. Ta oli juba oma vanematega kokku leppinud, et kui nad New York'i kolivad, saab tüdruk endale eraldi korteri.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 10, 2010 12:45:03 GMT 3
Delilah naeratas kergelt. "Kui tahad, võid minu juurde ka kolida. Ma elan üksinda, ja korter on päris suur, seal on mitu vaba tuba," pakkus tüdruk pead kallutades. Tema korter oli kahekordne, seal oli kolm vaba tuba. Hetkel olid need kasutuses külaliste magamistubadena.
|
|
|
Post by Jackie Fershes on Jun 10, 2010 12:56:33 GMT 3
Jackie naeratas rõõmsalt. "Tõesti? Oh, see oleks vägev. Teeksime üüri pooleks ja kõik oleks super." Tegelikult oligi neidise mõtetes kellegagi korter parem juba kahepeale võtta ning Avery pakkumine oli suurepärane. Loomulikult oli parem elada korteris ühe oma parima sõbranna kui mingi võhivõõraga.
|
|