|
Post by Jamie Valanc on May 31, 2010 21:14:09 GMT 3
|
|
|
Post by Jamie Valanc on Jun 1, 2010 18:51:09 GMT 3
Jamie cts peatus maja ees. Jamie suu kaardus kohe kõrvuni, kui ta nägi maja ees oma uut läikivat escalade'i. Jamie hüppas autost välja ja pani ukse pauguga enda tagant kinni. Ta jooksis kohe majja sisse. Niipea kui ta oli uksest sisse astunud karjus ta üle maja : "JAM JÕUDIS KOJU," ta hingas sügavalt et kohe jälle edas karjuda. " ISSI, KUS VÕTMED ON ?" Isa astus elutoast välja, endal nägu samamoodi säramas kui tütrel. Ta ette sirutatud käe sõrme otsas läikisd cadillac'i hõbedakarva võtmed. Jamie tormas nelja kohe järele kuid isa tõstis käe kõrgemale, niiet isegi Jamie'le pikkus lisavad kontsad ei aidanud enam. "No anna siia." vigises Jamie. "Võlusõna!" tuletas isa meelde. "Oh...Palun." halises Jamie, mille peale potsatasid võtmed ta pihku. Jamie jooksis kiiresti õue tagasi ja hüppas oma uude autosse. "Uhh, unelm.." pomises Jamie ja toetas pea peatoele ja sulges silmad. Ta võpatas kui isa ukse avas. "See on parim auto mis mul olnud on." ütles Jamie isa kallistades."Sa ütled seda igakord kui uue auto saad." podises isa omaette kuid jätkas siis kiirelt: "6.2 mootor, 403 hp, 301 kw, annab tallata küll." naeris isa. "Bethany oli sellest samuti vaimustuses, tahtsis seda juba endale saada." ütles isa siiani naerdes, aursaamata et ta midagi valesti ütles. "MIDA?SEE ON MINU AUTO, JA SU LOLLAKAS NAINE VÕIB SELLEST VAID UND NÄHA." räuskas Jamie mille saatel kadus ta nõolt sillerdav rahulolu. "Rahu kullake, keegi pole talle seda veel lubanud." vastas isa püüdes asja siluda. "Mul vahetpole kas on või ei, tema seda E I S A A ! Mine eemale!" käratas Jamie ja kohe kui isa oli ukses eemale astunud tõmbas Jam ukse kinni, käivitas auto ja sõitis kummide vilinal maja eest minema.Kui keegi veel ei tea milline on Cadillec escalade e. Jamei uus auto :
|
|
|
Post by Nick Valanc on Jun 1, 2010 19:59:26 GMT 3
Nick sõitis oma infiniti'iga maja ette. Ta lasi pilgul üle maja voolata ja lausus: "Palju on muutunud vahepeal." Ta keeras süüte välja ja tuli ise ka autost välja. Võttis pagasnikust oma suure kohvri ja lukustas auto uksed. Ta läks majja sisse. Ukse paugatuse peale kostus elutoast isa karm hääl: "Juba tulidki tagasi?" peagi jõudis ka hääle omanik kohale. "Tere," ütles Nick arusaamtult. "Poeg." ütles isa üllatunult ja tõttas suurel sammul pojale vastu. Nad kallistasid mehelikult. "Miks sa ette ei ütelnud? Oleksin lasknud midagi ehk Aly'l (kokk/tubade koristaja) ettevalmistada."ütles isa. "Pole vaja, ma käisin kuskil restoranis pea tund tagasi söömas." vastas Nick . "Su tuba on endiselt samas kohas, võid minna." ütles isa viibates käega trepi poole. Nick noogutas ja suunuds koos oma kohvriga trepi poole. Nick'i auto :
|
|
|
Post by Nick Valanc on Jun 1, 2010 23:52:30 GMT 3
Nick käis kiirelt üleval ja tuli alla tagasi ilma kohvrita.Ta läks suurde tuppa ning rääkis seal isaga. Mõne aja pärast tuli sinna ka Bethany. Nagu Jamie'gi ei sallinud Nick teda, aga Nick üritas nii palju kui võimalik näida vägagi sõbralik.Bethany tuli kohe Nicki kallistama ja rääkima, et tal on nii hea poissi näha, kuid Nick ei kannatanud seda ning läks parki jalutama.
|
|