|
Post by Rowan A. Ryley on Jun 2, 2010 21:33:16 GMT 3
*kinnine teema*
Viies pilgu üle ploki ääre merele, muigas Rowan endamisi. Tema parem käsi liikus kergelt ja lihtsalt üle paberi, jättes näppude vahel oleva grafiidiga sinna peeneid ning kohati paksemaid ja tumedamaid jooni. Pilgu uuesti pooleli olevale pildile viies, silmitses mees seda hetkeks. Paberil kujutatud meri ja kai, mis rannast hästi paistab, olid küllaltki elavad.
Rowan oli rannas juba olnud tunde, täpsemalt kuskil 5 tundi. Ta tuli siia kohe pärast tööd, püüdes jäädvustada igat väiksematki päikeseloojangu hetke. Noormees oli alati selliseid kohti armastanud, kaotades end sageli siia.
Pannes musta grafiidi tagasi topsi, tõmbas ta käega hetkeks läbi tumedate juuste, tuues kuuldavale vaikse ohke. Plokk endiselt süles lesimas, toetas ta end kätele, jäädes kergelt pikutavasse asendisse. Sulgenud silmad, nautis ta hetkeliselt vaikust ja lainete kohinat, mis viisid Rowani tagasi kodulinna Californiasse.[/i]
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 21:41:27 GMT 3
Kate jõudis viimaks rannani. Ta eemaldas enda jalanõud ning kääris teksade sääred ülesse, et need talle ette ei jääks. Juba kaugemalt nägi ta tuttavat noormeest. Neiu muigas endamisi ning liikus siis Rowani suunas. Mida lähemale ta lainetele jõudis, seda valjemaks muutus kohin, kuigi tuul ei olnud enam nii kõva. Põlvitanud vaikselt noormehe seljataha, asetas ta enda käed tema kinnistele silmadele.
|
|
|
Post by Rowan A. Ryley on Jun 2, 2010 21:47:47 GMT 3
Tundes korraga kellegi käsi enda silmadele vajumas, muigas Rowan kergelt. Tema süles olnud ploki oli noormees juba mõne minuti eest kinnise purgi kõrvale pannud. Võtnud õrnalt silmadel olevatest kätest kinni, eemaldas ta need, viies pilgu Kate'le. Tüdruk oli hetkel ainuke, kellega noormees suhtes, igapäev. "Õhtust, rändaja," muigas noormees kergelt, pilku neiul hoides.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 21:53:47 GMT 3
"Mina ja rändaja? Hea nali. Mina ei ole see, kes enda mobiili koju unustab ja siis ise randa läheb. But i found you anyway." naeris neiu lõbusalt, tal oli alati hea meel Rowanit näha. Kuigi nad olid väga tihti koos. "Ja mis sa mulle siis täna joonistasid?" küsis Kate, upitades end üle noormehe nig haarates endale ploki. Istunud poisi kõrvale, avas ta ploki ning lehitses juba tuttavaid pilte kuni jõudis uueni. "Sa oled mul ikka väga andeks ja sa tead seda ikka onju?" lausus näitsik, vaadates ise samal ajal suure imetlusega Rowani kätetööd.
|
|
|
Post by Rowan A. Ryley on Jun 2, 2010 22:05:47 GMT 3
Turtsatanud kergelt, silmitses Rowan rahulikul pilgul, kuidas Kate tema pilte sirvib. "Nohjah, mis mõttega telefoni kaasa võtta kui inimene tahab olla vaikuses ja nautida hetke ilma liigse kärata. Kuid alati on ruumi kellelegi, kellega seda nautida saab," muigas noormees kergelt, viies pilgu mäslevale merele. See on üks nendest asjadest, mis tõestab, et rahuliku pinna all võib olla mäsleja. "Sama andekas nagu tigu oma koja sees," pööritas noormees kergelt silmi. "Seega on minu andekus null," lisas ta end istuma ajades, mõlemad käed põlvedele toetumas ning pilk Katel.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 2, 2010 22:15:29 GMT 3
"Maybe so, aga ma tahtsin hirmsasti teada, kus sa oled ja nüüd ma kõndisin pool NYC läbi, et sind leida ja peaelgi unustasin ma miks ma sind üldse leida tahtsin." teatas Kate ning asetas ploki tagasi enda endisele kohale. Ka neiu silmitses ookeanit, kuid noormehe lause pani ta pead keerama, "Heh, okey, kui sina oled tigu oma koja sees, siis mis see minust veel teeb? Ja sa tead väga hästi, et su andekus ei ole null." lausus näitsik koheselt, "Your art matters! Need pildid on imelised ja sa pead mulle lubama, et sa ei jäta mitte kunagi joonistamist pooleli!" nõudis Kate, toetades enda pea Rowani õlale.
|
|
|
Post by Rowan A. Ryley on Jun 3, 2010 10:33:07 GMT 3
Sasinud hetkeks lõbusal muigel, viis Rowan pilgu Katelt uuesti kahepalgelisele merele. "Ning kes see imelik selle maamuna peal ütles, et sul pole annet?" raputas mees kergelt pead, sasides taaskord neiu juukseid. "Ning muide väike tähelepanu märkus, et praegu ma jätsin ma ju joonistamise pooleli, sest sina, kes otsisid mind tervest NYC´st tahtsid mind hirmsasti näha," muigas Rowan kergel naeru turtsatusel, viies pilgu tagasi Katele.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 3, 2010 11:38:52 GMT 3
Kergitanud kulme, jäi Kate noormeest vaatama "Minu kunsti anne, nagu sa väga hästi tead, ulatub esimesse klassi." kordas neidis ammu tuntud fakti. "Ma ei käskinud sul ju joonistamist lõpetada, pealegi mulle meeldib, kui sa joonistad. Joonista mulle midagi ilusat." Tüdruk haaras taas ploki ning avas selle valge lehe ning asetas noormehele sülle. "Now, draw!" käskis Kate kerge muige saatel.
