|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 1, 2010 22:19:16 GMT 3
Kathy oli nõuks võtnud, saagu mis saab, randa minna. Kuna ilm seda lubas, pakkiski neidis oma rannalina ja muu vajalikku, sealhulgas päikesekreemi, suurte õlakotti ja sõitis oma autoga randa. Kuna ilm oli ka teiste meelest suurepärane, oli rannas palju inimesi. Tüdruk otsis kaua meeldivat kohta, kuhu oma lina asetada. Lõpuks leidis ta volleplatsi kõrval mõnusa, tuulevaikse ning päikselise koha. Sinna ta oma lina ka asetas. Alix viskas kiirelt oma valge maika ning valged lühikesed püksid seljast ja asetas valged kingad, mille ta juba ennist oli eemaldanud, et liivas paremini kõndida, korralikult nende kõrvale. Tüdruk pani oma juuksed lohakasse krunni ning keeras end selili. Ta võttis kotist raamatu ning asus seda lugema, päike samal ajal selga õrnalt kõrvetamas.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 2, 2010 0:55:41 GMT 3
Brian oli samalajal oma autot randa viiva tee äärde parkimas. Mees oli läinud randa, et veits ujuda ja võrkpalli mängida. Isegi, kui tal parasjagu sõpru kaasas polnud, siis võõraste mänguga võib ju kah liituda. See polnud esimene kord, kus ta üksi randa tuli. Kui Brian võrguplatsini jõudis, asetas ta spordikoti liivale. Hetkel polnud ühtegi mängijat, kuid noormees võttis palli ikkagi välja- niisama näppimiseks. B kookis endalt t-särgi seljast ja tennistega tegi samamoodi. Lõpuks oli nooruk vaid shortside väel ning valmis rannamõnusid nautima. Ta lükkas raybandsid endale silmade ette ning asus palliga kõksima. Kõik sujus päris hästi, kuni see ta käest ühe näitsiku koti peale lendas. Mees ohkas lõbusalt, tõmbas käega üle juuste ja jooksis pallile järgi. ''Vabandust,'' sõnas Brian tüdrukule ning näitas siis käega koti pihta. ''Ulataksite selle?'' küsis ta neiult.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 8:39:11 GMT 3
Kathy vaatas üle õla teda kõnetanud meest ning palli, mis ta kotti tabas. "Jah," sõnas ta ning tõusis istukile, et palli noormehele visata. "Palun," naeratas neiu ning vaatas kotti. "Kui mu kaameral nüüd midagi viga on, ajan ma su palli autoga alla," naljatles neidis. Tal tõepoolest oli kaamera kotis, kuid see oli omakorda veel kaitsva koti sees, nii et võimalus, et kaamera katki läks, oli väga väike. Kathleen ei põdenud eriti seepärast, nalja aga teha oli vahva.. tema meelest.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 2, 2010 11:54:03 GMT 3
Brian muigas, kui oli kuulnud näitsiku ütlust. ''Võid minu enda ka alla ajada,'' ütles mees sellepeale, naerunägu ees. ''Sorry,'' kostus viimaks ta suust. ''Hmm.. sa tundud kuidagi tuttav.. tean ma sind?'' küsis Brian, tüdruku näojooni uurides. Noormees ei suutnud meenutada, kust neiut näinud oli. See võis olla ka Marla peol, aga poisil oli pärast pidu mäller, niiet tolle tüdruku nägu oli siis küll üks vähestest asjadest, mis meelde jäi.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 12:03:58 GMT 3
Kathy naeris. "Sinu ma siiski jätaks ellu, see oleks inimkonnale karm, kui sinusugune kutt surma saaks," lausus ta seejärel. "Pole viga, kaameral on tegelikult kaitsev kott ümber," muigas ta ning kissitas veidi silmi, kuna noormees seisis vastu päikest. "Võib küll olla, et tead," lausus neidis ning surus oma varbad kuuma liiva. "Aga kust, seda ma ei tea," naeris Alix seejärel. "Kathy," tutvustas ta end ning sirutas poisile tutvumise eesmärgil käe.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 2, 2010 12:11:38 GMT 3
Brian noogutas mõtlikult. Võibolla ajas siis lihtsalt kellegiga sassi. ''Brian,'' ütles noormees nüüd ja ulatas käe. ''Mis mõttes minusugune poiss? Ma olen eriline?'' küsis ta nüüd teema juurde tagasi minnes ning muigas.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 12:15:09 GMT 3
Kathy haaras poisi käest ning tõmbas end püsti. See oli midagi, mida poiss kindlasti oodata ei osanud. Seisnud kutil nüüd väga lähedal, naeratas ta laialt ning kehitas õlgu. "Sa peaksid oma välimuse poolest looduskaitsealune olema," muigas ta ning vaatas palli poisi käes.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 2, 2010 12:26:18 GMT 3
Brian hakkas lõbusalt naerma. ''Räägi enda eest hottie,'' sõnas noormees ning tegi Alixile silma. Mehele meeldis, et tüdruk talle lähedal oli, isegi kui nad põhimõtteliselt võhivõõrad olid. Kuna Brian ei olnud oma kotiga neiust eriti kaugel, viskas ta palli kuhugi oma asjade juurde ja viis pilgu tagasi näitsikule.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 12:30:53 GMT 3
Kathy torutas 'solvunult' huuli. "Ma just lootsin, et sa õpetad mulle rannavõrkpalli," muigas ta ning asetas oma käe õrnalt Briani rinnale. "Aga sa vist ei oska isegi," lisas ta ning tõukas õrnalt noormeest.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 2, 2010 12:36:04 GMT 3
''Ma võin ju õpetada,'' ütles Brian ning viis nüüd kavala pilgu Alixile. Ta jooksis nüüd tagasi enda koti juurde ja võtis uuesti palli. Ei jah, väga mõte oli seda ju ära visata. Tüdruku juurde tagasi naastes, liibus Brian neiu seljataha ning sirutas mõlema nooruki käed otse ette, et löömise asendit õpetada.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 12:39:56 GMT 3
Kathy naeratas laialt, kui poiss palli tooma läks. Hetkeks ta ka võpatas, kui poisi kuuma keha oma selja vastas tundis, kuid muigas siis ning jäi edasisi õpetusi ootama.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 2, 2010 12:45:14 GMT 3
''Nüüd seod enda käed omavahel nii,'' ütles mees ning sättis need Alixil õigesse asendisse. ''Hoia käevarred koguaeg sirged,'' ütles ta ja tuli nüüd neiu seljatagant ära, et too palli lüüa saaks. Brian ei taganenud väga palju, sest äkki Alix koperdab või midagi.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 12:50:56 GMT 3
Alix noogutas ning üritas palli lüüa. See ebaõnnestus ning tüdruk hakkas naerma. "Võrkpallurit minust ei saa," sõnas ta, kui oli end ümber pööranud ja nüüd jälle Briani ees seisis.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 2, 2010 12:54:06 GMT 3
Brian naeris veidi ja lausus siis:''Ega vist.'' Mis seal ikka. Mees viis korra pilgu veekogule ning seejärel tagasi näitsikule. ''Siin kisub tänu sinule kuumaks.. ujuks veits?'' tegi Brian nüüd ettepaneku.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 12:56:59 GMT 3
"Tänu minule?" muigas neiu. "Ma võin lihtsalt sinust kaugemal olla," sõnas ta naerdes ja astus paar sammu tagasi.
|
|