|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 20:22:33 GMT 3
Sõbrad (:
Nägupidi teame - Olen sind kusagil näinud. Tuttav - Tean sinust mõningaid fakte Tavaline sõber - Vahel trehvame. Hea sõber - Kohtume tihti. Lähedane sõber - Kohtume pea iga päev ning usaldame üksteist. Lapsepõlve sõber - Ei mäleta, mil tutvusime. Parim Sõber - Ultimate friendship with loads of trust and inside jokes. Hingesugulane - Sõnadeta sõprus-piisab ka näoilmetest
Vaenlased :@
Tüütu - Su jutt on sääsepinin. Vältimine - Ma ei pea oma sõnu sinusuguse peale raiskama. Ebameeldiv - Tekitad mulle vastikusevärinaid. Viha - Ära satu mu silma alla. Täielik viha - "sinu lõbuks on bensiin ja tikud"Armusuhted(L)
Salajane armumine - Sa meeldid mulle, kuid keegi ei tea sellest. Silmarõõm - Sind on rõõm vaadata! Sisse Võetud - SWEETIEPIE Flirtimine - Flirt is just a game... aga see võib päriseluks edasi areneda. Praegune kaaslane - My honeypumpkin :* Keelatud Armastus - Me ei saa üksteist avalikult armastada... Valus. Liivakasti armastus - Lapsepõlve armastus on kõige tugevam Üks Armastus - ONE LOVE (K) Kaugenev Armastus - Sa kaod järjest kaugemale Kui tahad siia saata, täida ankeet - Nimi: Vanus: Kes tahad olla: Põhjenda: Christian Dale 20.aastane Lähedane sõber - Kohtume pea iga päev ning usaldame üksteist. Silmarõõm - Sind on rõõm vaadata! Flirtimine - Flirt is just a game... aga see võib päriseluks edasi areneda. Aga miks mitte
Brian Clarkson 22. aastane Flirtimine - Flirt is just a game... aga see võib päriseluks edasi areneda. Mina pole süüdi, et sa hot oled.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 21:23:13 GMT 3
Christian Dale 20.aastane Lähedane sõber - Kohtume pea iga päev ning usaldame üksteist. Silmarõõm - Sind on rõõm vaadata! Flirtimine - Flirt is just a game... aga see võib päriseluks edasi areneda. Aga miks mitte
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 11:03:40 GMT 3
Muudetud .
|
|
|
Post by kannibal on Jun 2, 2010 12:58:55 GMT 3
Brian Clarkson 22. aastane Flirtimine - Flirt is just a game... aga see võib päriseluks edasi areneda. Mina pole süüdi, et sa hot oled.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 12:59:54 GMT 3
Hea põhjendus, kallike
|
|
|
Post by kannibal on Jun 2, 2010 13:31:12 GMT 3
On
|
|