|
Post by Andie Valletta on May 31, 2010 14:29:10 GMT 3
Andie jäi suitsu tõmbama. Vaadates veel terrassil olevaid inimesi. Vaikselt liibus ta Danieli külge, hoides tollelt ühe käega ümbert kinni. Peole oli tulnud palju rahvast, kuid enamus olid veel siiski tulemata. Neidise pilk liikus suurele basseinile ning tal tuli kuratlik mõte, kuid seda tahtis ta hiljem teostada.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on May 31, 2010 14:34:41 GMT 3
Noormehe silmad liikusid hetkeks terassile, kus üsnagi palju rahvast oli . Tundnud, et Andie ta ümbert kinni võttis muheles noormees veel vaid kergelt . Lähedalt omale ühe pudeli bacardit leidnud avas ta selle, ning jõi sealt korraga pool ära . ''Niiet poen öösel kunagi sinukaissu jah ?'' Küsis ta kiirelt, ning suunas silmad seejärel neidisele, kui suitsust uue mahvi tõmbas .
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 31, 2010 14:37:39 GMT 3
"Ise sa küsisid ja ma vastasin, et valin sinu" rääkis Andie ning tõmbas ka ise suitsust järgmise mahvi. "Nii et jah, minu kaissu tuled täna" lausus Andie, kui oli koni ära visanud ja nüüd mõlema käega tolle ümbert kinni võttis. Neidis toetas enda lauba vastu Dan'i oma ning naeratas armsalt.
|
|
|
Post by Joshua McCormac on May 31, 2010 18:09:16 GMT 3
Veidike pärast Andreast saabus ka Josh, kes oli nii Marlalt, kui ka Andielt sõnumi saanud, et pidu toimub, mingit suurematsorti. Nüüd lasi ta ennast autojuhil ära tuua ning sisenes siis majja, endal lõbus muie näol. Ta oli joomisega juba kodus alustanud ning nüüd tahtis ta kohe viina. Jõudnud jookide juude, valas ta endale klaasi viina ja teise klaasi mahla. Seejärel jäi nooruk ringi vaatama, et leida kas Marla või Andie. Hetkel ei märganud ta kumbagi.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 18:22:53 GMT 3
Christian sõidutas nii Naomi kui ka Cora kohale. Parkinud Marla maja ees, väljus ka Christian sealt. "Aga palun, daamid. Lõbutsege" lausus Chris ning naeris endamisi, kui ise aga aeglaste sammudega aiani jalutas ning siis suitsu süütas. Ta ei tahtnud veel sisse minna. Aega ju oli. Ta jäi seal suitsu tõmbama. Noormees vaatas, et rahvast oli ikka palju.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 18:32:44 GMT 3
Kathy oli oma vanalt tuttavalt Joshualt kuulnud, et tema naabruses on täna üks suur pidu. Niisiis oligi neidis end valmis sättinud ning peole jalutanud. Oodanud mõni minut värava taga, astus neidis kontsade klõbinal väravast sisse ning vaatas ilusas aias ringi.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 18:35:17 GMT 3
"Ja mind ei tunnegi enam siis ära?" küsis Christian, kui märkas, et Kathleen temast tuimalt mööda kõndis. Kiirelt kustutas noormees viimase suitsukoni ära ning jalutas siis tüdruku juurde, endal muie näol.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 18:36:46 GMT 3
Marla ei pannud tähelegi, millega tema kaks parimat sõpra omavahel tegelesid. Ta rääkis tüdrukutega, jõi, naeris ja lõbutses, rahvast alles saabus veel, mis tähendas, et õige pidu ei olnud veel alanudki. Viimaks otsustas tüdruk suitsule minna ning ta suundus paki ja zipoga veranda poole.
Jõudes sinna, märkas ta Dani ja Andiet ja seda kätt. Tüdruk kergitas endamisi kulme, kuid tegi näo, et kõik on korras ja sammus nendega. "Tsauuu," ütles ta lõbusalt, juskui täis olles ja süütas siis suitsu.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 18:42:13 GMT 3
Kathy pööras pilgu kõnetaja suunas ning hakkas naerma. "Olen ülbeks lihtsalt läinud," sõnas ta muigega ning lasi veel kiirelt pilgu üle aia käia.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 18:49:25 GMT 3
Christian muigas taaskord ning raputas pead. "Ma kahtlen selles" lausus ta ning muigas endamisi. "Lähme sisse võtame joogid?" küsis nooruk siis hetke pärast ning jäi vastust ootama. Samas pakkus ta ka oma kätt.
|
|
|
Post by Joshua McCormac on May 31, 2010 18:50:08 GMT 3
Kui Josh Marlat ja Andiet ei märganud, otsustas ta välja suitsule minna ning seal leidis ta enda üllatuseks eest Alixi. "Jõudsidki," ütles ta tüdrukule ja pani korraks enda käe ümber tema piha, kallistades teda kiirelt. Siis saatis ta noogutuse poisile, kes tüdrukuga rääkis. Josh süütas suitsu.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 18:53:44 GMT 3
Nähes Joshi, naeratas Alix ning kallistas poissi tugevalt. "Ma ei jää kunagi pidudele hiljaks," muigas ta ning võttis Chrisi käe. "Pärast näeme," sõnas ta veel Chrisile ja surus poisi põsele kiirelt põsemusi. Seejärel ootas ta,mil Chris ta majja juhatab. Ilmselgelt oli noormees seal enne käinud, kuid Alixi jaoks oli koht üsna uus.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 18:57:05 GMT 3
Christian kergitas õrnalt kulme, kui too teisele põsemusi tegi, aga ikkagi Chrisiga tuli. "Kas ma peaksin end süüdi tudma, et ma su oma poisi juurest ära tõmbasin?" küsis Christian, kui välisuksest sisenes, Kathleeni kindlalt enda kõrval hoides. Pärast kaob teine veel ära. Läbi rahvamassi liikus ta jookide laua juurde, mis oli elutoas. "See on siis elutuba ja siin on joogilaud" lausus Chris ning naeratas kergelt. "Tahad sa midagi?" küsis Chris siis hetke pärast. Endale avas ta esialgu vaid ühe õlle.
|
|
|
Post by Joshua McCormac on May 31, 2010 18:59:02 GMT 3
"See ya!," ütles Josh, ise kergelt muheledes, kui Kat koos võõra tüübiga lahkus. Ta toetas ennast rohkem ühele jalale ja jäi siis suitsu tõmbama, rüübates vahepeal viina ja mahla. Tema silmad liikusid Marla aias ringi, uurides mis seal lahedat ka on. Ilus kodu oli tal, nagu kõikidel rikkuritel siinkandis.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 19:01:44 GMT 3
"Poisi?" küsis Kathy kuid taipas siis. "Joshua ei ole mu poiss, ta on mu hea sõber," naeris ta. "Nii et ei, sa ei pea end süüdi tundma, et mind kellegi teise poisi juurest... võibolla.. igaljuhul, ära tõmbasid," naeratas Kathleen ning suunas pilgu Chrisilt joogilauale. "Võibolla cocat," sõnas ta. "Rummiga," lisas ta muiates.
|
|