|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 19:50:08 GMT 3
Mara tõmbas Avery ruumi keskele ja, laskmata neiu kätest lahti, hakkas ringi keerutama. Rahulikus tempos, siiski. Ühtegi oksemürsku polnud vaja tekitada.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 25, 2010 19:51:56 GMT 3
Avery hakkas muusika rütmis tantsima. Muusika oli piisavalt vali, et seda hotellitoas hästi kuulda oleks, kuid see ei häirinud teisi seal korrusel.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 19:54:52 GMT 3
Mara lasi Avery kätest lahti ja keerutas end ringiratast. Tema heledad juuksed lendlesid. Korraks ta peatus, et kokteilist lonksata, ning jätkas ringitõmblemist. Hyper.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 25, 2010 19:56:12 GMT 3
Avery nii hullult ei käitunud, kuid lonksas samuti vahepeal enda jooki. Ta liikus akna juurde ning vaatas välja, samal ajal tantsides.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 19:59:31 GMT 3
Natuke rahmeldanud, Mara peatus, et hinge tõmmata. Ta tühjendas oma klaasi. See kokteil oli tõepoolest fantastiline. Ta istus diivanile ja heitis ühe jala üle teise.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 25, 2010 20:01:43 GMT 3
Avery pöördus akna juurest tagasi ning jõi enda kokteili ära. "Väsinud?" küsis ta lõbustatult, kui ennast samale diivanile istuma mahutas.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 20:04:31 GMT 3
"Üldse mitte." Mara pani tühja klaasi diivani kõrval olevale madalale lauale. "Just taking a break from life, that's all."
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 25, 2010 20:11:45 GMT 3
Avery kallas veel viimase tilga kokteilist endale kurku ning pani klaasi ära. Ta silmitses Marat ning libistas siis sõrmedega kiirelt üle tüdruku suunurga. "Sul oli seal kokteil," ütles ta selgituseks kergelt muiates.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 20:15:33 GMT 3
Mara hakkas naerma. "Kokteil? Ma võin ju purjus olla, aga ma pole loll!" lausus neiu lustlikult. Vastutasuks kummardus ta lähemale ja puudutas Avery ninaotsa. "Kokteil," torkas ta turtsudes.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 25, 2010 20:15:51 GMT 3
"Oli küll," ütles Avery kergelt naeratades. "Ära usu, kui ei taha," lisas tüdruk lõbustatult, kui Mara väitis, et tal on ninal kokteili.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 20:18:21 GMT 3
"Okei, ma teen näo, et ma usun," andis Mara natuke järele, muie näol. "Mis siis edasi saab?" esitas ta küsimuse.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 25, 2010 20:18:56 GMT 3
Avery turtsatas vaikselt. "Ma ei tea. Mida sa teha tahaksid?" kallutas tüdruk pead, pruunide silmade pilk Maral.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 20:23:08 GMT 3
Avery'l olid ilusad pruunid silmad... Mara hoidis neiuga silmsidet. Ta oli piisavalt palju joonud, et hiljem tehtut alkoholi süüks ajada. Mara kummardus ettepoole ja suudles Avery't hetkeks. Mm, tuttav kokteilimaik.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 25, 2010 20:25:36 GMT 3
Avery oli hetkeks üllatunud, kuid ka tema mõistus oli veidike ärmastunud sellest kõigest alkoholist. Viin ja mitukümmend klaasi kange alkoholiga kokteili... See ajaks ka kõige tugevama vastupidamisega inimese veidike segi. Siiski Delilahile meeldis see suudlus. Nüüd lükkas tüdruk enda juuksed selja peale ja kummardus Marale lähemale, et teda suudelda.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 20:30:17 GMT 3
Mara nihkus Avery'le lähemale ja libistas oma sõrmed tema tumedatesse juustesse. Avery oli üllatavalt hea suudleja ning ta ei suutnud lõpetada.
|
|