|
Post by Marla Singer on Jun 1, 2010 17:56:43 GMT 3
Marla eelviimane veerand oli täna läbi saanud ning nüüd oli ta tulnud ennast The Palace'sse lõdvaks laskma. Täiesti üksi. Tüdruk istus leti ääres ja rüüpas aeglaselt rohelist värvi kokteili. Tal oli väga hea meel, et nüüd sai ta nädal aega järjest puhata ja siis pidi hakkama viimane veerand ja eksamite aeg. Kell oli alles kaheksa ning selle tõttu keerles neidisel veel palju palju mõtteid peas, et mida võiks hiljem ette võtta.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 10:27:44 GMT 3
Kate lükkas enda punase jaki õlgadelt maha ning asetas selle üle enda koti. Viinud pilgu üle baari, otsustas ta siiski baarileti kasuks. Neiu liikus läbi ruumi ning istus tumepruunide juustega tüdruku kõrvale. Naeratanud baarmen´ile tellis ta endale ühe kollaka kokteili, mis tundus maitsev. Kuna ta Palace´is eriti aega polnud veetnud, valis ta joogi väljanägemise järgi. Kate lükkas enda juuksed seljale keeras end tooliga ringi, toetades küünarnukid letile. Pilk baaril, jäi ta enda tellimust ootama.OT: Ma loodan et see teema kinni ei olnud
|
|
|
Post by kannibal on Jun 2, 2010 11:33:55 GMT 3
OT: Tegelikult oli, aga okei, las ta praegu olla, me teeme uue
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 2, 2010 13:05:32 GMT 3
Marla hoidis enda pilku tüdrukul, kui see tellimust edastas ja viimaks enda kokteili sai ka. "Väga hea valik," ütles ta siis sõbralikult ja naeratas. Kunagi oli see kokteil tema lemmik olnud, kuid nüüd oli vaikselt hakanud koppa ette viskama. Tüdruk tõmbas kergelt käega läbi juuste, et need kohevamad oleksid, kuigi tema juuksed olid niigi väga paksud ja terved ning kohevad. Teda oli juustega õnnistatud.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 16:25:03 GMT 3
Saanud enda tellimuse kätte, keeras ta end tagasi leti suunas "Ma väga loodan seda." lausus ta tüdrukule enda kõrval. Näitsik võttis klaasist väikse longsu ning nooguta seejärel rahulolevalt. "Välimus ei olegi alati petlik." muigas ta, viies pilgu taas Neidisele.OT: Ma võin teemast väljuda kh, siis saate enda teemat edasi teha
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 2, 2010 16:42:44 GMT 3
"Marla Singer," tutvustas tüdruk ennast nüüd kohe ja ulatas enda käe, ise naeratades. Mitte võltsilt nagu enamus seda alati tegid, vaid siiralt ja sõbralikult. Seejärel rüüpas ta enda koksi ja vaatas baaris ringi. Seal ei olnud sellisel kellaajal väga palju rahvast. ot: ei ära mine Marlal on uusi tuttavaid vaja
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 17:03:53 GMT 3
"Kate Scott" surus neiu Marla kätt, vastates talle naeratusega. "Uued tutvused on NYC alati teretulnud." lausus näitsik, juues enda kokteili. Kate asetas enda klaasi baarletile ning toetas ka küünarnukid selle äärele. "Mis sind siis nii vara siia beerileti äärde tõi?"
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 2, 2010 17:06:31 GMT 3
Marla noogutas, tõsi, uued tutvused tulid alati vaid kasuks. "Vaheaja algus," vastas ta siis ja rüüpas taas jooki, pöörates ennast nüüd Kate poole näoga. "Ning see tundus hea koht, et dringitaisega algust teha ja mõelda, mida edasi teha," lisas ta siis ja muigas veidike. "Ja sind ennast?" Tüdruk kohendas veidike enda kleidi äärt, kuid seejärel jättis lihtsalt ühe käe sülle lebama ja teise letile klaasi ümber.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 17:39:24 GMT 3
"Viimaks ometi saab koolist lahti." nõustus Kate ning tõstis klaasi taas suule. "Igavusest vist ei tohiks eriti juua, aga seda ma just teen." muigas neiu ning heitis baarile kiire pilgu. "Mõni koolilõpu pidu kh tulekul, kuigi NYC on pidu nagu nii 24/7?" küsis Kate otsekoheselt.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 2, 2010 23:57:29 GMT 3
Marla muigas. "Ma arvan, et neid on igalpool ja tõsi, NYC on pidu iga päev, vahepeal on see väga väsitav." Tüdruk lonksas jooki ja päris: "ja kust sa ise siis tuled?" Oli ju aru saada, et see tüdruk küll kohalik ei olnud.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 3, 2010 10:32:27 GMT 3
Kate noogutas nõusolevalt ning ohkas kergelt. Lonksanud taas enda tellitud jooki, lausus ta "Ma tulen lõuna poolt - Miamist, aga nüüd olen juba neli aastat NYC elanud. Aga pidutsemine pole eriti minu teema olnud veel." jutustas Kate ning asetas klaasi taas lauale, "aga eks ma hakkan selle suurlinna eluga harjuma." muigas näitsik. "Ise oled kogu elu siin elanud?" tundis ta huvi.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 3, 2010 15:04:48 GMT 3
Wow. Miami, see koht Marlale meeldis. "Jah, terve elu," ütles ta siis. "Kuigi väiksena veetsin enamuse ajast Hamptonis." Lonksanud veel ühe lonksu enda joogist, päris ta nüüd: "sa kolisid üks või perega?" Marla ei teadnud ju tüdruku vanustki.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 3, 2010 15:52:18 GMT 3
Tüdruk muigas meenutades Miamit, mida ta tõesti armastas. "Vanematega koos, kuigi enamus aja veedavad nad nagu nii tööl." kehitas Kate õlgu, sest oli sellega nüüd juba harjunud. "Arvatavasti siis kui 20 saan ostan oma korteri kuskile NYC. Aga ise? Elad vanematega?" küsis neiu viisakalt, juues enda kokteili, mis oli tõesti maitsev.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 3, 2010 21:11:08 GMT 3
Tundus, et Katel on suht samasugune elu nagu igal teisel NYC noorel. "Jah, vanematega, kuigi väga tihti leian ennast üksi kodust, sest kedagi teist lihtsalt ei pruugi seal päevade viisi olla. Kuigi Eric, mu kakikvend on tavaliselt alati kodus aga ta passib oma toas..saad aru küll mida ma õtlen." Marla muigas laialt ja rüüpas jooki.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 16:23:08 GMT 3
Kate muigas lõbusalt ning tegi enda kokteilile põhja peale. "Aga noh, ega nuriseda ei saa. Mulle selline vabam elu meeldib. Ma ei taluks seda kui vanemad mul 24/7 järel käiks." lausus neiu ning lükkas enda tühja klaasi baarmenile. "Kodus püsin ma vähe aega, sest ma veedan enamus enda ajast väljas või stuudios." kehitas näitsik õlgu ning kohendas enda seelikut.
|
|