|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 19:05:35 GMT 3
Kuulnud, et Joshua tema poiss ei ole, hingas Chris hetkeks rahulikumalt. Vähemalt ei tulnud neil jamasid. Nüüd valas Christian ühte topsi rummi ja kokat ning ulatas selle siis neidisele. "Loodetavasti ei tulnud see väga kange" lausus ta ning võttis õllest lonksu. "Näitan siis veel maja?" küsis noormees hetke pärast.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 19:08:46 GMT 3
Alix võttis lonksu koksist ning raputas pead. "Ei, see on paras," sõnas ta naeratusega ning noogutas siis. "Jaa, võid näidata küll."
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 19:15:15 GMT 3
Nooruk mõtles hetkeks, mis järjekorras ta majale tiiru peale teeb. Taaskord võttis Christian Kathleeni käest kinni ning tõmbas ta õrnalt endaga kaasa, kui taaskord läbi rahvamassi trügima hakkas. "Siin on siis köök" lausus ta, kui ukse vahelt sisse piilus. Ka seal oli rahvast. Hetke pärast hakkas ta edasi liikuma. "Üleval on vaid magamistoad ja külalistetoad" selgitas ta, mistõttu ta ei viitsinud lihtsalt sinna ülesse minna. "Siis siin on sauna eesruum nagu näha, siis ka mullivann" rääkis Chris, kui nad sinna lõpuks jõudsid. "Koht kuhu ma varsti või kasvõi kohe lähen. Ja siit saab ka terrassile, basseini" teatas ta lõpuks, kui siis ühe ukse lahti lükkas ning terrassile astus. Bassein oli suur ning mõned juba hüüpasidki sisse. Eema nägi Christian Marlat, kellele ta lehvitas ning näitas pöialt, et pidu on hea.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 31, 2010 19:17:59 GMT 3
Alec laskis enda autojuhil Marla maja ees peatuda ning väljus autost. Ta lubas mehel minna, öeldes, et helistab, kui ta tagasi tahab. Mees liikus maja poole ning sisenes ilma koputamata, kuna see poleks niikuinii kellegini kostunud. Alec oli täiesti tavaliselt riides, tumedad teksad ja tume T-särk. Jalas tumesinised botased. Mees vaatas ringi ning kergitas kergelt kulmu. Seal oli üsna palju täis noori. Alec tundis, nagu ta oleks nende hulgast kõige vanem, vist oligi. Mees astus edasi, vist köögi poole, kuna ta polnud Marlat leidnud. Ta ei tahtnud eriti täis noortega olla, kuid ega ta ei teadnud, kas Marla on köögis või hoopis kusagil mujal. Alec nägi kööki astudes verandal mitut noort. Marlat ning veel mõndasid rohkem ja vähem tundmatuid. Tahtmata neid segata, toetus ta kergelt vastu köögikappi ning võttis lähedalt mingi õllepudeli, mis oli veel kinni.[/i]
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 19:19:02 GMT 3
Ot: Leidsin lõpuks riietuse ka Kathyle - i125.photobucket.com/albums/p72/brogeo11/159.jpg Meik on heledam ning selle jaki asemel on nahktagi, jalas on musta värvi stiletod. Kathy järgnes Chrisile vabatahtlikult ning noogutas iga uue toa peale. "Kellele sa lehvitasid?" oli Alix uudishimulik ning muigas.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 19:21:59 GMT 3
OT, või et selline kena läbipaistev pluusike? "Marlale, maja omanikule" teatas ta seepeale ning naeratas kergelt, hoides ikka Kathleeni käest kinni, hoides teda enda lähedal. Teises käes oli tal õlu, mida ta vahepeal jõi. "Sauna lähme?" küsis Noormees siis hetke pärast. Ta oli kindel, et saun oli soojas ning valmis. Christian viis pilgu tüdrukule, ise vaikselt muheledes, tahtes teada, kas neidis tuleb või mitte.Ot, sul nii pisikesed postitused. Ürita pisut rohkem
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 19:28:08 GMT 3
OT: Ma üritan, aga vahepeal on mul ka muud teha ja siis mul pole aega pikkade postide jaoks Aga ja, selline kena läbipaistev pluusike. "Okei," sõnas Kathy ning vaatas neidist, keda Chris Marla'ks kutsus. "Uhke elamine tal. Ja väga eriline nimi. Ning ta ise on ka ilus," lausus Alix ning suunas pilgu Chrisile. "Sauna?" küsis ta ning võttis lonksu joogist. "Võib isegi juhtuda, et ma tulen jah," lausus ta ning lasi poisi käest lahti, et juukseid sättida. "Tutvusta mind oma tuttavatele," sõnas ta lõpuks.
