|
Post by Jason Bradley on Jun 8, 2010 16:41:44 GMT 3
OT : Sa jäid kaks päeva hiljaks . Sa ei käi üldse foorumis .
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 8, 2010 16:50:40 GMT 3
Ot: No aga pool tundi tagasi muutis Brian oma otsust, nii et siiski pool tundi tagasi Ja anna andeks, et mul muud ka teha on, kui siin passida
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 8, 2010 17:01:43 GMT 3
ot: Ja nüüd ei ole Andiet. Chill
|
|
|
Post by Jason Bradley on Jun 8, 2010 17:32:35 GMT 3
No mis sa siis üldse käid .
Ega jah ei tea kus see on ?
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 8, 2010 18:45:05 GMT 3
ot: Jason, really. Chill. Inimestel on tõesti muu elu ka. Mitte nagu mul xD ja pealegi, ta on niiigi väga aktiivne
|
|
|
Post by Andie Valletta on Jun 8, 2010 21:48:02 GMT 3
Andie ei mõelnud üldse kaua. "Tegu" vastas ta peaaegu et kohe ning muigas endamisi.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 8, 2010 21:49:29 GMT 3
OT:I'm not gonna be tähenärija, aga tglt ka ÜHEREALISED POSTITUSED !!!!!
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 8, 2010 23:42:59 GMT 3
ot: sul olid endal ka, varem xD!!!
|
|
|
Post by Joshua McCormac on Jun 9, 2010 14:02:59 GMT 3
Seltskond, kes majas veel oli, kadus ka järjest ära ja Joshil viskas kopa ette, ta võttis pudeli viskit kaasa ja sammus välja. Seal viskas ta riided seljast, jäädes vaid bokserite väele ning sukeldus basseini, jäädes sinna mõneks ajaks hulpima.
|
|
|
Post by Maria Antonia Pisica on Jun 9, 2010 16:49:00 GMT 3
ot. Kuna ma olen nõme siis oletame, et Lucy on ka juba pikka aega peol jõlkunud ja on kergelmalt öeldes 'natuke vintis'. Tekitan endale ja teistele tegevust.. Yay Lucy lõpetas köögis oma võileiva söömisega. Ta pidi tõdema, et kõige huvitavam tal just polnud. Neidis rändas õue ja võttis taskust oma suitsupaki, millest ta ühe sigareti huulte vahele pistis ja otsa süütas. Luce tõmbas mõnusa mahvi ja vaatas väljas ringi. Ta märkas noormeest, kes basseinis oli ning läks basseinile lähemale. "Heipa!" ütles ta talle naeratades ja tõmbas uue mahvi. Too kutt tundus kuskilt tuttav, aga ta ei mäletanud ta nime. Võibolla ta ei teadnudki seda, aga võibolla oli ta ka liiga täis, et seda meenutada.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 20:24:56 GMT 3
OT: ja oletame, et piljardiseltskond on siiani mängimas/nüüdseks mängu lõpetanud. Mul suva, mis eespool toimunud, ei viitsi 100+ lk lugeda.
Romeo jõlkus mõne aja majas ringi. Tubades heljus endiselt tubaka- ja alkoholihõng. Mitte üldse meeldiv. Noormees vaatas iPhone'ilt kella. He's outta here. Öeldud-tehtud, ta lonkis välisukseni ja lahkus majast. Mõni hetk hiljem kihutas must Pontiac mööda teed minema.
OT: Romeo has left. Happy partying. ^^
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 9, 2010 23:32:39 GMT 3
ot: midagi peaks ette võtma veel. või is it the end?
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on Jun 9, 2010 23:45:22 GMT 3
ot. Me no likey the end idea, but I has no ideas -.-
|
|
|
Post by kannibal on Jun 9, 2010 23:48:25 GMT 3
Brian ei mõelnud kaua. ''Davai, joo pudel õlli järjest ära ja tee siis enda kõrval istuvale mehele(Dan) sületantsu,'' ütles mees.
|
|
|
Post by Joshua McCormac on Jun 10, 2010 19:19:49 GMT 3
ot: ei ole veel mingit lõppu. Minu jaoks kll mitte.
Josh kuulis kedagi ennast tervitamas ja ujus siis basseini ääre juurde, kus tüdruk seisis. "Hey," vastas ta ja naeratas. Järgmisel hetkel tõmbas ta ennast käte abil ääre peale ning seisis tüdruku ette. Nüüd tundis ta ära Lucy, kellega oli ta kunagi ammu ammu mingil teisel peol tutavaks saanud. "Lucy, kui ma ei eksi?!," päris ta siis ja naeratas.
|
|