|
Post by Romeo L. Byron on Jun 29, 2010 19:16:40 GMT 3
Romeo lonksas vett. "Ma töötan modellina, aga käin ka jalgpalli mängimas. Tegelesin varem laulmisega ja praegu on hobiks motosport." Ta ei pidanud oma elu millekski eriliseks, ta oli lihtsalt üks paljude hobidega inimene. "Ja sina?"
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 29, 2010 19:34:00 GMT 3
Noormehe kulmud kerkisid märgatavalt . ''Meesmodell, huvitav . Jalka, siis on meil midagi ühist .'' Lausus ta vaikselt vahele, ning kuulas huviga edasi . ''Motosport, minul on garaažis 700 Honda .'' Lisas ta juurde, ka oma bike'i tehnilisi andmeid . Kuulnud aga enda kohta käivat lauset, muigas nooruk tahesttahtmatta .
Käed ümber klaasi asetanud suunas ta silmad kindlalt Romeole . ''Järgmise semestri alguses juurat õppima . Hetkel vedelen niivõrd kuivõrd niisama . Vahest trallin isaga ta klientide juures, et edaspidi kergem oleks . Ta on advokaat, ehk isegi tead - Grafdner .'' Sõnas ta täpsustuseks . Ta isa oli siiski selle linna parimatest parim, pidi noormees ka ise nentima . ''Enamus vabast ajast veedan Hamptonis rannas .
Vahest juhtub mind nägema ka klubides, kus sõpradega hängime . Aga siiski, jalgpall on parim, mis minuga juhtunud on .'' Pidi ta lihtsalt lõppu lisama, sest ilma selleta ei kujutaks noormees end praegu üldse ettegi .
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 29, 2010 20:23:28 GMT 3
"Motosport streetrace'i mõttes," sõnas Romeo. "Üks mu tuttav nimetas seda nii." Ta nügis klaasi mööda lauda edasi-tagasi. "Mul on Pontiac Firebird ja Nissan Skyline GTR," lausus noormees ning tõstis klaasi taas, et sealt juua. Jalgpallimärkuse peale noormees naeratas. "Saaksin sama öelda. Ilma jalgpallita oleks ma ilmselt samasugune nagu enamik NY noori - jooks, suitsetaks ja teeks muid rumalusi."
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 29, 2010 20:50:16 GMT 3
Noormees muigas kergelt . ''Eric tegeleb ka millegi sellisega vist . Eric Singer, ehk tead .'' Lausus ta kiirelt, ning muigas, kui klaasi tühjaks jõi . Danieli silmad olid liikunud nüüd baarile ringi käima . Kuid kedagi huvitavat ta seal ei märganud . ''Oled pro jalkas ?'' Esitas ta siis küsimuse, noorukil tekkis mõte .
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 29, 2010 21:12:12 GMT 3
Romeo kehitas õlgu. "Algklassidest saati olen vahelduva eduga trennis käinud, aga proks ma end ei pea. Arenguruumi on endiselt."
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 29, 2010 23:21:58 GMT 3
Noormees muigas . ''Arenguruumi on meil kõikidel .'' Lausus ta aeglaselt, ning suunas oma silmad noormehele tagasi . Baaris polnud endiselt veel kedagi, kellega midagi aretada oleks võinud . ''Ehk saan su numbri, kui kunagi midagi toimub, siis kutsun mängima ?'' Küsis ta kiirelt taskust oma telefoni võttes, ning Romeod silmitsema jäädes .
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 29, 2010 23:34:05 GMT 3
"Minugipoolest." Romeo võttis telefoni vastu, trükkis sinna oma numbri ja, jätnud nimekoha tühjaks, andis mobiili tagasi.
OT: soz. idea crisis
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 29, 2010 23:41:46 GMT 3
Daniel andis, ning võttis oma telefoni . Nimeks Romm trükkinud salvestas ta numbri, ning surus telefoni siis tasku tagasi . ''Kui saladus pole, siis mis tänase õhtu plaanid olid ?'' Küsis ta kiirelt, ning jäi vestluskaaslast uurima . Ta oli seda tänase õhtu jooksul, juba mitmeid kordi teinud, kuid endiselt ei saanud ta sellest noormehest täpselt aru midagi .
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 29, 2010 23:50:43 GMT 3
"Plaane pole." Romeo naeratas vabandavalt. "Mulle ei meeldi asju ette planeerida, pigem teen ma seda, mis hetkeajendusel pähe tuleb." Ta jõi veidi vett.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 0:38:08 GMT 3
Nooruk kortsutas üllatunult kergelt kulmi, kui kuulis et Rommil plaane polegi . Tavaliselt olid kõigil mingisugusedki plaanid, aga olgu pole siis pole . Omale vee tellinud muigas ta endamisi, kui uuesti silmadel ringi käia lasi . ''Ettekujutusi ka pole, mida õhtul teha võiks ?'' Küsis ta seejärel end vastu seljatuge toetades, ning silmi tungivalt noorukile viies .
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 0:56:32 GMT 3
"Kui oskad midagi head välja pakkuda, siis võibolla tekib mingi ettekujutus," sõnas Romeo ja kallutas oma klaasi veidi. Siis jõi ta allesjäänud vee ära.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 9:25:48 GMT 3
Daniel muigas vaid õrnalt, kui oma silmad neidisele viis, kes äsja sisenenud oli . ''Aga selle kohapealt pole mina küll eriti hea mõtleja .'' Lausus ta korraks silmi Rommile viies, ning oma pilku noormehelt koheselt ka ära kolides .
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 12:31:44 GMT 3
Romeo muigas. "Teeme one-on-one matši kuskil pargis?" pakkus ta tühja klaasi käte vahel keerutades. Tema Nissan oli baari ees ja noormees mäletas, et ta oli oma Europassi juhiistme taha jätnud. Ja tegemist ei olnud replikaga - ei, see oli seesama pall, millega mängiti UEFA EURO 2008 mängud. Veidi tutvusi.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 21:00:31 GMT 3
Daniel mõtles hetke, ning noogutas siis. End kiirelt püsti ajanud, viipas ta noorukile, et nad läheksid. Enne letiäärest läbi minnes ostis ta omale kaks vett kaasa, ning suundus siis uksest välja. ''Sa oled autoga?'' Esitas ta kiirelt küsimuse, kui uksel peatudes Rommi vaatlema jäi.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 22:00:59 GMT 3
Romeo noogutas kergelt ja kõndis oma musta Nissani juurde. "That's mine." Ta avas tagumise ukse ja kiikas sisse. Jah, pall oli endiselt seal. "Niisiis, läksime." Nii öelnud, istus ta rooli taha ja käivitas mootori, jäädes Dani ootama.
|
|