|
Post by Chiaki Takahashi on Jul 4, 2010 17:14:14 GMT 3
OT: Acctually, Josh ja Chels, te pole üksi. xD Chiaki on veel seal. Amaiviitsi temaga hetkel tegeleda. ...
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 4, 2010 17:17:05 GMT 3
Avery järgnes Danielile ja peatus siis mullivanni ääre juures, joogist lonksu võttes. Tüdruk silmitses vannis istujaid ja muigas taas, nagu tal kombeks oli.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 4, 2010 18:41:01 GMT 3
Noormees kuulas vaid Marla sõnu, ning muigas siis omaette.''Ahoi kaader.'' Sõnas ta kiirelt, ning maandus ühele toolidest istuma, mis ümber mullivanni olid. Noormehe silmad olid liikunud Avery suunas, kelle poole vaadates ta ühele toolidest viipas, kui uue sõõmu viinast rüüpas.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 4, 2010 18:56:18 GMT 3
Avery istus hetke pärast ühele toolile Danieli kõrval ja silmitses enda viina pudelit. Hetke pärast võttis ta lonksu ja tõstis pilgu mullivannile.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 4, 2010 22:49:27 GMT 3
Romeo naeris. "See võis küll olla vaatepilt missugune," arvas ta turtsudes.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jul 4, 2010 22:56:27 GMT 3
Lõpuks jõudis ka Christian kohale. Ta ei teadnud, kas keegi teda sinna üldse tahab või ootab, kuid Chris tahtis pidu. Ta koputas uksele ning astus siis sisse, vaadates ringi. Noormees suundus elutuppa ning istus diivanile, avades endale ühe õlle.
Mingi aeg seda seal joonud, tõusis ta ning suundus akna juurde, jäädes sealt välja vaatama.
(Ot, ma ei tea mis ümberringi toimub, sest ma ei viitsi lugeda xD)
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 4, 2010 23:06:07 GMT 3
Kate silmitses juurde tulnud rahvast ning kuulas Marlat, ise kergelt muiates. "Vähemalt tasus see ära," mainis näitsik lõbusalt.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jul 5, 2010 0:33:18 GMT 3
OT: Chris - Chelsea, Josh ja Chiaki on korteri esimesel korrusel, teisel pole kedagi ja enamik peost on koondunud katusele, kus Rommi, mina, Kate, Marla on mullivannis, Avery ja Daniel sealsamas kõrval istumas. Vbla oli keegi veel, sorri, kui ära unustasin.
Mara oli upitades kätte saanud pudeli, mille ta oli kaasa haaranud. Viin? Käib kah. Ta korkis pudeli lahti. Olgugi et šampus polnud veel otsas, tahtis ta juba uut jooki. "Mai gaad, mul on liiga palju räpaseid saladusi, et neid rääkima hakata," turtsus neiu ning jõi pudelist. "Kogu mu elu on üks saladus ja skandaal."
|
|
|
Post by Christian Dale on Jul 5, 2010 0:40:07 GMT 3
Mingi hetk otsustas Christian, et uurib pisut ringi. Ta liikus teisele korrusele, kust ei leidnud ta kedagi. Edasi liikus ta katusele, kus ta avastas enamus inimesed mullivannist. Chris kergitas rahulolevalt kulme. "Veel ühele ruumi?" küsis ta hetke pärast, kui lähemale liikus, endal õlle pudel käes.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jul 5, 2010 0:45:37 GMT 3
Tundnud näo ära, hüüatas Mara: "Hei, Chris! Loomulikult on sinu jaoks ruumi," vastas neiu säravalt naeratades ja nihkus veidi blondile poisile lähemale, et ruumi teha.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jul 5, 2010 0:55:37 GMT 3
Noormees muigas endamisi ning nööpis siis triiksärgi nööbid lahti, võttes selle lõpuks ära. Ka teksad sokid ta jalatsid võttis Chris lõpuks ära, jäädes musta värvi bokserite väele. Õlle taas kätte võtnud, ronis ta samuti mullivanni ning noogutas kõigile tervituseks. Koheselt võttis ta lonksu õllest, libistades samalajal käe ümber Mara nagu oleks see tavaline asi. Ja oligi ju.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 5, 2010 1:02:45 GMT 3
Romeo köhatas kergelt, kui blond piiga oma puusaga teda rammis. Mullivanni roninud kutti ta ei tundnud, kuid nii oli see enamiku piduliste puhul. Noormehe liigutust ta aga märkas. "Las ma arvan - üks sinu räpaseid saladusi on tema?" küsis Romeo näitsikult ja muigas.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jul 5, 2010 1:10:33 GMT 3
Christian ei valdanud just tervet teemat, mis seal ennem käis, kuid kui blondi poisi kommentaari kuulis, hakkas ta kergelt naerma. "Aga loomulikult" lausus ta ning muigas, tehes ühe musi Mara pealaele.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jul 5, 2010 1:13:26 GMT 3
Mara itsitas. Tal polnud midagi selle vastu, et Chris oma kätele järjekordselt vaba voli andis. "Aga sellest ma küll rääkima ei hakka," viibutas neiu sõrme. "See on ja jääb saladuseks, kui keegi seda just purjus peaga välja ei lobise." Ta heitis muigvel pilgu Chrisile.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jul 5, 2010 1:16:42 GMT 3
Noormees vaatas Mara poole ning raputas pead. "Jääb meie vahele" kinnitas noormees pigem nagu endale ja Marale, kui teistele.
|
|