|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 5, 2010 22:24:46 GMT 3
Alix hammustas alahuulde. "Palju edu sulle numbri leidmisel," muigas ta, Brianile silma vaadates. Poiss tundus ka temale tuttav. Neidis arvas, et ju oli noormeest siis kunagi tänaval näinud.. või midaig. Pole ju eriti oluline.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 5, 2010 22:45:26 GMT 3
Brian turtsatas. ''Kathy,Kathleen? Raske värk,'' ütles mees ning muigas. Nüüd aga tõusis ta aeglaselt oma linalt püsti ning asetas päikseprillid pea kohale. Nooruk kissitas nüüd õrnalt silmi.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 6, 2010 2:12:12 GMT 3
"Guess again," pilgutas neidis poisile silma. Kathyle meeldis poissi veidi kiusata. Nüüd aga ei ta pidanud enam ülevalt alla vaatama, vaid lausa alt üles. Ka neiu ise tõusis püsti ja pühkis oma põlved liivast. "Mis nüüd?" küsis ta noormehelt ning vaatas teda kavala pilguga. "Lahkud juba?"
|
|
|
Post by kannibal on Jun 6, 2010 19:35:18 GMT 3
Brian raputas pead. ''Minust sa küll veel lahti ei saa,'' ütles mees muheledes. Ta ulatas Kathyle käe, et ka tema saaks püsti tulla. ''Jalutame niisama mööda randa?'' tegi Brian ettepaneku ning muigas. Jaah, ta oli küll lantija, kuid see eest kohati ka romantiline.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 6, 2010 19:41:10 GMT 3
Kathleen võttis poisi käest. "Ah, kurat, ma juba lootsin," sõnas ta teeseldud pettumusega poisi esimese lause peale ning naeratas siis. Tüdruk vaatas poissi pea viltu ning noogutas. "Võime seda teha ju küll," lausus Alix ning heitis üle õla pilgu oma asjade poole. "Asjad jätame niimoodi siia ripakile?"
|
|
|
Post by kannibal on Jun 6, 2010 20:37:47 GMT 3
Brian kehitas õlgu. ''Võtame kaasa?'' küsis mees. Tal oli kaasas spordikott, mida tassida, seega ei saanud see probleem olla.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 6, 2010 20:50:54 GMT 3
"No näiteks jah," muigas Kathleen ning sammus oma rätikuni, et see liivast puhtaks raputada. Seejärel pistis ta selle kotti. Nüüd pani neiu ka oma kingad kotti ja jäi siis muiates riideid vaatama. Ilm oli ilus ning neid polnud vaja veel selga panna, samas aga oleks ilmselt viisakas olnud. "Mis arvad - panen riided selga tagasi?" küsis ta poisilt muiates.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 6, 2010 20:58:07 GMT 3
Brian noogutas ning kappas siis enda asjade juurde. Pall ning rannalina lendasid kiiresti kotti. ''Mina jään shortside väele ja seksikam oleks, kui sa ka jääks,'' ütles nooruk muheledes ning otsekoheselt. Nüüd pani ta ka oma riided spordikasse. Kui asjad koos olid, pani Brian spordikoti sanga oma õlale ning liikus siis Kathy juurde.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 6, 2010 21:15:50 GMT 3
Kathy naeris. "Jah, ma vist poleks pidanud sinult muud vastust ootama," sõnas ta ning pistis oma riided samuti kotti. Nüüd ta tõusis ja vaatas poisile alt üles, kuna too oli neidisest tiba pikem. "Kas lähme?"
|
|
|
Post by kannibal on Jun 7, 2010 2:28:32 GMT 3
Brian noogutas. Vaikselt hakkasid nad mööda kaldat kõndima. ''Sa käid veel koolis?'' küsis nooruk nüüd neiult.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 7, 2010 9:33:54 GMT 3
Kathy lükkas jalaga kõndides liiva eemale ning noogutas. "Ja, varsti hakkan lõpetama," sõnas ta naeratades ning tõstis pilgu oma jalgadelt Brianile. "Ja sa ise? Kool on sul vist läbi, rohkem nagu elukool või nii?" küsis ta muiates.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 7, 2010 14:58:30 GMT 3
Brian muigas. ''Seda küll jah,'' ütles ta siis. ''Oeh, ma ei mäletagi enam enda lõpuklasse. Noh, kuigi ma arvan, et see oli hea aeg. Vabanemise tunne ja kõik see,'' lausus Brian lõbusalt. Vesi puudutas aegajal nooruki jalgu ning see viis minema märja liiva, mis tema jalgadele kogunenud oli.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 8, 2010 21:44:44 GMT 3
"Jaa, sa tead täpselt, mida ma tunnen," naeratas Kathy ning lükkas õlakotti mugavamalt õlale. "Aga millega sa ise hetkel tegutsed? Töötad või midagi?"
|
|
|
Post by kannibal on Jun 8, 2010 22:48:29 GMT 3
Brian noogutas. ''Perefirmas aegajalt, kui asendajat vaja. Varem olin täielikult suhtleja.. käisin komandeeringutel ja nii edasi, aga kuna nüüd on firma täiesti isa valduses, siis otsustasin, et ei ole enam ametlikult tööl. Nüüd sõidan rohkem võidu ning teenin sellega korralikult pappi sisse,'' rääkis mees asjalikult. Kõrvalt jälgides oli tema näoilmet isegi naljakas jälgida. Brian oli täielikult oma juttu süvenenud.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 8, 2010 23:01:09 GMT 3
Kathleeni näol püsis naeratus. Ta jälgis noormehe näoilmet ning seda tõesti oli naljakas jälgida. "Nojah, siis sa oled täitsa tegus ju," sõnas ta. "Oled mõne korra võidusõidu kaotanud ka?"
|
|