|
Post by Daniel Grafdner on May 31, 2010 23:28:10 GMT 3
Noormees kortsutas kergelt kulmi, kui Marlale otsa vaatama jäi . ''Kui sa nii ütled .'' Lausus ta kindlalt, ning suunas oma silmad seejärel neidiselt toale ringi liikuma . ''Tulen sulle öösel külla ?'' Kergitas ta seejärel kulmi, ning viis pilgu tagasi neidisele, keda huvitatult vaatama jäi .
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 23:34:28 GMT 3
Marla muigas laialt. Karta oli, et ta tahtis Dani, kuid iseasi oli see, kas poiss teda tahtis. "See jääb sinu otsustada," ütles ta siis ja pilgutas silma. Ta tõusis ja libistas korraks enda käed ümber poisi. "Õhtu on veel noor." Seejärel tõmbas tüdruk toa ukse lahti ja läks alla tagasi. ot: ma lähen sellepärast, et Brianiga teemat edasi teha ja sa läksid tänaseks ära
|
|
|
Post by kannibal on Jun 1, 2010 0:06:33 GMT 3
Brian parkis oma musta sportauto kuhugi tänavaserva ja astus siis sealt välja. Nooruk kõndis kulm kortsus mingi maja poole, mantel üle õla visatud. Kui ta otsitud kohani jõudis, viis ta pilgu üle akende, kus tuled põlesid ja muigas siis. Varsti oli Brian maja peaukse juures ja astus sisse. Ta uskus, et kõik peale tolle maja omaniku olid võõrad näod. Noh, tegelikult oli too purjus neiu sealt baarist siiani Briani jaoks võõras. See, et too tsikk teda sinna peole kutsus ei olnud veel mingi märk. Ta ei teadnud selle tibi nimegi. Majas oli päris korralik rahvamass ning tümm oli samuti normis. Mees noogutas mõtlikult ning talle tundus, et see atmosfäär hakkab talle isegi meeldima. Asi ei olnudki nii hull, kui ta arvas- alguses mõtles ta, et see on mingi pubekate grillpidu ja kõik joovad limpsi. Noormees liikus vabal sammul mingi toani, mis ilmselt oli elutuba. See oli rahvast pungil ja kuumi ning küpseid naisi oli rohkem. Mees tundis naiste pilke endal ning see tegi ta tuju veel lõbusamaks.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 1, 2010 0:15:01 GMT 3
Marla seisis rahva sees, jõi enda jooki ja rääkis inimestega juttu. Siis märkas ta sisenemas mingit ülikuuma kutti ja ta muigas. Miks see mees nii tuttav tundus?! Tüdruk astus võõra juurde ja teretas teda viisakalt. "Miks sa mulle nii tuttav tundud?," päris ta siis ja naeratas võluvalt.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 1, 2010 0:26:38 GMT 3
Brian oli just laualt ühe Martini klaasi haaranud, kui järsku kuulis ta mingit tuttavat häält. Ta keeras end hääle poole ja märkas siis enda ees seda sama baaris nähtud neiut. ''Sest me rääkisime ükspäev baaris juttu, aga sa ise ilmselt seda ei mäleta, sest sa olid päris kastis,'' lausus Brian sõbralikul toonil ning kasutas kohe sinatavat kõneviisi. ''Muide.. mis su nimi on?'' küsis nooruk nüüd, sest ilusate tibide nimesid oli ju alati hea teada.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 1, 2010 0:35:41 GMT 3
"Mm, ma rääkisin seal singua?!," lausus Marla siis ja naeris vaikselt. "Tõsi, ma ei mäleta sellest õhtust midagi, peale selle, et sõbranna viis mind taksoga koju ja ma ärkasin järgmise päeva õhtul." Veidike jooki rüübanud, lisas ta: "ma olen Marla ja sina?" Tüdruk kahetses, et ei mäletanud midagi, kuid tal oli nüüd hea meel, et oli oma peost pläkutanud, sest just nüüd oli ta leidnud kõige kuumema kuti ever.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 1, 2010 0:48:27 GMT 3
''Brian,'' kostus mehe suust. Ta naeratas näitsikule flirtivalt ja rüüpas siis oma Martinit. Brian viis pilgu üle Marla. Tüdruk riietus seksikalt. Mehel endal olid jalas tumedad teksad [mitte väga liibuvad aga alt kitsa lõikega(sest elvise püksid on jubedad)], seljas valge t-särk, kuhu peale oli trükitud mingisugused palmid ja muu selline jura ning jalalabasid katsid erkpunased lakkkingad. Lisaks oli Brianil käe ümber hõbekell ja kaelas samuti üsna paks hõbekett. ''Sinu pleiss jah?'' küsis ta nagu muuseas ja viis pilgu uuesti üle rahvamassi.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 1:49:29 GMT 3
ot. Ma arvastasin (õigemini minu asemel avastati) et ma olen ka juba peol kohal.. big-big suprise, yeajh ^o^
Cora vaatas rahvast täis ruumis ringi ning ei mõistnud viikuks, kuidas ta sinna saanud oli. Alguses kohale jõudes olid nad Naomiga paar hetke veel koos olnud, kuid õige pea oli ta sõbranna silmist kaodanud. Mõned tuttavamad näod hakkasid tütarlapsele kuskilt silma, kuid kedagi, kellega ta suhtleks tihedamalt, kui paar heid nädalas, küll vastu ei tulnud. Mingil momendil leidis Coco endale mõnusa istekoha ühel sofal. Ühe jala üle teise põlve vedades, avastas tüdruk, et see oli tõepoolest suurepärane istekoht, kuna tal oli ülevaade suht suurest pinnast.
