|
Post by Daniel Grafdner on May 31, 2010 22:09:42 GMT 3
Noormees lonksas uue sõõmu oma pudelist, ning viis silamd seejärel terassi uksele . Kulmi kortsutanud hõõrus ta neid taaskord kätega . ''Ma näen valesti . ANDYYYYYY .'' Karjus ta üle terve õue . Ta lihtsalt pidi valesti nägema, Andy oli ju minema läinud ja lubas poisile teatada kui tagasi tuleb . Ta ei uskunud, et ta sõber siin on .
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 31, 2010 22:11:15 GMT 3
Andie vaatas nüüd inimese poole, kelle hüüdnimi sarnanes väga palju tema enda nimega. "Leidsid oma armastuse?" küsis Andie siis ning turtsatas kergelt, kui Danielile otsa vaatas. Andie hakkas kergelt naerma.
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on May 31, 2010 22:12:06 GMT 3
Andreas naeratas tänulikult ning kõndis võõra neiuga läbi rahva. Köögis ta noogutas tüüpidele, kes sõid. Küsimuse peale raputas ta kergelt pead. "Ei, ei ole. Ma kodus juba sõin veidi," vastas ta siis küsimusele korralikumalt. Järsku kuulis ta, et keegi karjus ta hüüdnime kuskilt kaugusest ning ta vaatas segaduses ilmega ringi..
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 22:14:25 GMT 3
"Okei," naeratas neidis ning liikus koos noormehega, ikka veel käest kinni hoides, edasi sinna, kus ta ennist Marlat oli kohanud. "Näed, kohal oleme!" muigas neidis, kui ta oli tagasi Chrisi, Marla, Andie ja Danieli juurde jõudnud.
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on May 31, 2010 22:18:42 GMT 3
Andreas kõndis edasi ning nägi siis Dan'i, näol selline ilme nagu siis kui ta sai oma punase mustangi. "Sina vana," sõnas ta naerul näoga. "Sind pole ikka päris tükk aega olnud näha võinii," lausus ta irvitades. Ta aga pöördus siis lõpuks ka Marla poole, talle naeratades. "Sau! See on sulle," ütles Andy talle šhoksi ulatades.
ot. Olen eemal ja koristan -.-
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on May 31, 2010 22:19:14 GMT 3
''Minge vittu . See ei saa olla tema .'' Lausus ta nüüd juba täiesti oma mullis olles . Noormehe silmad liikusid kindlalt Andyle, kes ta ninaees seisis, ning keda ta üksisilmi vaatles . ''Weedman .'' Lausus ta endiselt omaette , kui üksipulki neidist vaatles .
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 22:19:39 GMT 3
Christian vaatas, et Kathleen jõudis tagasi. "Nonäed, naisuke jõudis tagasi" tegi Chris kerge nalja. "Naisuke leidis juba kellegi teise" lisas ta ning turtsatas siis. Ta vaatas ringi, et ega kusagil veel jooke pole. Ja ta leidis järgmise ettekandja, kes käis ringi kokteilidega. Christian võttis ühe ning hakkas seda jooma. See oli hea.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 22:23:13 GMT 3
Marla hüppas kohe käsipuult alla, kui Andy tuli ja tervitas teda naeratades. Siis embas ta poissi, sest oli veidike purjus ja võttis talt šoksi vastu. See oli nii armas! Briti poisid olid ikka nii seksod! "Aitäh," ütles tüdruk nunnult ja rüüpas siis jooki. Tal oli hea meel, et Andy kohale jõudnud oli. "Mina kutsusin ta!," kekutas Marla siis Danile ja muigas laialt.
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on May 31, 2010 22:34:09 GMT 3
Andreas embas Marlat ka vastu ja naeratas taas. "Lihtsalt teadmiseks, et enam ma nii väga weedman polegi," tõdes ta pilku Dan'ile viies. Noormees jõi lonksu oma joogist ja pani alles siis tähele, et on ebaviisakas ja pole end tutvustanud. "Ma olen muide Andreas," sõnas ta pilku võõrastele viies.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 23:00:56 GMT 3
"Väga super, et sa tulid!," ütles Marla ja lisas siis Chrisile: "hiljem kindlasit, kuid mitte veel." Tüdruk viskas suitsu ära. "Ma lähen nüüd sisse, vaatan teised külalised üle. Pärast näeme." Tüdruk naeratas Anyle ja kadus siis tuppa. Köögis ei märganud ta hetkel Alecit, sest tüdruk sättis enda jakki, pea maas. Ta läbis köögi, minnes tuppa. Seal võttis ta endale uue joogi.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on May 31, 2010 23:17:27 GMT 3
Noormees muigas kergelt, ning saatis Marla seejärel silmadega kaugemale . ''Aga jooma pead sa minuga küll .'' Lausus ta nüüd kindlalt, kui Andyle viski pudeli ninalla surus, et too temaga vähemalt ühe lonksu võtaks . Noorukid polnud teineteist ju päris pikalt näinud, ning seetõttu, nad lihtsalt pidid seda tähistama . ''Ma tulen kohe tagasi .''
Sõnas ta seejärel, ning tormas tuppa . Oma särgi haaranud tõmbas ta selle ülepea, ning jäi silmadega Marlat otsima . Neidise leidnud sammus ta temani, ning haaras ta käest, kui teda treppidest üles suunas . Tal oli vaja neiuga rääkida .
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 23:20:13 GMT 3
Marla vaatas just naeratades ringi, mõeldes keda tervitama minna, kui tundis, et keegi tal käest haarab. Dan?! Tüdruk sammus poisiga kaasa, endal küsiv ilme näol. "Dan, mis on?," päris ta siis, kui treppidest ülesse sammus. Poiss ei arvanud ju ometi, et nad praegu seksima hakkavad?!
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on May 31, 2010 23:22:11 GMT 3
Noormees kortsutas vaid kergelt kulmi . Avas toa ukse, kus ta end alati sisse oli seadnud, kui ta seal oli olnud . Sisenes, ning tõmbas ka Marla järgi . ''Sul oli enne väljas kahtlane oleks, mis toimub ?'' Küsis ta nüüd kergelt silmi pööritades neidiselt .
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on May 31, 2010 23:23:28 GMT 3
Andreas saatis samuti Marla pilguga ära ja viis pilgu taas vanale sõbrale. Ta võttis kergelt naerdes pudeli kätte ja jõi suuremat sorti lonksu oma klaasist, valades selle kohe täis tagasi. Noormees noogutas ja saatis pilguga ära ka Dan'i.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 23:25:59 GMT 3
Marla istus voodi äärele ja vaatas Danile alt ülesse. "Ei, kõik on korras," ütles ta siis, üritades hästi siiras ja süütuke näida. Ta rüüpas jooki.
|
|