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 31, 2010 19:30:20 GMT 3
Andie vaatas, et Marla tuli. "Heii" lausus Andie ning naeratas laialt. Tema oli tõesti purjus, ja ei mõelnud selle käe peale, mida Marlat häirida võis, õrnalt hammustas ta huulde. "Hea pidu" lausus ta ning naeris siis kergelt, ise silma pilgutades.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 19:33:16 GMT 3
"No teeme nii" lausus ta siis. Taaskord võttis Chris Kathleeni käest kinni ning vedas ta siis teiselepoole terrassi. "Hei Marla, Andie" lausus ta kahele tüdrukule. Noorukit ta ei teadnud, mistõttu ta vaid noogutas. "Tema on Kathleen. Kathleen, need on Marla ja Andie. Ja Dan, kui ma ei eksi?" küsis ta igaksjuhuks tolle nooruki nime üle.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 19:36:06 GMT 3
Marla ei lasknud ennast enam sellest häirida ja lehvitas Chrisile vastu, kuid järgmisel hetkel olid nemad ka juba sinna tulnud. "Hey, Chris," vastas tüdruk ja rüüpas siis jooki. "Tere," ütles ta sõbralikult Chrisi kaaslasele. Marla hakkas juba pilve jääma jointist, mida ta enne köögis teinud oli.
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 31, 2010 19:39:35 GMT 3
"Tervist" lausus Andie ning tegi pisikese kniksu, hakates siis ise vaikselt itsitama. "Sorri, ma olen siiski veits purjus" teatas neidis, asetades käe suu kõrvale, nagu räägiksid nad salajuttu. "Chris, ma olen õnnelik su üle, sa leidsid omale naise" lausus Andie nüüd sõbrale ning patsutas teda kergelt õlale.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 19:46:03 GMT 3
Kathy naeratas nii Marlale kui Andiele. Kuuldes Andie märkust naise kohta, purskas Alix naerma. "Ei, mis naine. Kas Chris pole teile oma nooremast õest siis rääkinud?" otsustas neidis veidike nalja teha. Talle ei meeldinud, et juba peo alguses teda kellegiga paari pandi.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on May 31, 2010 20:56:33 GMT 3
Noormees kortsutas kergelt oma kulmi, kui sinna rahvas juurde valguma hakkas . Suitsu lõpuni tõmmanud suunas ta silmad Marlale, ning muigas kergelt . Ega tema ei hoidnud Andiel kätt, ümber neidis hoidis temal, seega polnud tema mittekui midagi teinud, ja nooruk oli juba üsnagi purjus . Seda võis ta silmadestki välja lugeda . ''Ahoi jah, keda näinud pole .'' Lausus ta kiirelt, ning rüüpas uue lonksu oma pudelist . End seejärel terassi äärele toetades .
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 21:00:26 GMT 3
"Chrisil ei ole õde," teatas Marla siis ja muigas, kes nägi tüdruku nalja läbi. "Sa oled ikka naine." Tüdruk sammus nüüd käsipuu juurde ja libistas ennast sinna peale istuma, kõlgutades jalgu. "Rahvast aina koguneb," ütles ta siis nagu muuseas. Marla üritas Dani täiega eirata ja hästi lõbus olla. Tegelikult ei tahtnud ta siin verandal enam eriti olla. Samas nende vahel ei olnud midagi tõsist. Tüdruk tõmbas uue mahvi.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 21:05:51 GMT 3
"Ma pole keegi... Ma olen... joodik," sõnas Kahty järgmisel hetkel ning võttis suure lonksu koksist. Neidis oli õbluke ning esimesest koksist pool joodud - see hakkas talle tõepoolest vaikselt pähe. Neidis muigas.
|
|