|
Post by Chantal Cole on Jun 1, 2010 20:10:05 GMT 3
Chantal vedas end kooli keskplatsile, hoolimata sellest, et kell oli tundi helisenud.Ta ei suutnud vähem hoolida koolitundidest.Kuigi, kiusatus tundi minna oli suur.Hoolimata pohmellist, mis tunda andis, oleks tunnis parem olnud.Natuke soojem.Väljas oli jää külm.Neidis seadis end istuma ühele pingile ja tõmbas oma cardigani, või kuidas need Eesti keeles on, hõlmad koomale.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 1, 2010 20:30:30 GMT 3
Pahaselt koolimajast välja astunud, telefon kõrva ääres, sammus Kate keskväljaku poole. Neiu vehkis kätega ning üritas pidada maha suurt vestlust enda emaga. Tema samm oli kiire, vaatamata kõrgetest kontsadest, mis tal jala otsas olid. Neiu jõudis viimaks esimese pingini. Katkestanud niisama mitte kuskile viiva telefoni kõne, istus ta istekohale tuues kuuldavale paar sõimusõna, mis olid mõeldud tema emale. Pahaselt turtsatanud, surus ta enda mobiili tagasi käekotti.
|
|
|
Post by Chantal Cole on Jun 1, 2010 20:45:03 GMT 3
"Mis kärbes sind hammustas?"küsis Chantal ja saatis sõnumi kellegile igavusest.Ta toppis telefoni kotti ja vaatas brünetti tüdrukut.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 1, 2010 21:03:59 GMT 3
"Selline kärbes, kelle nimi on Vanemad. Sa võid olla täiskasvanu, kuid ikka jälgivad nad igat su sammu, eriti kui sa ainuke laps oled." lausus Kate viies pilgu võõrale. Lükanud enda juuksed seljataha, heitis ta pilgu kellale "Tegelikult peaksime me mõlemad vist hetkel umbses klassiruumis istuma, vähemalt mina. Sa ei lähe, ega ju?" heitis näitsik tüdrukule küsiva pilgu. Paar minutit tagasi oli Kate jõudnud otsusele, et laseb tänased tunnid üle. Mis ajast ma selline mässaja olen? muigas neidis mõttes.
|
|
|
Post by Chantal Cole on Jun 1, 2010 21:16:34 GMT 3
"Oh, ei..Mina küll sinna vabatahtlikult ei lähe.Kui vaja ostab mulle 'armas issike' lõputunnistuse.Raha tal olema ju peaks,"mõtiskles Chan.
OT . Ma lähen, vb tulen hiljem tagasi.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 1, 2010 21:26:28 GMT 3
"Sellisel juhul on meid kaks, sest ma olen sinuga täiesti päri." lausus Kate viies pilgu üle keskväljaku. Vaatamata sellele, et ta oli saanud äsja kohutava telefoni kõne, otsustanud tunnid üle lasta - tundis ta ennast täiesti suurepäraselt. "Kas sa midagi teha ei viitsi we? Ükskõik mida, sina võid valida. Peasi, et me siin peaaegu kooli juures ei istuks. Ja nii muuseas võiksid sa mainida, mis su nimi on?" muigas Kate.
|
|
|
Post by Chantal Cole on Jun 3, 2010 10:42:00 GMT 3
"Chantal, ja sul on õigus.Võiks küll.Aga mida teha, seda vot ei tea,"pobises tüdruk ja vahtis aknast sisse samal ajal, kui õpetaja välja vahtis.Chantal keeras pilgu ära ja vahtis eemale.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 3, 2010 16:06:42 GMT 3
"Kate," tutvustas neiu ka ennast. Ta vaatas platsil ringi ning avas siis käekoti, kust võttis välja väikese pudeli. Keeranud korgi pealt, rüüpas ta sealt ühe suure lonksu, millele järgnes grimass. "Soovid ka? Ei midagi alkohoolset - külm mahl," ulatas ta väikese klaasist eseme neidisele, "ja üldiselt võiksime me koolist eemale jalutada, kui me vahele ei taha jääda. Küll tee peal midagi välja mõtleb." pakkus näitsik, silmitsedes samal ajal ümbrust.
|
|