|
Öösel
Jul 2, 2010 23:30:03 GMT 3
Post by Quinn Buckly on Jul 2, 2010 23:30:03 GMT 3
Valge suitsupahmakas tõusis ühest Brooklyni tänavast üles taevasse, kui Quinn vaikselt suitsetas. Ta istus selg vasu pingikäepidet ning jalad pingil. Tänavalaterna post oli täpselt tema kõrval, seega istus ta valgus sõõris. Neidis köhis kergelt ning lasi pea kuklasse nii et ta sai taevast vaadata. Näitsik hoidis käes enda mobiili ning tõmbas jaki tihedamalt endale ümber. Tal ei olnud erilist hirmu viibida Brooklynis, sest ta oli siin tihti olnud. Tema arvates oli siin kuidagi rahustav.
|
|
|
Öösel
Jul 4, 2010 12:31:00 GMT 3
Post by Marla Singer on Jul 4, 2010 12:31:00 GMT 3
Marla jalutas mööda tänavat, tal olid jalas pikad kitsad teksased, madala tallaga kõrge säärega saapad ja must kapuutsiga pusa mille ühte taskusse oli tema käsi tugevalt surutud, teises käe sõrmede vahel oli tal kirsimaitseline sigarello, mis ei põlenud, sest tüdruk oli enda tsäksi maha unustanud. Järsku märkas ta valgusõõris istumas mingit tüdrukut, kes suitestas. "Vabanage, kas teil tuld oleks pakkuda," lausus Marla viisakalt, kui tema juurde oli astunud ja enda suitsu tema nägemisulatusse tõstis.
|
|
|
Öösel
Jul 4, 2010 19:40:37 GMT 3
Post by Quinn Buckly on Jul 4, 2010 19:40:37 GMT 3
Hoides pilku kindlalt taeval, märkas neidis silmanurgast liikumist. Ta puhus valge suitsu taevasse ning vaatas otse ette, kust oli näha liikumist. Peagi oli võimalik ära tunda noore neiu kujutis, mis viimaks valgustatud sõõri astus. "Ikka oleks," Quinn võttis suitsu näppude vahele ning võttis enda musta nahktagi taskust välja tulemasina. Avanud väikse võbeleva leegi, tõstis neidis seda teise näitsiku suunas.
|
|
|
Öösel
Jul 5, 2010 13:34:32 GMT 3
Post by Marla Singer on Jul 5, 2010 13:34:32 GMT 3
Marla tõmbas leegist suitsu põlema ja puhus siis tossu välja, seejärel tänas ta tüdrkut. Marla vajus pingile istuma, sest talle meeldis kõige rohkem suitsetada istudes ja väljas. Samal ajal otsis ta enda iPhoni välja ja hakkas smsi sisse toksima.
|
|
|
Öösel
Jul 5, 2010 14:15:41 GMT 3
Post by Quinn Buckly on Jul 5, 2010 14:15:41 GMT 3
Quinn tõmbas pisut vastumeelselt enda jalad pingilt maha, et neidis saaks istuda. Tema pilk kinnitus tema ees olevale maja numbrile 29. Peagi jõudis kirsilõhn ka näitsikuni. Ta viskas enda suitsu, mis oli juba imepisike, maha ning astus sellele peale. Quinn lasi enda seljal mõnusalt vastu pinki vajuda. "Oled kohalik? Ma mõtlen Brooklynist?" küsis neidis, viimata pilku tütarlapsele.
|
|
|
Öösel
Jul 5, 2010 16:07:21 GMT 3
Post by Marla Singer on Jul 5, 2010 16:07:21 GMT 3
"Eem, mkm," vastas Marla, kuigi ta tundis seda kanti nagu enda viit, ei kümmet sõrme. Ta oli siin palju aega veetnud. "Aga sina?," päris ta siis võõra käest. Tal oli hetkel tuju vestelda. Sms oli ka saadetud ja M pani telefoni tagasi taskusse.
|
|
|
Öösel
Jul 5, 2010 16:55:31 GMT 3
Post by Quinn Buckly on Jul 5, 2010 16:55:31 GMT 3
Quinn viis viimaks pilgu majanumbrilt neidisele. "Noup, kuigi ma armastan seda piirkonda," lausus näitsik. Ta pidi siiski leppima Upper East Side´i eluga, kuigi tulevikus kavatses ta kindlasti siia elama asuda. "Üks küsimus, kuidas sa saad sellist magusat ja imalat asja suitsetada?" küsis Q kergelt nina kirtsutades, kuid tema näol säilis siiski lõbus naeratus.
