|
Post by Marla Singer on Jun 4, 2010 18:29:19 GMT 3
"Stuudios?," päris Marla nüüd huvitatult ja lonksas siis koksi, mis hakkas juba otsa lõppema, muidugi oli tal plaanis pärast seda kohe uus tellida. Tüdruk vaatas uuele tutavalt otsa, endal sõbralik naeratus näol.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 18:38:40 GMT 3
Kate noogutas, uurides samal ajal jookide valikuid. "Mu paps tegeleb meelelahutus äriga ning omab stuudiot. Mulle meeldib seal aega veeta nii üksi kui ka koos temaga. Ma kirjutan ja laulan ning mu isa on mu mänedzer. Ega ma midagi suurt ei ole veel korda saatnud, rohkem enda tarbeks, aga plaanis on oma album välja anda, kui õnnestub." jutustas neiu laialt. Kui teema puudutas muusikat võis ta tundide kaupa lobiseda. "Kas sul ei ole ühtegi hobi?" küsis Kate ning muigas nende mõtete üle, mis tal pähe jooksid.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 4, 2010 18:41:42 GMT 3
Marla muigas, muidugi oli tal hobisi. Šhoppamine näiteks. "Wowts, lahe," ütles ta siis ja neratas, võttes nüüd viimase lonksu enda joogist. "Noh, ikka on, šhoppamine on üks nendest," lisas ta siis ja muigas, "aga kui tõsisemalt rääkida, siis kirjutamine enda hobiks ja ajalugu." Tüdruk lükkas tühja klaasi baarmani poole ja too hakkas talle uut koksi tegema.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 18:58:57 GMT 3
Viimaks otsusele jõudnud, tellis ta taas sama kokteili ning kuulas samal ajal Marlat. "Šhoppamine on ka üks minu nõrkusi, mulle meeldib uusi riideid ja eriti kingi osta," muigas Kate ,"kirjutamine? Mis sa siis kirjutad nagu jutte või rohkem poeesiat?" küsis neiu, sest Marla ei tundunud talle kirjutajana, aga välimus võib petlik olla ja seda Kate teadis väga hästi, saades kätte enda joogi, mis maitses täpselt sama hästi nagu esimene. "Ajalugu mulle meeldib, see on koolis üks mu lemmikuid." teatas Kate, sest see oli tõesti ainuke aine, peale muusikaajaloo ja keemia, kus ta suutis tõesti tundi süveneda ja kuulata.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 4, 2010 21:06:24 GMT 3
"Jutte pigem, noortekaid," ütles Marla ja muigas. "Kuigi ma olen kirjutanud ka mõne artikli, neid on mõnes erinevas ajakirjas avaldatud.." Marla hakkas juba õrnalt purjakile jääma enda koksist, polnud ka ime, kokteilid koosnesid tihti erinevatest alkohoolsetest jookidest. "Nii, mida ma edasi teen?!," mõtles ta siis valjult. "Kas sul oleks midagi välja pakkuda?" Marla vaatas muiates ja küsivalt enda uuele kaaslasele otsa. Oleks olnud ju suht lahe koos midagi ette võtta.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 21:15:11 GMT 3
"Lahe, eks ma otsin need artiklid siis ülesse hiljem ja loen läbi." teatas Kate võttes ühe suure lonksu enda kokteilist. "Mina võin ükskõik mida teha, mu tänane päev on täiesti plaanide vaba. Aga ma arvan, et kui me siia veel kauemaks jääme, jääd sa siia ja hakkad veidralt käituma." muigas Kate juues taas enda jooki. "Mis sa arvad kui liiguks edasi kuskile baari, mängiks piljardit, kui sulle meeldib sellistes kohtades käia?" pakkus Kate esimese mõtte.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 4, 2010 21:23:05 GMT 3
Marla naeris vaikselt, selle enda kohta käinud kommentaari peale. Jah, tõsi, ta käitus vahepeal väga veidralt. "Me võime baari minna küll, kuid pilrjardit ma tõesti mängida ei viitsi," lisas ta siis ja naeratas. Tüdrukul oli Hamtoni kodus ka piljard ning tal oli sellest väga väga väga kopp ees. "Mis oleks, kui sebiks pigem mehi ja jooks?!," lisas ta siis ja muigas laialt, seejärel rüüpas lonksu kokteili. ot: võiks ju mingi baari teema teha ja siis mingid poisskasutajad ka kohale kutsuda?!
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 21:30:45 GMT 3
"Tundub nagu hea plaan" lasusu Kate ning kallas ülejäänud kokteili endale kurku. "Ma oletan, et sa juba tead, kuhu sa minna tahad. Seega sinu järel." teatas neidis ning hüppas puki pealt maha.
OT: Okey, sa tee teema
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 4, 2010 23:36:51 GMT 3
Tüdruk andis nüüd baarmanile enda krediitkaardi, et see sealt jookide raha maha võtaks. Samal ajal jõi ta enda joogi lõpuni ning libistas ka ennast baaripukilt alla. Saanud kaardi tagasi, pistis ta selle kotti ja hakkas minema sammuma, ise Kate enda käevangu võttes. "Jah, ma tean just suurepärast kohta," vastas ta ja naeratas. Nad lahkusid The Palacest.
ot: kohe teen uue teema.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 5, 2010 9:30:21 GMT 3
|
|