|
Post by Chantal Cole on Jun 1, 2010 18:18:00 GMT 3
Chantal ja Amy saabusid oote järjekorda.Kuna Amy oli 16, pidi Chantal käiku laskma oma suurepärased veenmis oskused, ja ka valetamis oskused, ning tšikid olidki sees. Chan ja Amy sisenesid.Chantal otsustas otsida neile mõned joogida ja ehk ka mõned poisid.Seega suundus ta sügavamale peo möllu sisse.
|
|
|
Post by Jamie Valanc on Jun 1, 2010 20:34:48 GMT 3
Jamie peatas auto, ta tagus kätega vihasena vastu rooli "See mutt võiks ennast kosmosesse lennutada!" karjus ta täiesti kõrist. "Iga mainitud lausejupp mis tehda puudutad ajab mind nii närvi." ütles Jam nüüd juba vaiksemalt. Ta viskas auto võtmed kotti, ronis autost välja ja lõi auto ukse kinni. Sisse saamiks tuli tal kasutada oma võlts ID, mis alati aitas. Ennem sisenemist pani ta auto signa alla. Ta marssis vihaselt baarini ja istus pukile. "Üks Cosmo Print lime'iga!" ütles Jamie ja viskas letile piisavalt palju rohkem raha, et jooks kenasti kätte saada. Pidevalt pigistas tüdruk oma käed rusikasse.
|
|
|
Post by Chantal Cole on Jun 1, 2010 20:38:56 GMT 3
Chantal märkas baarileti ääres ühte blondi tüdrukut, kes tundus väga närvis.Ta otsustas nalja teha ja läks tüdruku kõrvale istuma. "Mis sul viga?Kas märkasid, et su kingad on eelmisest hooajast või hullem?"küsis ta mõnitavalt Jamielt.
|
|
|
Post by Jamie Valanc on Jun 1, 2010 20:44:49 GMT 3
"MIS MUL VIGA ON? SEE MÕRD KEEB MUL ÜLE PEA JUBA !" karjus Jamie ilma et oleks neidisele otsa vaadanud. "Ja muidu, NEED KINGAD ON SUVA , su enda lada laguneb tee peal ÄRA , kui mu escalade'i tuul sellest mööda vihiseb!" ütles Jamie pool karjudes selle jutu peale kulistas endale pool kokteili kurku.
|
|
|
Post by Chantal Cole on Jun 1, 2010 20:48:50 GMT 3
"Lase silmanägemist kontrollida.Ja mina sinu asemel mu 'ladat' ei solvaks, kui elu armas on!"ütles Chantal ja üritas mitte naerma pursata ja võttis lonksu oma margariitast. "Oled sa üldse piisavalt vana, et siin niiviisi juua?"küsis Chantal, kui ta silmitses üürivalt tüdrukut.
|
|
|
Post by Jamie Valanc on Jun 1, 2010 20:52:25 GMT 3
"Aga kust sa võtad et mu elu mulle armas on?" küsis Jamie ikka veel vihaselt. "Kui ma vaatan seda tüdrukut seal," Jamie viipas käega neiu poole kes tüdrukuga kaasas oli." kes sinuga kaasas on siis ma ei teeks oma suud ka selle koha pealt lahti."ütles Jamie näägutavalt.
|
|
|
Post by Chantal Cole on Jun 1, 2010 20:58:06 GMT 3
"Hei, hei, rahune,"ütles Chantal ja silmitses Amyt ja siis Jamiet."Kaks topelt viskit,"lausus ta baarmanile ja lükkas ühe Jamile."Põhjani,"
|
|
|
Post by Jamie Valanc on Jun 1, 2010 21:00:59 GMT 3
"Vabalt," ütles Jamie ja kallas endale selle kurku ja seejärel veel peale oma kokteilist, mis oli tal veel alles jäänud.
|
|
|
Post by Chantal Cole on Jun 1, 2010 21:05:46 GMT 3
"Chantal, Chan for my biitches, "ütles Chan ja kallas veel kaks viskit kurgust alla."Kust pärit?"
|
|
|
Post by Jamie Valanc on Jun 1, 2010 21:16:28 GMT 3
"Jamei Alex Valance, ametlikult, sinusugustele Jamie or Jam." tutvustas Jamie ennast nii hästi kui suutis. "New York, ega ma niisama siis ringi ei jõlgu!" ütles Jamie ja tellis veel kaks Bacardit jääga, mis hetke pärast järjest ta kurgust alla kulisesid.
|
|
|
Post by Chantal Cole on Jun 1, 2010 21:20:03 GMT 3
"Usun, ega ma ise ka mingi võhik pole,"naeris tüdruk.Ta tellis omale veel midagi ja kulistas need kohe alla.Ta vaatas oma rahakotti, kus sularaha otsa sai.Aga õnneks oli tal issikese krediitkaart 'laenatud'. "Küll on hea omada ropprikast isa, kes millekski muuks ei kõlba!"naeris tüdruk.
|
|
|
Post by Jamie Valanc on Jun 1, 2010 21:26:46 GMT 3
"Just, saad aru kui ümber nurga parkla poole vaatad." ütles Jamie juba natukene pehmelt, joogid hakkasid tänu tühjale kõhule üsna kiiresti mõjuma. "Veel kaks, sama mis eelmist." tellis Jamie endale jooke veel ja veel, nende saatus oli sama mis eelmistegi.
|
|
|
Post by Chantal Cole on Jun 2, 2010 15:43:14 GMT 3
"Aga näeme,"pobises Chan ja tellis omale veel kaks jooki.Neiu liikus taha poole ja kallas need kurgust alla.Seejärel suundus ta tantsima.
|
|
|
Post by Jamie Valanc on Jun 3, 2010 13:15:39 GMT 3
Jamie noogutas vaevalt pead. Ta tellis loomulikult veel paar kokteili, mis hakkasid neidisele tõsiselt mõjuma. Jam kooserdas jalad ristis uksest välja. Ta toetas ennast vastu seina ning libistas siis ennast alla. Ta süütas suitsu. "Kuradi eit," sisistas Jamie."sina ei saa seda mida mina."peale lauset naeris ta vägagi kummaliselt.
|
|
|
Post by Jamie Valanc on Jun 5, 2010 15:48:38 GMT 3
Tõenäoliselt oli Jamie seina äärde istuma jäänud ja jahe tuul tegi selle aja vältel oma töö, Jamie'l hakkas külm. Ta vinnas ennast püsti ja kooserdas jalad ristis parkla poole, vahetevahel seina kui abistavaks atribuudiks kasutades. Lõpuks jõudis ta autoni ja istus sisse. Jam oli piisavalt täis et tal läheks võtme süütelukku toppimisega ligi 15 min, siiski sai ta lõpuks sellega hakkama. Ta sõitis parklast välja ja siis põhjagaasiga kodu poole, ohtlike manöövreid tehes.
|
|