|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 16:16:55 GMT 3
"No siis vabandus vastu võetud või midagi," ütles Alec pead kallutades. Mõned inimesed olid väga kahtlased.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 16:23:13 GMT 3
Romeo köhatas kergelt. "Okei. Alustame algusest peale. Tere, mina olen Romeo, meeldiv tutvuda?"
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 16:26:32 GMT 3
Alec muigas lõbustatult. "Tere. Mina olen Alec," vastas ta kergelt lõbusa tooniga. Väga tore.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 16:36:48 GMT 3
"Seega, millega tegeled, Alec?" küsis Romeo, jälgides, mida ütleb.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 16:39:51 GMT 3
Alec kehitas õlgu. "Ametlikult ma tööl ei käi, aga hobideks on enamasti suitsetamine, lugemine, jalutamine ning alkoholi tarbimine. Muidugi mitte väga palju, piisavalt. Ja millega ise tegeled?" vastas Alec, lisades lõppu vastuküsimuse. Ta tahtis samuti teada, millega Romeo tegeleb. Ei tea, kas tal Julia ka on?
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 16:48:03 GMT 3
Romeo oli enamvähem kindel, et mingi hetk lendab ka mingi Julia-märkus - neid sai ta alatihti. "Ma olen elukutselt modell, aga tegelesin ka laulmisega, vahel saan mõne otsa golfiklubis. Üksluine elu."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 16:51:01 GMT 3
Alec muigas. "Võrreldes minu praeguse eluga on sinu oma tohutult põnev, aga minu endise eluga ei anna seda võrreldagi," muigas mees lõbustatult. Jah, Alec ei teinud praegu midagi, aga mõned aastad tagasi oli ta elu väga kirju ja ohtlik.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 16:55:20 GMT 3
"Põnev - jee." Romeo turtsatas sarkastiliselt. "Telefon heliseb - kohe tööle, või muidu on oodata sõimu emalt. Ainus põnevus, mis ma saan, on autoga mööda linna ringi kihutada ja võmmidele tagatulesid välgutada."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 16:57:43 GMT 3
Alec turtsatas. "See teine tegevus on jah ikka väga põnev. Enamasti ei tule keegi kihutajale järgi. Hakkaks nad siis järgi sõitma, aga ei," vastas mees lõbustatult. Vahepeal oli Alec aeglasemalt sõitnud, kuid siiski piirangut üsna palju ületanud, nind siis olid võmmid talle järele sõitnud, aga lõpuks oli Alec palju kiiremini sõitma hakanud ja need jäid maha.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 16:59:48 GMT 3
"Võmmiautod tulevad tehaseliinilt. Need ei saa kuidagi vastu ära tuunitud masinatele," sõnas Romeo. Autosid ta tundis. Samuti tundus, et Alecile pakkus see teema rohkem aruteluvõimalusi kui näiteks tervis.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 17:02:34 GMT 3
"Jah. Palju hullem oleks siis, kui mõni enda eraautoga tuleks, kui nad muidugi saavad piisavalt palka, et endale mõnda lahedat masinat lubada," ütles Alec. Ta oli päris kindel, et võmmid ei saanud nii palju palka. Ainuüksi Alec'i üks auto, kõige mõttetum tema omade hulgast, maksis rohkem kui mõne inimese "luksusmaja".[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 17:05:34 GMT 3
"Ma kahtlen selles." Romeo vaatas tänaval sõitvaid autosid. "Nad ei vaevu üle 180 isegi jälitama, sest teavad, et nende autod surevad enne välja."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 17:06:43 GMT 3
"Ja samas nad ka loodavad, et need kihutajad teevad lõpuks avarii," lisas mees kergelt pead kallutades. Alec ise oli piisavalt osav ja kiirete refleksidega, nii et temal polnud seda karta.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 17:09:40 GMT 3
Romeo noogutas nõusolevalt. "Seda enamasti ei juhtu. Minuga pole juhtunud. Aga mul on kogemusi ka." Väga hea, leidsin ühise teema.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 17:11:51 GMT 3
"Ma pole ka õnneks üheskis avariis osalenud, ega ka pole seda mu sõbrad ja tuttavad ja pere. Kiired refleksid," sõnas Alec. Tema vanemad olid mõrvatud, nagu ta parim sõber Karl'gi. Tema õde ja vend olid Sydneys ning tegelesid vana teemaga edasi, kuigi teises keskkonnas.[/i]
|
|