|
Post by Alec Snow on May 31, 2010 21:07:26 GMT 3
Alec võttis lonksu õllest ning ohkas vaikselt. Ta vaatas köögis ringi. Ilusruum, puhas. Vähemalt praegu. Mees võttis taskust suitsupaki ning võttis sealt ühe. Vaikselt pani ta selle põlema ja tõmbas mahvi. Teda eriti ei huvitanud, kas majas võib suitsetada või ei.[/i]
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 31, 2010 21:17:59 GMT 3
Joe ei teinud sellest mingit numbrit, et Andie kellegagi tantsima läks. Nad ei olnud paar ja kui ka oleks olnud, siis kas teda oleks huvitanud? Arvatavasti mitte. Ja oli ka üsgavaöt kaheldav, kas keegi üldse kunagi suudaks olla Josephiga koos. Tegelikult pigem kas tema suudaks kellegagi koos olla, aga see on tähtsusetu.
Niipalju, kui Joed hetkel huvitas, tantsis Andie ikka veel kuskil selle tüübiga, keda ta ei teadnud. Üks, kaks kolm - pohhuist. Tegelikult näljane pohhuist. Oma pooltühja õllepudelit käes kõlgutades liikus ta toas ringi ja leidis endale mitte eriti suureks üllatuseks, et tema jaoks süüa ei ole. Vähemalt mitte midagi sellist piisavates kogustes, mida ta tahtnud oleks. Üks, kaks, kolm - pirts.
Kerge tantsusammuga liikus Joseph köögi poole, sest köögis ikka midagi söödavat ju olema pidi. Nagu ühele peole omane, ei olnud ka köök tühi, aga see ei häirinud ühte näljast ja perversset egomaniakist pohhuisti. Eriti jäi silma köögis rahvamassist üks noormees, kellel oli arm üle näo. Aga mitte selle pärast. Pigem ikka suitsu pärast. Joe ise oli juba pool aastat tagasi umbes suitsetamise maha jätnud ja enam kiusatust ei olnud, aga nüüd häiris see teda lihtsalt natuke.
"On sul lõbus?" küsis Joe noormehelt, kui külmkapi ukse lahti tõmbas ja selle sisu silmitsema jäi. Toitu seal ju oli, aga mida valida?[/i]
|
|
|
Post by Alec Snow on May 31, 2010 21:28:15 GMT 3
Alec pööras pilgu sisenenud noormehele. "Jah, ülimalt," vastas mees kerge sarkasmiga. Ta lõpetas suitsuga ning kustutas koni mingi taldriku peale, kus neid juba mitmeid oli. Ta lonksas õlut ja vaatas poisi poole. "Ja sinul?" küsis ta kergelt pead kallutades. Alec'i jaoks see pidu tõesti huvitav ei olnud, kuna ta ei olnud kõige seltskondlikum isik, kes käiks igal peol ning jooks ennast seal kooma ja värki. Ta oskas piisavalt piiri pidada. Tegelikult ei oleks ta üldse sellele peole tulnud, aga teda oli peaaegu sunnitud tulema.[/i]
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 31, 2010 21:33:10 GMT 3
"Ma usun, et mul oleks kolm korda lõbusam, kui ma süüa saaks," kehitas Joseph õlgu ja kiskus lambist kapist asju välja. Mitte miski neist eriti kokku söömiseks ei sobinud, aga teismelised poisid sõid teatavasti kõike. Joseph vähemalt küll.
Oma koha kapil leidsid sai, või, majonees, ketšup, tomat, juust, vahukoor, sulatatud juust pudelis, piim, mahl - mis iganes seal sees ka oli. Joe lükkas kapiukse kinni, võttis lonksu oma õllest ja vaatas kogu kaadervärki, kapil. Noormees sügas ühe käega otsaesist ja vaatas siis tagasi oma vestluskaaslase poole.
"Süüa tahad?"[/i]
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 21:41:23 GMT 3
"Tegelikult on Kath vaid sõber" lausus ka Christian siis hetke pärast, et mitte lasta Kathleenil mõistatada, kuidas Marlat ümber veenda, et nende vahel midagi tõsist ei ole. Ja seda oli vaja tõestada ka Andiele. "Marla, saun muidu soojas?" küsis nooruk siis hetke pärast ning võttis õllest ühe lonksu. Vahepeal vaatas ta Kathleeni poole ning siis uuesti Marla poole. Vaikselt hakkas ta neidise näppudega mängima, kelle käest ta ikka kinni hoidis.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 31, 2010 21:44:20 GMT 3
Alec raputas kergelt pead. "Ma alles sõin," sõnas ta selgituseks. Jah, ta oli alles kodus söönud, ega ta ei tulnud sinna jooma ja sööma. Tal on omad asjad ka olemas, raiskab enda raha. "Sina söö rahulikult," lisas mees lõbustatult.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 21:44:53 GMT 3
Marla muigas ja noogutas Chrisile. "See on juba ammu valmis, mõned vist isegi on juba ära käinud..mullivann on ka seal olemas," ütles ta siis ja tõmbas suitsust järgmise mahvi.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 21:44:53 GMT 3
"No näed, Chris teab, mis ta räägib," sõnas tüdruk naeratades ning tegi oma koksile lõpu. "Ma käin sees, teen uue joogi endale," sõnas ta seltskonnale ning lasi noormehe käest lahti. Ta ei teadnud, kas kuidagi otsemat teed pidi ka elutuppa saab, seetõttu läks ta tuldud teed tagasi. Jõudnud köögi, krimpsutas ta suitsuhaisu peale kulmu. "Keegi põleb või?" küsis ta, naeratus näol. Seejärel märkas ta kapil laiali olnud sööki ning poissi, kes seda kõike suhteliselt nõutult vaatas. "On teil söögi tegemise juures abi vaja?" oli ta abivalmis.
