|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 20:26:56 GMT 3
Romeo peatas auto Butteri lähedal, luges kiirelt kaasasoleva raha üle ja väljus siis autost. Ta suundus restorani, istus ühe laua taha ja hakkas menüüd silmitsema. New Yorgis polnudki nii keeruline, nagu ta arvas.
|
|
|
Post by Amy Von Siffle on Jun 1, 2010 20:31:40 GMT 3
Amy jalutas täiesti niisama tänaval, kui tal järsku kõht tühjaks läks. Ta otsustas minna oma lemmik restorani, kuna see oli just parajal kaugusel. Ta jõudis kohale, avas ukse, mida tähistas pisike kelluke. Ta silmitses inimesi, kes seal olid ja läks endale lauda otsima.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 20:34:08 GMT 3
Kellukese helina peale tõstis Romeo pilgu, et näha, kes sisenes. Tegemist oli kleenukese helepruunide juustega näitsikuga, kes vaatas otsivalt ringi. Noormees langetas oma menüü.
|
|
|
Post by Amy Von Siffle on Jun 1, 2010 21:02:39 GMT 3
Neidis uuris siiani istekohti ja vabu laudasid. Ta hakkas laudadevahel sahmima. Ta ei suutnud käia kuskil ilma õnnetusteta ja jaälle. Ta koperdas ühe noormehe laua juures oma enda jala otsa ja tema kotte lendas maha ja kõik telefon, võtmed ja muu vajalik oli nüüd restorani põrandal laiali.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 21:10:33 GMT 3
Romeo hüppas püsti ning asus kiirelt kaugemale kukkunud asju kokku korjama. "On sinuga kõik korras?" küsis ta telefoni, võtmeid ja ühte mappi neiule ulatades.
|
|
|
Post by Amy Von Siffle on Jun 1, 2010 21:44:39 GMT 3
Tüdruk punastas õrnalt, saatis poisile tänuliku naeratuse ja noogutas '' jah, õik on hästi '' . Amy võttis poisilt oma asjad ning tõusis püsi.. kohendas oma riideid ja pani asjad kotti tagasi.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 21:46:55 GMT 3
"Saan ma õigesti aru, et sellised õnnetused juhtuvad sinuga pidevalt?" küsis Romeo sõbralikult naeratades.
|
|
|
Post by Amy Von Siffle on Jun 1, 2010 22:46:37 GMT 3
Amy muigas kergelt poisile silma vaadates, hetkeks. '' millest sa seda järeldad ? '' oli tüdruk suhteliselt imestunud. Kuidas poiss seda teadis ühest väiksest äpardusest ?
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 22:54:14 GMT 3
"Su kehakeel viitab sellele." Romeo naeris vaikselt, nähes tüdruku näoilmet. "Sul on selline hoiak, nagu oleksid sa iga hetk valmis mingisugust äpardust ära hoidma."
|
|
|
Post by Amy Von Siffle on Jun 2, 2010 10:53:31 GMT 3
Mitte keegi polnud varem neidisele midagi see-sugust öelnud või vähemalt keegi polnud seda tähele pannud. '' imelik '' naeris tüdruk noormehe poole vaadates. '' Ma olen Amy muidu '' saatis näitsik poisile naeratuse.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 12:35:21 GMT 3
"Ma olen Romeo." Noormees ajas end sirgu. "Ehk ühined minuga brunchil?" viipas ta laua poole.
|
|
|
Post by Amy Von Siffle on Jun 2, 2010 23:39:50 GMT 3
'' jah ikka '' sõnas Amy kindlalt laua poole astudes
OT : teeks ehk pikemad postid ?
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 23:44:19 GMT 3
OT: üritan.
Romeo istus taas lauda, võttis menüü ning libistas sellest silmad üle. "Kas soovid siit midagi? Ma võin välja teha," pakkus ta sõbralikult naeratades.
|
|
|
Post by Amy Von Siffle on Jun 3, 2010 12:30:43 GMT 3
Amy ei lasknud seda kohe kindlasti teha. Ta ei tahtnud põhimõtteliselt kellestki sõltuda ja et keegi tema eest maksaks. '' ei, ma maksan ise ikka '' ütles neiu kindlast, võttis menüü ja jäi seda silmitsema.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 12:35:00 GMT 3
Romeo tõstis silmad menüült. "Niisiis, Amy, kui tohib küsida - millega sa tegeled?" küsis noormees.
|
|