|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 1, 2010 15:28:09 GMT 3
Kathy ei saanud midagi aru - osa seltskonnast oli kadunud ja nii ruttu. "Mis toimub?" küsis ta Chrisilt ja võttis lonksu oma uuest koksist.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 15:33:48 GMT 3
"Ma üldse ei kurda, et ma siit kedagi peale sinu ei tunne," sõnas Romeo Corale, sarkasm vaevu kõlamas. "Aga ma ei välista, et kui siin kellegagi tuttavaks saan, on tükk maad lõbusam."
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 15:40:42 GMT 3
Cora naeris mahedalt ning toetas ennast samuti vastu seina. Täitsa mõnus oli seal sedasi. Tüdruk oli arvanud, et tema diivanilt oli olnud hea üle vaade, siit oli isegi kergelt parem. "Ma ei imestaks, kui sa siit õhtu lõpuks juba kõiki nägusid nimepidi teaksid.. vähemalt mõneks hetkeks," sõnas Coco aeglaselt. Noh, üsna raske oleks nüüd k õ i k i d e nimed selgeks õppida - selleks peab nimede ja nägude peale loomulikku annet olema. "Aga kas sa vihjad, et minuga ei olegi siis lõbus?" uuris neitisk peale pisikest vaikust, huuli torutades, üks kulm veidike kõrgemale tõstetud, küsivalt noormehe poole vaadates.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 15:43:04 GMT 3
Veidi vale sõnakasutus... jõudis Romeole kohale. "Ma pole midagi sellist väitnud," ütles ta. "Ära tee seda nägu!" hakkas ta siis naerma. "Sa oled tobe."
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 15:46:47 GMT 3
"Aga jäi mulje, nagu oleksid," sõnas Cora, pead viltu kallutades. Kuuldes noormehe järgmisi sinu, turtsatas tütarlaps täiesti paratamatult. "Aga äkki ma tahangi tobe olla, sa selle peale kindlasti ei mõelnud?" pakkus Coco, enda silmi viivuks kõõrdi ajades, seejärel neid kiirelt pilgutades ja vaikselt naerdes.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 15:50:35 GMT 3
Romeo hakkas naerma. "Peast soe!" torkas ta, samal ajal soojalt naeratades. "Kui tahad tobe olla, siis ole, aga ära tule hiljem mu õla najale nutma, kui su maine porri tallatakse," hoiatas ta, lõbusus hääles.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 15:55:45 GMT 3
"Mind minu maine ei huvita, kuni mul endal lõbus on," teatas Cora targalt. "Tegelikkses tahtsin ma lihtsalt kindel olla, et sul minuga ikka lõbus ka on," sõnas tütarlaps süütult naeratades, lõpetades nägude tegemise, käsi rinnale risti toedates. Teda lihtsalt häiris kergelt, kui need niisama kõrval kõlkusid, ilma õige tegevuse või kohata.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 15:57:44 GMT 3
"Selles võid kindel olla." Romeo naeratas. "Kas siin mingit piljardilauda või midagi taolist pole? Teeksime näiteks ühe mängu? Niisama ühte kohta soojendada pole ka mõtet."
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 16:02:02 GMT 3
Cora kallutas pead veidike viltu. Piljad polnud just otseselt tema mäng. Tema piljardi minevik oli täis suurel hulgal kaotusi. "Alumisel korrusel, kui ma ei eksi," lausus ta peale hetkelist mõtlemist. Tütarlaps oli siin varemgi pidudel käinud ning kuskil maja soppides pidi see meelelahutuse ruum ka tema meelest asuma.[/color]
|
|
|
Post by Johnny J. Crept on Jun 1, 2010 16:56:03 GMT 3
Oli Marla ju Johnnyle lubanud, et tuleb pidu. Ja näed, pidu oli olemas, SMS noormehe mobiilis oli andnud aadressi ja nüüd oli Miami poiss liikumisvalmis. Salaja, ta ei tahtnud isale teada anda, et ta auto võtab, läks ta garaaži. Ta haaras oma Aston Martini võtmed ja juba olid masinal hääled sees ja noormees kihutas läbi New Yorki Hamptonsi poole.
Kord kohal parkis ta masina ära ja kõndis lõbusalt majja. Ta oli tollel hetkel veel kaine. Lõpuks oli ta selles peamises ruumis. Talle tundus, et ta nägi seina ääres seda tüdrukut, kellega ta läbi tolle koera tuttavaks saanud oli, kuid järgmiseks oli rahvamass ees ning Johnny lähenes hoopis peoperenaisele.
"Marla!" hüüdis Jeremy lõbusalt ning jõudis sinna, kus olid Brian ja Marla. "Tänan kutse eest," ütles ta ning kallistas tüdrukut kiirelt ühe käega. "Hei mees. Johnny olen," tutvustas ta ennast ka kähku Brianile, enne kui uuesti Marla poole vaatas.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 1, 2010 17:03:16 GMT 3
Alec jõi enda õllepudeli tühjaks ja ajas end kapi najalt püsti. "Head isu," ütles ta siis noormehele, kes enda võileiba sõi, ning läks tagasi elutuppa. Ta vaatas rahvamassis ringi, nägi paari tuttavat, kaasa arvatud Marlat. Siiski ta tüdruku juurde ei läinud, seal oli juba kaks noormeest, vaid võttis uue õlle ja astus seina juurde, pilk toas ringi käimas.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 1, 2010 17:12:31 GMT 3
Marla vestles just Brianiga, kui Johnny ka nagu maa alt välja ilmus. Tüdruk naeratas ja kallistas kiirelt sõpra. "Jah, aga palun. Mölla!," ütles ta siis poisile lõbusalt. Pidu oli olemas, käis juba täie hooga ja Johnny võis lõbutseda niipalju, kui süda lustis. Taas rüüpas ta jooki ja vaatas siis kordamööda kahele kutile otsa.
|
|
|
Post by Felicity Rhiannon Quinn on Jun 1, 2010 17:44:07 GMT 3
Felicity oli alati pooldanud moodsat hilinemist, kuigi seekord polnud hiljaks jäämine tahtlik. Tüdruk peatas oma Mustangi maja ees ja silmitses selle ümbruses liikuvat rahvast. Teda polnud küll otseselt kutsutud, aga kuuldused majapeost levisid ka temani ja vaevalt keegi talle kohale ilmumist pahaks paneb. Felicity astus autost välja ja tegi endale mõtteis märkuse mõni suurem ja kinnisem mudel soetada, mis NY liikluses sobilikum oleks. Tüdruk suundus maja poole ja koputas mõned korrad uksele, eeldades lõpuks, et läbi selle lärmi teda keegi ei kuule ja astus sisse.
|
|
|
Post by Joshua McCormac on Jun 1, 2010 18:03:29 GMT 3
Josh oli ikka väljas suitsetanud, kui rahvast muudkui saabus ja saabus. Viimaks viskas poiss koni minema ja sisenes ühe tüdruku järel tagasi majja. Ta oli viina ja mahla ära joonud ning asetas klaasid nüüd kuskile kapi äärele ja suundus kööki. Seal oli keegi, kes sõi ja Josh muigas veidike, kuid seejärel toetas ta ennast vastu lauda, haarates kapi äärelt kokteili, mida seal jagati.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 1, 2010 18:05:34 GMT 3
Alec jälgis mõnda sisenenud noort ning lonksas taas õlut. Varsti läheb ta tõenäoliselt minema.[/i]
|
|