|
Post by Marla Singer on Jul 13, 2010 2:26:14 GMT 3
Ma lõpetasin põhikooli 4 kiitusega erinevates ainetes, hinded olid ka neljad-viied, aint mata oli 3 :S, sain keskooli ka sisse aga ma loll tulin ära, sest ei meeldinud seal vms ja siis kutsekas hakkasid puudumised pihta jne.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 13, 2010 13:12:00 GMT 3
Parem surm kui kutsekas - see on minu arvamus -, aga kes olen mina rääkima - ma sain Treffnerisse vestluseta sisse. Ja siis ilmselt vahetusaasta... Ja peale gümnat kuhugi edasi õppima. Kas arstiks või filoloogiks... Või võtan üldse aasta vahet ja käin ära riikides, kuhu olen kogu elu tahtnud minna.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 13, 2010 13:24:04 GMT 3
Järjekordne inimene, kes arvab, et kutsekad on mõttetud. Arvake edasi. Kõik arvavad Mina ei arva nii enam, kui ise käima hakkasin seal. Minu arust ei ole küll mõtet pärast keskooli aastat vahele jätta, et midagi teha. Paljud on nii teinud ja siis..lihtsalt ei viitsi enam edasi õppima minna. Mu ex-sõbranna lõpetas keskooli 4-5 ja tuli siis valka Maximasse tööle, kus ta töötab juba üle aasta. No mida veel ?!
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 13, 2010 13:43:44 GMT 3
Parem surm kui kutsekas - see on minu arvamus -, aga kes olen mina rääkima - ma sain Treffnerisse vestluseta sisse. Ja siis ilmselt vahetusaasta... Ja peale gümnat kuhugi edasi õppima. Kas arstiks või filoloogiks... Või võtan üldse aasta vahet ja käin ära riikides, kuhu olen kogu elu tahtnud minna. Haha, mul on suht samasugune siht. Kas arstiks, keemikuks või filosoofiks. Igatahes selline plaan on tuleviku peale määratud. Tahan pärast gümnaasiumit kusagile edasi minna. Persse need poisid .___.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 13, 2010 14:47:18 GMT 3
Ahem. Arstiks, sest mu ema on Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis anatoomia-füsioloogia õppejõud, st. ta saab mind aidata, kui ma millestki aru ei saa. Ja tema loengud on üllatavalt huvitavad, nt paneb ta iga slaidshow lõppu mingi naljaka pildi. Ükskord oli Homer Simpson ja tema mikroaju. Filoloogiks, sest mulle meeldib eesti keel ja tahaksin vastava hariduse saada, et tulevikus kirjanikuna nime teha. Aga edasi õppida kavatsen ma kindlalt. Elu näitab, et mida rohkem haridust, seda lihtsam on hästitasustatud tööd leida.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 13, 2010 15:02:56 GMT 3
Romeo hakkame vaidlema, minumeelest on väljaõppinud erialal inimene palju osavam ja targem oma töös. Pealegi ei saa kõik inimesed keskasse sisse ja sealt tulenevad ka kutsekade vajadused. Kõik oleneb inimese enda tuleviku plaanidest ja ka tema võimekusest. Kui sa suudad siis palun õpi arstiks, ja tule Viljandi Haiglasse tööle, siia ON VAJA normaalseid arste, mitte et inimene tatsab pool aastat ringi oma katkise jalaluuga ja tartus küsitakse miks sa arsti juurde ei läinud. So kõrgharidusega inimene, kes ei viitsi teha oma tööd võib olla ka Nobeli preemia omanik, aga minusilmis on ta hullem, kui parmud keset linna . . .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 13, 2010 15:46:58 GMT 3
Ma saan pärast kutsekat ka edasi õppima minna. Arvatavasti mitte tasuta kohale xD aga raha eest nagunii Ja see ei ole ju nii kallis (I)
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 13, 2010 17:26:39 GMT 3
Dan, ma ei taha sinuga vaidlema hakata. 1) mul pole eriti tahtmist oma enesetunnet veel halvemaks teha 2) ma tahan välismaale ülikooli/kõrgkooli minna, kui mujale ei saa, siis Tartu TK'sse 3) teel Saadjärve äärde koos oma sugulastega said nad just kõne, kus öeldi, et nende kolm päeva kadunud kass on auto alla jäänud ja juba maha maetud. Nii et mul ei ole eriti seda tuju, et hakata kraaklema teemal, millega me kuhugi ei jõua.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 13, 2010 17:56:50 GMT 3
Mnjamh, Rom sellessuhtes, et ma olen kindel et sinu vaateid ma ei muuda, ja sina minuomasid ka ei suuta muuta
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 13, 2010 20:27:47 GMT 3
Keegi ei suuda üldiselt inimeste vaateid muuta minu omi küll mitte, ma olen neid ainult ise vahepeal veidike muutunud Vaatan True Bloodi 1 hooaega:D 3 osa vaadatud, 9 veel jäänud ja siis peaks 2. hooaeg ka kohal olema ja siis hakkan seda vaatama
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 13, 2010 22:19:58 GMT 3
Normalno, minuomasid kusjuures on suudetud, aga seda siis, kui me oleme joonud ja oma neli tundi vaielnud mingil teatud asjal.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 13, 2010 22:50:45 GMT 3
Ma arvan, et äkki sa ei viitsinud lihtsalt enam vaielda? mul ka nii olnud, et ütlen jaa jah aga tegelt mõtlen, et kerige perse, minu mõtteid te ei muuda xD asi lic selles, et ma ei viitsi kunagi teisega kaua vaielda. Tundku ennast võitjatena, kui tahavad
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 13, 2010 23:06:59 GMT 3
Ja siitkohast jookseb piir minu ja Dani vahel. Ma ei joo. Ei Romeona ega irl. sXe ikkagi.
Yaaawn... Nii palju veel kirjutada..
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 13, 2010 23:12:10 GMT 3
Rom, see hakkab juba veits võltsina tunduma, kui sa igalpool rõhutad, et oled sXe. No hard feelings (a)
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 14, 2010 0:32:40 GMT 3
See ei ole võlts. Ma olen uhke, et ei ole selle halli massi seas, kes end pidevalt kuskil pommiaugus mällarisse joob. Või pilvikut mängib. No hard feelings.
|
|