|
Post by Cora Lavenderz on Jun 12, 2010 0:45:53 GMT 3
Coral ei olnud mittemidagi positsiooni muutuse vastu. Ta ei olnud üks neist tibidest, kes tahtis alati peal olla, alati ennast kehtestada. Tema kuulus nende hulka, kes tahtis lihtsalt nautida. Näis, nagu oleks õhk nende ümber tuld saanud, kui üldse oli mingit õhku.[/color]
|
|
|
Post by Matthew Brown on Jun 12, 2010 1:12:05 GMT 3
Mees ei saanud öelda, et tal polnud Cora vastu mingeid tundeid. Olid küll.. Ning seepärast kummitaski tema peas küsimus, et äkki nad kiirustavad? Äkki nad peaksid alustama enne käima hakkamisega ja siis tuleks alles voodisse ronimine? Imelik, kuid Matt polnud tõesti kunagi nii tundnud. Ta oli peaaegu igat neiut kõigest tund aega tundnud ning juba nendega maganud.
Matthew tõmbus Corast eemale. Ta toetas enda selja voodi äärele ning põimis käed ümber neiu keha, tõstes ta kergelt enda kõrvale, nii et Cora pea jäi tema rinnale.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 12, 2010 1:32:38 GMT 3
Cora süda võpatas veidi külmalt, kui Matthew'i huuled tema omadest korraga kaugenesid ning noormees üldse temast eemaldus. Järgmisel hetkel leidis tütarlaps ennast hoopis pea kuti rinnale toetuna tema kõrval. "Mis juhtus?" päris näitsik kulmud õrnalt kortsu tõmbumas, kui ta veidke enda pead tõstis et noormehele otsa vaadata. See ei tundunud praegult eriti Matthewi moodi olevat. Kas Coco ei olnud piisavalt hea?[/color]
|
|
|
Post by Matthew Brown on Jun 13, 2010 22:55:21 GMT 3
Matthew kortsutas kulme. Tema üks käsi silitas kergelt Cora siidiseid juukseid. Nüüd oli vist küll selline hetk, kus pidi aus olema. "Cora.. Sa oled eriline. Mitte nagu teised tüdrukud. Ma ei tahaks sinuga kiirustada," ütles ta tuimalt, silmad puurimas tüdruku toa seina. Kuid siis viis ta need juba üsna peagi neiu silmadesse ja naeratas. Õrnalt, kuid siiski naeratas.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 13, 2010 23:26:25 GMT 3
Cora kaarjad kulmud kerkisid kõrgemale, kui ta Matthewi sõnu kuulis. Noormees ei paistnud olevat sellise näoga, nagu ta teeks nalja. Ning see ajas tüdruku kergelt segadusse, kuid ta ei lasknud selles kuidagi enda hoiakus välja paista. Tumedate silmade pluss oli see, et nendest oli raske midagi välja lugeda. Kui noormehe silmad tema omadesse suundusid, silmitses tüdruk neid hetke. "Hm, mul on kõht tühi. Tahad ka midagi?" küsis ta korraga.[/color]
|
|
|
Post by Matthew Brown on Jun 13, 2010 23:34:46 GMT 3
Matthew libistas end muiates Cora alt ära, tõustes püsti ja ringutades end veidi. "Sulle ei sobi rahulikult võtmine?" küsis ta otsekoheselt. Selle rahulikult võtmisega kaasnes üks suur pluss - võib-olla ta hakkab siis isegi neiule meeldima või midagi. Ja kui ei hakka.. Siis küll Matthew Corast üle saab ja uue leiab.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 13, 2010 23:40:53 GMT 3
Cora tõusis istukile ning silmitses Matthewi. Tütarlapse lokkis juuksed olid kergelt sassis ja ta kohendas oma seelikut, seda allapoole tõmmates. "Ma ei väida seda. Ma ütlesin lihtsalt, et mul on kõht tühi," sõnas näitsik naeratades, ennast voodist püsti ajades ning kohe Matthewi vastus seisma jäädes. "Kui sa seda tahad, siis võime rahulikult võtta," lausus Coco, käsi ümber Matthewi kaela libistades ning armsalt naeratades.[/color]
|
|
|
Post by Matthew Brown on Jun 14, 2010 12:10:45 GMT 3
Matt naeratas samuti kergelt. Ta põimis käed ümber Cora alaselja ja asetas põse vastu neiu põske. "Ma ei sunni sind, Cora. Kui sina ei taha, siis.. Võime poolelijäänud asja kohe lõpule viia," ütles ta vaikselt. Matthew ei tahtnud kõva häälega rääkides Cora kõrvu valutama panna.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 14, 2010 13:20:59 GMT 3
"Ma tahaksin väga pooleli jäänud asja lõpule viia," sõnas Cora sosinal, "kuid mitte kohe. Sa ei sunnigi mind millekski, sa räägid õigust." Cora eemaldus veidike, kuid vaid selleks, et Matthew'i huultele ühte pisikest musi anda. "Aga praegult tahan ma tõesti süüa," sõnas näitsik naeratades.[/color]
|
|
|
Post by Matthew Brown on Jun 17, 2010 18:57:29 GMT 3
Matthew astus Cora vastast ära, lastes tüdrukust lahti. Ta oli iseendaga hetkel päris rahul. Mitte kunagi polnud ta niimoodi voodis lõpetanud. Ta oli alati iga tüdrukuga kohe ära teinud. Pea muidugi karjus, et ta jätkaks Coraga, kuid süda röökis teist asja.
"Aga palun," ütles ta, näidates käega kergelt ukse poole.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 17, 2010 19:02:10 GMT 3
Cora naeratas, astudes siis ukse juurde. Tema käsi libises jahedale metallist ukselingile, mille ta ka alla vajutas. Telekas mängis endiselt all elutoas ning Blinkie oli kuskile majasügavustesse - arvatavasti vanemate magamistuppa - kadunud. Kergete sammudega kõndis tüdruk mööda esimese korruse koridori edasi, jõudes siis trepini ning laskudes esimesele korrusele, sealt edasi otse kööki. "Soovid ka midagi?" uuris tütarlaps naeratades, Matthewi poole pöördudes, samas külmkapi juurde astudes.[/color]
|
|