|
Post by Naomi Chanel Goldenrose on Jun 6, 2010 19:52:00 GMT 3
Vähemalt Nicole oli selles mõttes tore inimene, et ta toetas Naomit igalpool, nagu näha ka Yale´i sisse saamises. "Mary ütles, et ema tõmbas midagi ja isa laamendas kodus ning karjus. Me peame kohe minema, tuled ikka kaasa? Ja see mida mu ema tõmbas, oli raudselt marihuaana, või midagi sellist, ma vihkan neid mõlemaid," rääkis Naomi kogu loo ära ning hakkas sättima. See küll polnud kõige toredam päev, mis tal elus oli olnud. No way.OT: Ma pean GG-le sõnumi saatma, et ta teeks mulle kodude alla minu kodu, niikaua teeme siin teemat, kuidas me minu kodu poole jookseme/kõnnime.
|
|
|
Post by Nicole A. Monroe on Jun 6, 2010 20:07:49 GMT 3
Nicole'i kõhus hakkas hetkeks keerama, kuid sekundi pärast oli ta veidi rahunenud ning tõusis püsti. "Nalja teed? Loomulikult tulen ma kaasa," vastas tüdruk tõsiselt ja tõmbas jaki peale. "Lähme?" päris Nic kinnituseks. See ei olnud kindlasti parim õhtu, aga temal polnud midagi vinguda. Mida Nam pidi veel tundma?
|
|
|
Post by Naomi Chanel Goldenrose on Jun 6, 2010 21:17:54 GMT 3
"Jah, lähme. Kiiresti," lausus ta veel korra üle ja hakkas koos Nicole´ga minema, pannes ennem letile kokteili raha. Ta lihtsalt ei tahtnud endale sellist elu, miks just tema? Kurat. "Ma saadan oma ema taastusravile, Londonisse, siis on ta eemal meist. Isa võiks lihtsalt minema minna," ütles Naomi juba nutuse häälega. Õues oli nii tihe liiklus, et Nam ei saanudki alguses ühtegi taksot hääletades, kuid lõpuks ta siiski sai takso ja hüppas sinna sisse, koos Nicole´iga.
|
|
|
Post by Nicole A. Monroe on Jun 6, 2010 22:20:49 GMT 3
Nicole asetas raha kokteili eest kiirelt lauale ja sammus Nam'i järel baarist välja. Väljas oli ka masendav ilm; vihma sadas. Kui Naomi lõpuks takso sai ja nad sisse istusid, vaatas Nic korra murelikult sõbranna poole. "Ära muretse, kõik saab korda. Me peame lihtsalt väga kiiresti su koju jõudma," lausus ta üsna vaikselt ja suunas sekundiks pilgu aknast välja.
|
|
|
Post by Naomi Chanel Goldenrose on Jun 6, 2010 23:06:40 GMT 3
OT: Teen uue teema enda koju.
|
|