|
Post by Joseph Meraz on May 30, 2010 22:15:34 GMT 3
"Seda arvatavasti selle pärast, et ma ei käi võistlustel. Skeidin pigem omaks lõbuks," ütles Joe, kuigi ei eeldanud, et tüdruk temast aru saaks. Kõik teised Joe sõbrad, kes skeitimisega tegelesid, käisid võistlustel ja olid ka head, aga Joe ei viitsinud.
"Kui ma võistlustel käin, siis ainult tantsuga," ütles ta häbeliku naeratusega. Ei olnud väga palju neid inimesi, kes teadsid, kui süvendatult Joe tantsimisega tegeles ja selle tõttu ei osanud ta tihti ka mingit reaktsiooni oodata.[/i]
|
|
|
Post by Scarlett Frost on Jun 1, 2010 14:35:47 GMT 3
"Äärmiselt meeldiv on kohata kedagi, kes harrastab seda vaid oma lõbuks. Mu tutvusringkond koosneb seni kahjuks ainult neist, kes teevad seda vaid kasumi pärast." tõdes Scarlett, meenutades paari, kellel vaid raha ja auhinnad meeles mõlkusid.
Kuuldes aga tantsu mainist, üritas Scarlett enda elevust varjata. "Tantsuga? Äkki täpsustad?" polnud vaja aga palju arvata, et ilmselt oli tegu Streetiga või millegi sarnasega vähemalt, sellegipoolest ei hakanud Scarlett ise ka küsimust tagasi võtma.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on Jun 2, 2010 21:35:12 GMT 3
Joseph mõtles hetkeks, kuidas oma tantsustiili iseloomustada. Ei saanud öelda street, sest seda see siiski ei olnud. Ei saanud öelda ka hip-hop, sest see oli ka vale väljend. Üldiselt on raske seletada midagi, millest sa ise päris täpselt aru ei saa, aga samas tehakse seda iga päev. Või vähemalt üritatakse.
"Tegelikult igasuguse tantsuga, aga sügavamalt sellise," Joseph tegi väikese pausi, et leida enda jaoks see kõige sobivam sõna. "Rahvusliku tantsuga. Nagu vanaaegne pärismaalaste tõmblemine seotud tänapäevaste erinevate elementidega. Seda on raske seletada."[/i]
|
|
|
Post by Scarlett Frost on Jun 5, 2010 13:00:55 GMT 3
"Huvitav." sõnas Scarlett mõtlikult. "Midagi, millega ma pole veel kokku puutunud - vähemalt teadlikult mitte." Scarlett üritas meenutada, kas ta on midagi noormehe kirjeldatut näinud, mida sarnast vähemalt vb, kuid siiski tekkis tal mingi ettekujutus.
"Võib sellest siis ka järeldada, et sul on suurem huvi pärismaalaste kultuuri vastu?" Scarlett oli märganud, et kutt ei ole just tüüpilise ameeriklase moodi, kes on mandrile Euroopast rännanud, kuid tänapäeval olid kõik oma päritolu juba unustanud või seda unustamas.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on Jun 6, 2010 19:37:55 GMT 3
"Alguses ei olnud," ütles Joseph mõtlikult. "Kui ma sellega alustasin, siis vanaisa käis peale ja ütles, et ma ikka võiks meeles pidada oma päritolu ja juuri ja tead küll, kuidas vanainimesed räägivad," seletas Joe. Kuigi tal ei olnud õrna aimugi, kellega rääkis, ei tundnud ta end selle pärast halvasti vaid pigem vabalt - võis juhtuda, et ta ei näe tüdrukut enam kunagi ja mis siis, kui ta arvab, et Joe on imelik?
"Tema rõõmuks läksin trenni, olin natukene aega, mõtlesin ära tulemisele, aga lünklikult käisin ikkagi kohal. Ja paari aasta eest hakkas jälle meeldima ja nüüd tegelengi sügavuti. Muud asjad mind nii palju ei huvita, kui tants," dialoogi monologiseerimist Joseph oskas.[/i]
|
|
|
Post by Scarlett Frost on Jun 10, 2010 23:47:55 GMT 3
"Uskumatu.." podises Scarlett omaette nii, et vaid tema seda kuulis. "Äärmiselt rõõmustav on kuulda, et keegi on leidnud enda juured just tänu tantsule." Kogu selle aja oli Scarlett näperdanud enda kaamerat, nüüd lükkas ta selle vastavasse kotti. Väike märk ekraani nurgas oli andnud märku,et aku hakkab tühjaks saama ja ühtlasi oli see ka märk, et Scarlettil on aeg liikuma hakata.
"Ma tean, et sa oled osaliselt pärismaalane, vähemalt seda verd." Scarlett võis seda järeldada juba noormehele peale vaadatates. "Kuid mul pole õrna aimugi, kuidas su nimi on?"
|
|
|
Post by Joseph Meraz on Jun 11, 2010 1:33:20 GMT 3
Everlasting nimedraama! Inimestel oli alati mingi teema sellega, et oleks kindlasti vaja teada, kellega ta räägib. No milleks? Lihtsalt üks nimi, mida järjekordselt ära unustada? Et väita vestluses, et tead, kellest jutt käib? No kellele sellist tutvust vaja on? Järelikult ikka oli selliseid inimesi. Kuigi Joe kahtles, et tema vestluskaaslane just seda tüüpi inimene oli.
"Nimi nime vastu?" pakkus ta tüdrukule välja. Päris lihtsalt ta siiski ei allunud. Ja ta oleks võinud tüdrukut lohutada sellega, et tavaliselt teeb ta mängu pikemaks ja keerulisemaks ja enda jaoks sada korda huvitavamaks.[/i]
|
|