|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 10:51:40 GMT 3
Kell oli vaevalt kaheksa ning see oli Kathy jaoks liigagi vara. Sellest olenemata astus neidis kontsade klõbinal kai poole. Uni oli viimasel ajal hõredaks jäänud ning nii vara polnud kodus midagi teha. Kaelas oli Alixil, nagu ikka, kaamera ning neiu otsustas päikeseloojangust või vähemalt ilusast taevast pilte teha. Jõudnud kai otsa, istus ta selle äärele ning kõigutas jalgu, samal ajal kaamerat õigele reþiimile sättides.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 2, 2010 11:09:26 GMT 3
Noormees asetas kiivri oma äsja soetatud bike otsa, ning surus võtmed tasku . Seejärel plätud jalgas lükanud haaras ta tossud, ning sammus kaile, et seal kaatriga sõitma minna . Ta polnud seda juba ammu teinud, märganud seal üht neidu noormehe kulm kortsus kergelt . Daniel jäi kaatri kallal mässama .
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 11:46:50 GMT 3
Kathy vaatas üle õla, kui kuulis bike häält. "Wow," pomises ta. Neiul oli kiirete masinate vastu nõrkus. Nähes bike'ga noormeest kaatri juures askeldamas, klõpsutas Kathy paar pilti sellest.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 2, 2010 11:50:00 GMT 3
Noormees oli oma jaki pealt kaatrisse visanud, ning nüüd askeldas ainult maika väel . Ta pilk liikus vahepeal endiselt neidisele, ning ta sai aru ka sellest, et too teda pildistas . ''Kui masin meeldib, tule teen paar kiiremat tiiru sulle . Siis ei pea ainult pildistama .'' Lausus ta kiirelt neidisele, ning hüppas sisse . End juhi istmele istuma sättinud suunas ta silmad neidisele, kui teda vaatlema jäi, ise päikeseprille sõrmedel keerutades .
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 12:07:48 GMT 3
Kathy naeratas ning tõusis. "Kui sa ei pahanda," sõnas ta ning astus lähemale. "Ooota, ma ju tean sind," naeris neidis, kui tundis poisis ära ühe Marla peol olnud. Tüdruk kõndis kaatrini ning üritas meeleheitlikult poisi nime meelde tuletada. "Damian?" küsis ta lõpuks. Ta teadis, et poisi nimi peab sellele nimele sarnanema.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 2, 2010 12:14:01 GMT 3
Noormees muigas ainult, ulatas oma käe siis, et neidis saaks rahulikult ilma kukkumatta sisse tulla kortsus ta kulm veidike . ''Kui Damian siis Damian . Sellist nime polegi mulle varem pakutud .'' Lausus ta ausalt, ning suunas pilgu seejärel neidisele, keda ta huvitatult vaatlema jäi, endal käsi endiselt välja sirutatud .
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 12:17:39 GMT 3
Kathleen võttis poisi käe ning astus kaatrisse. "Dammit," muigas neidis ning istus poisi kõrvalistmele. "Ma tean sind küll... Sa olid Marla peol," seletas ta naeratusega.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 2, 2010 12:27:11 GMT 3
Daniel aitas neidise sisse, ning istus seejärel istmele . Masina käivitanud lükkas ta sisse tagumise käigu, ning sõitis vaikselt kohapealt minema . ''Ma olen suhteliselt koguaeg Marlaga koos . Daniel muideks .'' Täpsustas ta siis, ning kui kaatri nina oli mere poole muigas ta kergelt . Gaasi vajutanud tõusis esiots kõrgemale, ning noormehe näole tekkis õhkõrn muie . ''Tegeled fotograafiaga ?'' Uuris ta siis, ning suunas oma silmad neiule, kui teda huviga vaatlema jäi .
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 12:33:50 GMT 3
Kathy viskas jala üle põlve ning kuulas huviga Danieli. "Ahjaa, Daniel," tuli talle endale ka meelde poisi õige nimi. "Jah, tegelen küll," vastas ta noormehe fotograafia küsimuse peale. Alix vaatas heldimusega kaamerat ning tõstis seejärel pilgu uuesti Danielile.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 2, 2010 12:38:26 GMT 3
Daniel mängles gaasiga, ning tõmbas vahepeal külge, nii et ka vett veidike sisse pritsis . ''Hobi korras, või tihedam tegija ? Varustad Gossip Girli piltidega ?'' Lisas ta muieldes, ning suunas silmad seejärel veele, kus ta kaatriga trikke tegi .
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 12:41:53 GMT 3
"Hobi korras rohkem ikka, kuigi olen oma fotodega ka võistlusi võitnud," vastas Kathleen küsimusele. "Ei," naeris ta seejärel. "Gossip Girl küll minu pilte pole veel saanud," seletas ta ning nautis tuult, mis ta juukseid sasis.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 2, 2010 15:55:38 GMT 3
Daniel muigas kergelt . ''Küllap paned ta mind sinuga ka paari, me siin sõidame kahekesi ju, ja ega see talle ka märkamatuks ei jää .'' Lausus noormees kiirelt muiates, ning suunas silmad seejärel hetkeks neidisele . Noormees kasvatas kaatril tuure, ning tuul muutus tugevamaks .
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 19:28:38 GMT 3
Kathleen muigas. "Eks nalja peab ju saama," sõnas ta. "Ja kes see teine ikka nalja teeb, kui mitte me ise," lisas ta naeratades.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 3, 2010 12:36:27 GMT 3
Noormees suunas oma silmad neidisele . ''Seda kindlasti .'' Lausus ta seejärel, kui kiirelt külje ette tõmbas . Noormehe pilk oli seejärel liikunud tagasi neiule .
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 3, 2010 18:08:32 GMT 3
Kathy naeris. Talle meeldis see adrenaliin, mis temas sõidu tulemusena vohas. "Wow, see oli lahe," sõnas ta noormehele otsa vaadates.
|
|