|
Post by Amy Von Siffle on May 30, 2010 20:09:13 GMT 3
Amy kõndis aeglaselt metsa poole, kuhu ta tahtis minna, et oma mõtteid mujale saada. Tal olid jalas pikad sinised teksased ja must-valge triibuline sviiter. Ta juuksed olid loomulikult lokkis ja neid hoidis taga sädelev peavõru. Neidis käis aeglaselt ühtede lillede poole, ni paisttsid kaugelt silma. Nendeni jõudes kükitas Tüdruk et ühte korjata
|
|
|
Post by Chantal Cole on May 30, 2010 20:52:07 GMT 3
Chantal liikus metsast välja, kohendades oma DV tuunikat, pillel paistis olevat mingi plekk.Lähemalt vaadates oli see lihtsalt nii tundunud varjus.Eemalt tundis Chantal lille lõhna, mis tõi tüdruku näole naeratuse.Oleks vaid ta kaamera temaga kaasas.Chantal kohendas oma lohvakat krunni ja liikus lillede juurde.Seal märkas ta üht brünetti(?) neidu.Chantal kükitas ja korjas lille ning istus puu alla ning hakkas tüdrukut jälgima.
|
|
|
Post by Amy Von Siffle on May 30, 2010 21:07:14 GMT 3
Neidis oli näinud võõrast tüdrukut, kes samuti lilli korjas ja nüüd puuall istus. Amy norris paar lille ära, nuusutas neid ja ühe pistis peavõru vahele, niiet ilus valge õieke tema juukseid imeilusti kaunistas
|
|
|
Post by Chantal Cole on May 30, 2010 21:14:55 GMT 3
|
|
|
Post by Amy Von Siffle on May 30, 2010 21:53:38 GMT 3
Neidis vaatas võõra poole, kes nägi tõsiselt ülbe välja. '' Jah, ma tean '' sõnas Amy enesekindlalt. a sai aru, et tüdruk oli seda öelnud mõnitavalt ja et too teda juba esmapilgust ei sallinud. Või vähemalt ta oli selles peaaegu kindel.
OT : hahahah, ma naeran seda pilti veits : DDDDD
|
|
|
Post by Chantal Cole on May 31, 2010 15:48:32 GMT 3
Chantal muigas ja keerutas telefoni käes. "Polegi nii iseloomuutu, kui algul tundus,"lausus Chantal ja uuris veel kord tüdrukut.Mõnitav pilk Chantali pilgus asendus lahke pilguga ja näole ilmus aus naeratus."Chantal." OT:Kes ei naeraks
|
|
|
Post by Amy Von Siffle on May 31, 2010 16:53:53 GMT 3
Amy noogutas neidisele ja tutvustas ennastki öeldes oma nime ja tüdrukule naeratuse saates. Ta kummardus veel üheks hetkeks võttis lille nuusutas ja jättis selle edna kätte. Ta liikus paar lühikest sammu teie neiu poole ning küsis uudishimulikult '' mis teed siin metsas üldse ? ''
|
|
|
Post by Chantal Cole on May 31, 2010 18:24:07 GMT 3
"Ah, pole midagi muud teha ju.Kes sul kool viitsib ronida, šoppata pole hetkel vaja ja isa kodus ameleb oma naistega,"pobises Chantal."Kuigi, kui ma väga tahan, eks ikka leian midagi, mida teha,"Chani näole ilmus irve, kui ta peas mõtted läbi käisid.
|
|
|
Post by Amy Von Siffle on May 31, 2010 19:33:34 GMT 3
Amy kortsutas kulmi. Ta vaatas tüdrukupoole ja tal oli temast isegi päris kahju. Just tema isa pärast. See kõlas nii hirmutavalt ja rõvedalt
|
|
|
Post by Chantal Cole on May 31, 2010 21:21:52 GMT 3
"Aga ise?"küsis Chantal ja mõistis, et ütles liiga palju. "Lihtsalt aega surnuks löömas või lilli korjamas?Või on need samad asjad?Vahet pole,"Pobises Chan ja üritas mitte meelehetlikult teemat vahetada.
|
|
|
Post by Amy Von Siffle on May 31, 2010 21:43:50 GMT 3
Amy nägi, et tüdruk käitub kuidagi kummaliselt, kuid siiski ta ei tahtnud sekkuda.. Arvata oli, et see oli põhjustatud tema isast ja sellest, mida viimane kodus teeb. '' ma tulin niisama, et mõtteid mujale saada '' sõnas tüdruk vaikselt ümbrusesse vaadates. Ta nägi, kuidas üks pisike orav ühelt oksalt teisele karga ja nii õnnelik paistis. oleks siis minulgi nii hea olla mõtles neidis omaette.
|
|
|
Post by Chantal Cole on May 31, 2010 22:27:21 GMT 3
"Tean tunnet,"ohkas Chan ja vaatas ring.Siis torkas talle midagi pähe. "Põrgusse, mina ei kavatse siia istuma jääda ja nutta halva elu pärast.Kas tuled ka Infusionisse või jääd siia passima?"küsis Chantal püsti tõustes ja Amyt silmitsedes.
|
|
|
Post by Amy Von Siffle on May 31, 2010 22:34:07 GMT 3
'' aa davaj '' naeratas Amy oma uuele sõbrannale . '' lähme ''
|
|
|
Post by Chantal Cole on May 31, 2010 22:42:42 GMT 3
Chantal vaatas veel korraks ringi, et midagi elutähtsat maha ei jääks ja siis arvatavasti seadsid nad sammud Infusioni poole.
OT . Amy, alusta ise teemat, ma pean minema.Cya
|
|