|
|
|
Öösel
Jul 5, 2010 19:37:16 GMT 3
Post by Marla Singer on Jul 5, 2010 19:37:16 GMT 3
Marla muigas laialt, kui nüüd eemale vaatas, kuid sellegipoolest vastas ta: "see ei ole imal ja magus. Noh, natuke on magus aga rohkem magus on selle lõhn lihtsalt. Ja pealegi tõmban ma seda üle pika aja jälle." Viimaks viis M enda pilgu jälle võõrale.
|
|
|
Öösel
Jul 6, 2010 11:45:45 GMT 3
Post by Quinn Buckly on Jul 6, 2010 11:45:45 GMT 3
Quinn noogutas kergelt ,"see lõhn meenutab mulle minged suvepäevi, kus tehakse suhkruvatti." Ta tõstis enda jalad pingile ning võttis kätega nende ümbert kinni. Neidis viis enda pilgu võõrale tütarlapsele ning köhis kergelt. Siiski oli tegu ööga ja õhk oli pisut jahedam. "Kas ma su nime ka võin küsida?" lausus näitsik, hoides endiselt pilku võõral.
|
|
|
Öösel
Jul 7, 2010 16:24:39 GMT 3
Post by Marla Singer on Jul 7, 2010 16:24:39 GMT 3
Marla tõmbas järgmise mahvi ja puhus siis tossu taevasse. "Mulle ka," ütles tüdruk ja see tõesti oligi nii. Alati, kui ta oli maitsega sigarellot tõmmanud, leidis ta et see meenutab talle sooja suvepäeva, kus on telk, milles tehakse suhkruvatti. "Marla olen," lisas ta siis, kui tüdruk tema nime oli küsinud. "Ja sina?"
|
|
|
Öösel
Jul 7, 2010 18:22:01 GMT 3
Post by Quinn Buckly on Jul 7, 2010 18:22:01 GMT 3
Näitsik jälitas pilguga kõrgele taevasse tõusvat valget suitsu, mille Marla välja oli puhunud, kuni see pimedasse linna hajus. "Quinn või Q lühidalt," lausus tütarlaps, haarates taskust mobiili, et kella vaadata. Ta oli juba päris kaua paigal istunud ja varsti oli aeg liikuma hakata. Mitte tingimata koju, aga kuskile... Q viis enda pilgu tütarlapsele. "Ahhjaa, ma mõtlesin, kust su nimi nii tuttav on, aga sa olid GG veerul see mitme noormehega jändaja?" lausus neidis. Ta oli alati öelnud välja enda mõtted ja seda ka seekord.
|
|
|
Öösel
Jul 10, 2010 21:11:37 GMT 3
Post by Marla Singer on Jul 10, 2010 21:11:37 GMT 3
Marla muigas pimeduses endamisi ja tõmbas uue mahvi. "Jah, olin küll," tunnistas ta siis ausalt, tal ei olnud midagi häbeneda. "Aga, et asi selge oleks, nüüd olen ma koos Daniga!" Tüdruk naeris vaikselt.
|
|
|
Öösel
Jul 11, 2010 13:20:07 GMT 3
Post by Quinn Buckly on Jul 11, 2010 13:20:07 GMT 3
Quinn muigas kergelt ning viis hetkeks pilgu teisele poole tänavat, kust üks lärmakas noortekamp tänava vahesse kadus. "Okey, eks ma jätan meelde," lausus näitsik kergelt naerdes. Kuna tal ei olnud nagu nii kunagi ühtegi kokkupuudest Dani'iga olnud. "Vähemalt ma loodan, et oled õnnelik," lausus neidis kerge ohke saatel. Ta vaatas Marlat enda kõrval ning varjas käega suule tikkuva haigutuse.
|
|
|
Öösel
Jul 12, 2010 0:27:57 GMT 3
Post by Marla Singer on Jul 12, 2010 0:27:57 GMT 3
Marla naeratas, see oli selline totakas armunud inimese naeratus. "Jah, olen küll," ütles ta siis siiralt. "Ja kuidas on lood sinuga?," päris ta seejärel huvitatult.
|
|
|
Öösel
Jul 12, 2010 13:08:04 GMT 3
Post by Quinn Buckly on Jul 12, 2010 13:08:04 GMT 3
Quinn muigas, nähes näitsiku näol sellist ilmet, mis tekib vaid armunud inimestel. Ju siis oli Dan talle see õige, mõtiskles neidis, lükates enda jalad taas maha. "Minuga? Mina olen stabiilses suhtes neiu," lausus Q kavalal muigel. Nad olid noormehega pea kaks aastat juba koos, kuigi alguses oli nende suhe selline on-off relationship. Kuid nüüdseks oli kõik paigale loksunud. "Mis sa üldse siin Brooklynis teed sellisel ajal?" küsis Quinn, viies pilgu Marlale.
|
|