|
Post by Scarlett Frost on May 30, 2010 22:54:25 GMT 3
Scarlett oli võtnud takso, et võimalikult kiiresti kinno jõuda, kus ta pidi Naomiga kokku saama, kuid oli ummikusse jäänud. Viimaks jõudis ta ikkagi kohale. Tükk aega vaatas ta otsivalt ringi, et leida tuttavat nägu, kuid ei midagi. Tüdruk oli juba valmis enda telefoni otsima, et veenduda, ega sõbranna nende jutust valesti aru ei saanud.
|
|
|
Post by Naomi Chanel Goldenrose on May 30, 2010 23:02:25 GMT 3
Just samal hetkel väljus ka Naomi oma taksost ja asus Scraletti otsima. "Scarlett!!" hüüdis Nam, kui leidis tuttava näo ja jooksis teise juurde. "Tsauu, lähme kinno sisse nüüd," ütles Nam rahuloleva näoga, samal ajal uurides ümbritsevat rahvast.
|
|
|
Post by Scarlett Frost on Jun 1, 2010 14:57:07 GMT 3
"Heii! Viimaks, mul juba tekkisid igasugused mõtted, et sa ei tulegi." lausus Scarlett kergendust tundes. Ta oli jõudnud juba postreid vaadata, leides, mis filmi ta tahaks näha. "Mis sa Pärsia printsist arvad?" küsis ta sõbrannalt kinno minnes. "See tundub praegu üks kõige vaadatumaid olevat või oled seda näinud?" Ta otsis välja enda kinokaarti, millega oli võimalik ka piletite eest tasuda - tema jaoks oli see täiesti hindamatu, sest ta armastas kinos käia. "Ma ei andesta seda sulle, kui sa seda ilma minuta oled juba vaatamas käinud." ütles Scarlett justkui ähvardavalt, kuigi ta tegelikult mõtles seda naljana ja oli valmis ka hoopis muud vaatama.
|
|
|
Post by Naomi Chanel Goldenrose on Jun 5, 2010 21:45:23 GMT 3
Naomi hakkas naerma. "Ma olen nõus, lähme siis seda vaatama, ma pole seda näinud," lausus Nam sellepeale. Scarlettiga on nii hea õues olla, sest temaga võis kõigest rääkida. "Noh, kuidas poistega siis läheb?" kui nad olid juba kinos sees ja ümberringi oli üsna palju piletikassasi. Ta vaatas korraks Pärsia Printsi plakatit ja oli rahul. See pidi olema tõesti hea film. Tänane päev pidi tulema super. Jess.
|
|
|
Post by Scarlett Frost on Jun 5, 2010 23:46:38 GMT 3
"Saab olema huvitav." sõnas Scarlett, ta läks kassasse , mis oli just tühjaks jäänud ja näitas enda kinokaarti, mille peale talle kohe ka piletid anti. Ta tahtis kindlasti popcorni ka,mispärast oli ta otsustanud aega mitte viita, kuigi filmini oli enam kui 15 minutit veel aega. Sõbranna küsimust kuuldes, muutus Scarlett aga kohe tõsiseks. "Igal juhul paremini, kui sul." muigas ta, teades, et Naomi mõistab täpselt, millele ta vihjab. "Mulle ei ole ju ikka veel kohale jõudnud, mida sa temas näed. " Scarlett oli oma sõprade suhtes kaitsev, kuid siiski üritas ta mitte päris teiste vahele tulla või end täielikult millegagi segada.
|
|
|
Post by Naomi Chanel Goldenrose on Jun 9, 2010 15:41:44 GMT 3
Kuna kinosaal asus teisel korrusel, siis hakkas Naomi koos Scarlettiga teisele korrusele minema. Sealt sai osta ka popcorni ja juua. "Christian? Ta tundub viimasel ajal kuidagi...imelik," tunnistas Nam ja ta ei valetanud, vähemalt enda arust. Ta läks popcornileti juurde ja ostis mõlemale ühe suure popcorni combo, kuhu juurde käis ka suur jook. "Mis jooki sa tahad? Ma võtan coca-cola," küsis Nam Scarletti käest ja ütles juba teenindajale oma joogi ära.
|
|
|
Post by Scarlett Frost on Jun 11, 2010 0:01:42 GMT 3
Scarlett vaid turtsatas Naomi vastuse peale. "Ma võtan Sprite'i!" teenindaja ulatas kiiresti neile nende popcorn'id ja joogid. Filmini oli veel aega, seetõttu otsustasid tüdrukud võtta istet ühel pingil, mitte kohe saali tormata. "Sa ütlesid, et ta on imelik viimasel ajal olnud, ta on seda minumeelest koguaeg olnud. On üldse möödunud üritust, kus ta ei ole end kasti joonud või mõne suvalise tüdruku kaisus lõpetanud?" oli Scarlett endiselt kriitiline, unustamata enne esile tõstetud teemat.
|
|