|
Post by Daniel Grafdner on Jul 14, 2010 1:37:38 GMT 3
Kui sa arvad, et mina isiklikult olen halli massi sees tänu sellele, et ma joon ja elust rõõmu tunnen, siis sa eksid sügavalt.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 14, 2010 12:29:29 GMT 3
Tundsid end puudutatuna? Ma ei arva mitte midagi.
Tere ka.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 14, 2010 18:00:53 GMT 3
tere True Blood on ikka suht lahe
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 15, 2010 8:24:39 GMT 3
xD Päris lõbusad vestlused... : ) Aga üldiselt, foorum vajub ära?
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 15, 2010 10:56:55 GMT 3
Sorry, et pole sees käinud, aga arvatavasti enam eriti siia foorumisse ei jõua. Kuna käed-jalad teise foorumiga täis.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 15, 2010 11:10:53 GMT 3
Ma tahan ka teist foorumit teada
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 15, 2010 14:02:13 GMT 3
Ma tean mitmeid aga pole nendes... muidu, nagu ma ühes foorumis juba mainisin, inimesed EI SUUDA rohkemas kui ühes foorumis korraga olla. Hale. Täiesti HALE.
|
|
|
Post by rose on Jul 15, 2010 21:16:18 GMT 3
Nõustun sinuga.
Tere ka minu poolt.
Kahju, et see foorum on vaikseks jäänud. Mul on nüüd isegi rohkem aega, oleksin saanud siin korralikult käima hakata. (:
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 16, 2010 18:22:01 GMT 3
Ma ilmun siia homme jälle tagasi ja siis terve nv arvutis esmasp. tallinasse ja siis seal käin ka vahepeal ikka sees. Igapäev õhtuti arvatavasti:D hetkel aga nägemist jälle (:
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 16, 2010 20:32:57 GMT 3
Eriti mõttetu. Ma homme enamuse ajast eemal, ei teagi, kas üldse saan sisse. Laat, külalised... masendav.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on Jul 17, 2010 7:55:31 GMT 3
Haha. : D Ma pean teile rääkima, kuigi teid ei koti. Kahekümne teisel juunil sõitsin maale. Enne seda muidugi veetsin iga päeva kodus, alates kooli viimasest päevast, tegelesin noliferlusega, kes meist seda ei oskaks. Maal läksin peaaegu nädalaks ajaks mere äärde. Kui koju tulin, olin kaks päeva kodus, kaks päeva tegin heina ja esmaspäevast neljapäevani hoidsin 9-21 last. Reedel läksin Tlna [Eclipse oli üllatavalt hea, muide.] Tlnast trippima, sealt jälle sugulase juurde mere äärde, jõudsin neljapäeva õhtul kell kümme koju. Terve reede olin kodus ja täna paari tunni pärast jälle terveks nädalaks maale, järgmine laupäev kuskile marju korjama ja siis vb püsin veidi aega kodus ka... Aga mine sa tea. Siin kodus pole nkn midagi teha...
Aga mõte oli selles, et elu on lill ja tore on näha, et te mingil määralgi veel elus olete, isegi kui teil mind ei ole. [Jah, mulle meeldib olla enesekeskne väike värdjas.]
Keep up the good work![/i]
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 17, 2010 21:05:24 GMT 3
Hmh. Ma täna siiski sain netti, ja olen enamuse ööst üksi kodus. Home alone, sweet.
Muidu, täiesti mõttetu, kedagi pole sees. Ja see foorum... paistab, et lähebki juuli lõpus "remonti" orsm.
|
|
|
Post by kannibal on Jul 18, 2010 0:36:17 GMT 3
Teree! Mul laager läbi mõneks ajaks ja 27. juuli uuesti..
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 18, 2010 21:12:42 GMT 3
isegi, kui see remonti läheb..tahaks mina enda kasutaja jätta nii nagu ta hetkel (vist, hetke seisuga) on ja ma tahan, et see jääks siiski gg foorumiks!
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 18, 2010 22:48:29 GMT 3
Hello! I'm back from Russia! Muidu, nagu ma ühes foorumis juba mainisin, inimesed EI SUUDA rohkemas kui ühes foorumis korraga olla. Hale. Täiesti HALE. Tahad näha?
|
|