|
|
|
Post by Rowan A. Ryley on Jun 3, 2010 12:27:08 GMT 3
Turtsatanud kergelt, võttis Rowan ploki, millele oli pööratud puhas lehekülg. Kuid tavapärase grafiidi asemel, võttis noormees hoopis tavalise harilikupliiatsi. "Kuid kes ütles, et ma kunstiandest räägin sinu puhul? Ma olen sind küllalt laulmas kuulnud, et väita, et sul on laulmise peale annet antud," lausus Rowan pilgu paberilt neiule viies. Aeglaste ja sujuvate liigutustega hakkas ta paberile visandama Kate näo kuju, alustades seejärel tema silmadega, sest neid on alati kõige raskem tabada. Nagu ka suud.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 3, 2010 16:29:41 GMT 3
Kate jälgis, kuidas harilik noormehe käes valgele paberile jooni maalis. Viimaks pilgu tõstnud, vaatas ta vahutavat ookeanit. "So can you lift me up,Turn the ashes into flames ‘Cause I have overcome, more than words will ever say.And I've been given hope that there's a light on up the hall. And that a day will come, when the fight is won. And I think that day has just begun" laulis neiu, lüües käega vastu enda jalga takti. "Ütle, et need sõnad on normaalsed? Ma mõtlesin neid nii kaua." anus näitsik kergelt naerdes.
|
|
|
Post by Rowan A. Ryley on Jun 3, 2010 19:58:01 GMT 3
Kuulanud vaikides Kate, käsi kergelt ja lausa lendlevalt üle paberi liikudes, muigas Rowan kergelt. "Täitsa head. Sellised erinevad, heas mõttes loomulikult. Aga mulle meeldis," naeratas noormees kergelt, viies pilgu üle õla neiule, kes samal ajal ookeani silmitses. Silmitsenud hetkeks Kate näojooni, pööras Rowan pilgu tagasi paberile. Valgel lehel olevad jooned hakkasid juba meenutama inimese nägu, mis oli kergelt eemalolev ja kunstniku ilmega.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 4, 2010 16:31:30 GMT 3
"Okeey" venitas neiu, "witch means, ma pean veel harjutama." muigas Kate ning tõusis püsti. Tema jalad vajusid sooja liiva sisse. Haaranud veest puutoki, mis sinna lainetega tulnud oli, kritseldas näitsik märjale liivale sõnu, mis lained hiljem ära pesid. "Räägi mulle nüüd, mis sa siis viimasel ajal teinud oled?Mõnd tüdrukut kohanud?" küsis Kate jutu jätkuks kergelt muiates. Käärinud sääri pisut kõrgemale, astus ta vette ning kõndis seal, ise samal ajal pilku noormehel hoides. "Kas ma saan selle pildi endale, mida sa hetkel jonistad?" tegi Kate nunnut nägu ning hakkas siis lõbusalt naerma.
|
|
|
Post by Rowan A. Ryley on Jun 5, 2010 20:07:21 GMT 3
"Ma vaatan veel. Juhul kui see tuleb välja hea, annan ma selle sulle, aga juhul kui ei tule, siis lõpetab see prügikastis nagu paljud mu pildid," lausus Rowan õrnal naeratusel, tõstes pilgu Katele, keda ta kergel muigel silmitses. Kuuldes neiu suust sõnu "tüdruk" ja "kohtama" purskas noormees naerma. "Hea nali. Oled sa märganud ühtegi tüdrukut, kes mind sinna ilusasse kohta ei saadaks kui ma neid kõnetan?" jäi ta neiule küsivalt otsa vaatama. Pistes ploki koos hariliku ja grafiidi topsiga enda üle-õla kotti, tõusis ta püsti. Aeglasel sammul kõndis ta tüdruku poole mere piirini. Rowan oli paljajalu, mis tegi kõndimise meeldivaks ning tema teksad olid põlvedeni ülesse keeratud. Seljas oli tal pruun t-särk, millel seisis - If I can't eat chocolate in heaven, then I'm not going.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 5, 2010 23:20:32 GMT 3
"Ma väga loodan selle siiski enesele saada," muigas Kate lõbusalt veega mängides. Neiu jälgis noormehe tegutsemist, kuni see tema juures juba seisis. "Emmm...Mina?" kergitas tütarlaps kulme ning muigas kahtlaselt. "Või ei lähe mina nende alla kirja." kortsutas ta kulme ning pritsis poissi veega. "Muide, mulle meeldib su särk." teatas Kate lõbusalt naerdes.
|
|
|
Post by Rowan A. Ryley on Jun 9, 2010 12:07:14 GMT 3
Kehitanud kergelt õlgu, muigas Rowan lõbusalt. "Ma ei tea. Kuulud või??" küsis ta kergelt pead kallutades ja Katele lõbusalt otsa vaadates. Tundes kuidas külmad veepiisad tema nahale langevad, viis noormees pilgu enda särgile, mille pruuni värvi tekstiililt paistsid hästi silma tumedad laigud. "Minu lemmik särk," tegi noormees pähe 3aastasele omase mossnäo. "Nüüd sa maksad selle eest," ilmus Rowani näole kaval naeratus kui ta uuesti neiut silmitses.
|
|