|
Post by Andreas C. Krolt on Jun 7, 2010 0:48:16 GMT 3
Andy jõi lonksu oma viskist ja läks tagasi oma kohale. Hetkel üritas ta end tulest eemale hoida, kuigi tahtis suitsu, aga no tulemasina tuli polnud siiski sama kui kuskil kaminas või ahjus olev tuli ja seega hoidis ta end ka sauna soojendamisest eemal.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 7, 2010 0:50:05 GMT 3
Brian oli tükk aega omas mullis olnud, kuni tundis Marla käsi enda õlgadel. Mees viis korra muigava pilgu üles ja siis tagasi pudele. Enda imestuseks avastas ta pudeliotsa taaskord endal. ''Tõde,'' ütles mees nüüd vahelduseks.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 0:54:28 GMT 3
ot: Andie ütles, et ma tema eest kirjutaks. Ta läks ära.
Andie naeratas veidike ning muigas siis Dani käitumise peale. Seejärel viis ta pilgu Brianile ja küsis täiesti tavapärase küsimuse: "Mitme tüdrukuga sa seksinud oled?"
|
|
|
Post by kannibal on Jun 7, 2010 1:03:30 GMT 3
OT: lol =D
Brian naeris veidi enne, kui küsimusele vastama hakkas. ''Mm.. sorry aga ma ei ole lugenud,'' ütles mees muheledes. Jah, see oli tõsi. Ta ei loe oma vahekordi ja veel vähem naisi, keda ta sebinud on. Viimasel ajal on vaiksemaks jäänud, aga pubekana oli olukord päris hull.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 1:06:45 GMT 3
Marla muigas. Üks on kindel, mõtles ta siis ja vajus nüüd Brianile kõrvale istuma jälle. Briani kord oli keerutada. Marlal hakkas uni ka vaikselt ära kaduma. "Aga tegelt jah, ma tahan veel sauna minna," ütles ta siis ja hüppas jälle püsti, et minna ja saun uuesti küdema panna vms.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 7, 2010 1:13:54 GMT 3
OT: Aoih keerutama pidi ka xD
Mees võttis nüüd pudeli enda valdusesse ja keerutas seda. Pudeliots jäi seisma Alixi juures. ''Tõde või tegu?'' küsis ta nüüd.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 1:24:19 GMT 3
Marla jõudis ruumi, kus asus suur ahi, mille kaudu sauna köeti. Muidugi olid tänapäeval kõigil seal kandis elektri saunad, kuid nende isa oli tahtnud siiski jätta iseköetavat sauna, see tundus kuidagi õigem. Tüdruk võttis seina äärde laotud väikesest riidast puid ja asetas neid leegi peale, mis veel natuke põles. Puud võttsid tuld ja leek muutus suuremaks. Tüdruk pani veel puid..
|
|
|
Post by Jason Bradley on Jun 7, 2010 10:06:01 GMT 3
Jason oli vahepeal nii vaikseks jäänud , ta muigas vaid omaette kui hästi Andreasel see tants välja tuli , ega see küsimus Braianile polnudgi lihtne . Ta endamisi mõtles , et ta küll arvet ei pea .
|
|
|
Post by kannibal on Jun 7, 2010 14:55:10 GMT 3
OT: Alix?
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 17:17:32 GMT 3
ot: teinekord jäta pudel sellele, kes sees on
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 23:09:04 GMT 3
OT:VALI keegi teine, me jäämegi siin selle peoga passima .
|
|
|
Post by Felicity Rhiannon Quinn on Jun 7, 2010 23:42:33 GMT 3
OT: Nii juhtubki alati, kui pudelit keerutama hakatakse.
|
|
|
Post by Andie Valletta on Jun 7, 2010 23:44:23 GMT 3
OT, suht.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 8, 2010 4:01:20 GMT 3
Mees võttis nüüd pudeli enda valdusesse ja keerutas seda. Pudeliots jäi seisma Andie juures. ''Tõde või tegu?'' küsis ta nüüd.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 8, 2010 16:32:40 GMT 3
Ot: Raiiisk ma nii tahtsin, et see pudel minu peal oleks Pool tundi jäin hiljaks fck
|
|