Neiu oli tulnud siia küll koos Nammie´ga, kuid erilist peohinge tal nimetatud hetkel sees ei olnud.[/color]
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 1, 2010 7:24:27 GMT 3
Noormees noogutas kiirelt, ning vajus seejärel oma tuppa voodile pikali . Tal polnud hetkel vajadust alla roinata, ning seetõttu ta ka pikali lebama jäi . Nii oli seest kohe tunduvalt parem olla .
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 1, 2010 10:18:11 GMT 3
Alec jälgis hetke võileiva tegemist ja krimpsutas nina. Vastik. Mees lonksas taas õlut ja vaatas ringi. Tal oli igav. Tõsiselt.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 1, 2010 13:17:42 GMT 3
Marla naeratas ja silmitses samuti salamahti mehe välimust. Jumal, kui seksikas ta oli. Dan oli sellel hetkel nagu luuaga peast pühitud. Jah, Marla oli tõeline "pühenduja." Not. "Põhimõtteliselt kuulub see mu vanematele, kuid jah, ma pean seda enda omaks," ütles ta siis ja naeratas. "Meeldiv tutvuda, Brian!," lisas ta siis ja lonksas koksi. Tüdruk oli aeglaselt ena keha liigutama hakanud, muusika rütmis, ta ei suutnud lihtsalt paigal püsida, sest jointi mõju kestis ka veel.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 13:27:11 GMT 3
Teate saatjat ta ei tundnud, kuid keegi oli talle edastanud, et Marla pool toimub pidu. Romeo polnud kaua saanud end tõsiselt lõdvaks lasta. Noormees parkis auto teistest veidi eemale, pani selle lukku ning kõndis siis majani, kust kostis muusikat. ( praegune riietus) Ukse peal kedagi ei olnud, nii et ta astus sisse. Võõrad näod. Täiesti võõrad. Ja alkohol. Õhus heljus suitsupilv. Kohe mitte üldse tema tüüpi pidu. Okei, kui keegi talle klõmmi või pläru nina alla ei topi, on kõik korras. Noormees toetas end vastu seina, surus käed pükste taskutesse ning jälgis toimuvat.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 15:05:47 GMT 3
Silmitsenud mõne aja igavledes oma sõrmuseid, mis vaikselt ja tagasihoidlikult mõlema käe sõrmede peale ära jagunenud olid, tõstis Cora silmad, otsides korra veel rahva seast mõnda nägu, nagu näiteks Naom'it või Matthew'. Esimene neist pidi lihtsalt kusagil siin olema ning teine. Noh, Coco ei uskunud, et Matthew tulemata jätaks. Ehk polnud teda lihtsalt veel kohal?
Sügavalt välja hingates, torutas Lavlii veidike oma huuli. Vähe sellest, et ta kumbagi neist ei märganud, ei hakanud talle ka kohe kedagi teist silma. Ennast kergelt ebalevalt tundes, toetas tütarlaps ennast diivanil tahapoole ja hammustas õrnalt harjumuspäraselt alahuulde. Ebakasulik harjumus.
Järgmisel hetkel kerkisid neitsiku huulenurgad õige veidi, kui talle siiski üks tuttavlik kogu silma jäi. Ennast sujuvalt püsti ajades, liikus Coco läbi ruumi. "Romeo, oo, Romeo," lausus ta veidike naljatledes, olles seina ääres seisva noormehe juurde jõudnud. "Hei," tervitas tüdruk seejärel veidikene kombekamalt, näol naeratus.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 15:17:49 GMT 3
"Oo, hei. Josie," lisas Romeo muiates. "Naudid pidu?" Kui alkoholi liigmanustamist ja pilvikute mängimist saab peo nautimiseks pidada...
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 15:23:25 GMT 3
Cora muigas kergelt, kui noormees teda Josie'ks kutsus. Aga ega tütarlaps ise oli öelnud, et tema jaoks võib ta Josie olla, kui kuti arust ta nii ühe möödi välja nägi. "Ou yeah," lasus neitsik ning tema hääles oli ilmselge iroonia. Tal oli ju tegelikkuses siiralt igav. [/color]
|
|