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on May 31, 2010 21:44:54 GMT 3
Andreas sammus siiski ka majja ning viis jookidega koti kuhugi teiste jookide juurde. Noormees võttis omale sealt seest ühe pudelikese viskit ja ka suure tahvli pähklitega piimašokolaadi, mille ta kavatses Marlale anda. Ainus küsimus oli, et kus tüdruk oli? Vaadates ringi avas ta ka oma käes oleva pudeli ja jõi lonksukese. Ta pidas siiski viisakamaks võtta klaas ja valada jooki sinna sisse ja siis juua ning seda ta ka tegi.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 21:46:53 GMT 3
"Näh, naine kadus ära" lausus Chris nüüd naljatades ning muigas siis kergelt. Aga tegelt ju ei olnud tema naine. "Seega ma lähen varsti sauna. Keegi veel?" küsis Christian, unustade hetkeks Kathleeni ära. Ta jõi oma õlle lõpuni ning asetas selle terrassil olevale lauale.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 31, 2010 21:53:07 GMT 3
"No muidugi ei oleks mul selle vastu midagi, kui sa aitaksid," muigas Joseph ja pilgutas abi pakkunud tüdrukule silma. Näljane võis ta olla või mitte olla, aga pervert oli ta alati. Ta ei mõistnud tüdruku üliõhukest pluusi - miks üldse selline asi selga panna? Poolalasti võib ka ju ringi lipata.
"Aga ma saan ise ka täitsa hästi hakkama," lisas ta hetke pärast, võttis ühe saiaviilu, määris sinna võid ja pani tavalise juustu sinna peale. Selle otsa läks ketšupi ja majoneesi segu ning tomat. Tomati otsa vedel juust, siis uuesti saiaviil ja kõige otsa veel natukene vahukoort - arvatavasti maailma kõige rõvedam võileib.[/i]
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 21:58:41 GMT 3
Ot: mul on tagi ka muidu pluusi peal niisama mainin Alix muigas ning vaatas siis, kuidas poiss mingisuguse käki valmis keeras. "See nüüd küll hea ei saa olla," sõnas ta naeratades. "Ma olen varsti tagasi," sõnas ta muiates ning kõndis elutuppa, kus ta endale kiirelt ühe koksi tegi. Seejärel märkas ta noormeest, kes justkui kedagi otsiks. "Saan ma kuidagi aidata?" küsis ta viskipudeliga poisilt.
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on May 31, 2010 22:02:08 GMT 3
ot. Ma panin pudeli lauale juba. Unustasin kogemata mainida. Nüüd on klaas, aga joodik olen ikka : D
Andreas pööras pilgu endaga kõnelenud neiu poole ning naeratas. "Tere! Kui aus olla siis võibolla ka saate. Kas te olete Marlat näinud?" küsis noormees viisakalt oma Briti aktsendiga, lootes, et võõras teab, kus peoperenaine on.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 22:05:48 GMT 3
"Ja, tulge minuga," lausus Kathy viisakalt ning haaras siis, võibolla mitte enam nii viisakalt, noormehe käest, et teda läbi rahva õigesse suunda juhtida. Nende tee läks läbi köögi. "Head isu, poisid," muigas Alix veel noormehe tiba rõveda tunduva võileiva peale ning jäi hetkeks seisma. "Teil pole kõht tühi?" küsis ta, vaadates alt üles noormehele, keda ta Marla juurde juhatas.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 31, 2010 22:06:51 GMT 3
"Pean nõustuma," pomises Joseph, aga ikkagi kolistas sahtlites seni, kuni leidis endale kahvli ja noa. Mis-siis, et taldrikut ta võileiva all ei olnud surus ta kahvli sinna sisse, lõikas ja maitses enda meistriteost. Oleks olnud vale väita, et ta mitte kunagi mitte midagi paremat ei oleks söönud, aga samas oli ta ka palju hullemaid asju söönud - austrid näiteks.
"See ei olegi kõige rõvedam, kas tead," ütles ta noormehega, kellega ennist rääkis, kuid ei aretanud vestlust. Lihtsalt nentis fakti. Sedasi köögikapi peal jätkas ta enda võileiva söömist ja iga ampsuga tundis, kuidas tal enesetunna paremaks muutub ja et õlu ei keerle enam kõhus. Aeg-ajalt tõstis ta ka enda peaaegu tühja pudeli ja jõi peale.[/i]
|
|