|
Post by Nicole A. Monroe on Jun 4, 2010 23:27:44 GMT 3
Nic hammustas kergelt alahuulde ning astus baari uksest sisse. See oli üsna täis, kuid see tüdrukut ei häirinud. Rahulikult sammus ta letini ning libistas pilgu joogikaardist üle. Suvalise kokteili tellinud, suunas ta pilgu üle baari ning silmitses inimesi.
|
|
|
Post by Naomi Chanel Goldenrose on Jun 4, 2010 23:36:26 GMT 3
Samal ajal astus ka baari uksest sisse naomi, kelle kõrged tikkkontsad kõlasid kaugele. Tüdruk liikus letini ja istus sinna leti juures olevale pukile. Nähes, et ka tema sõbranna Nicole on siin, oli ta väga üllatunud. "Nic? Oled see sina? Mida sa baaris teed? küsis Nam väga üllatunult, tellides endale just siis ka ühe kokteili.
|
|
|
Post by Nicole A. Monroe on Jun 4, 2010 23:45:12 GMT 3
Nicole rüüpas joogist parajasti lonksu, kui tuttavat häält kõrvus kõlamas kuulis. Kiirelt pööras ta pea kõrvale ja silmas Nami üllatunud näoilmet. "Avalik koht ju. As you can see, istun ja joon kokteili," vastas ta muiates ja lükkas klaasi pisut eemale. "Miks nii üllatunud siis?" päris neiu hetkeks Nami seirates.
|
|
|
Post by Naomi Chanel Goldenrose on Jun 4, 2010 23:54:20 GMT 3
Nam naeris korraks. "Pole sind ammu lihtsalt baarides näinud. Kuidas läheb muidu? On lähiajal suuri plaane ka? Kuidas perekonnal läheb?" küsis Naomi, talle meeldis kõigest olla teavitatud. Ka tema oli vahepeal enda joogi kätte saanud ja nüüd seda nautima hakanud. Kuradi hea kokteil oli.
OT: Ideeauk.
|
|
|
Post by Nicole A. Monroe on Jun 4, 2010 23:59:56 GMT 3
"Igavalt. Lõbu on vähe. Aga ma olen vist ise kõik maha maganud," kostis Nicole klaasi silmitsedes. Läbipaistev vedelik täitis pooleldi klaasi ning loksus kergelt. Tüdruku sõrmed põimusid ümber klaasi pideme. "Ise? Käid korralikult koolis?" küsis Nic kergelt pilkava häälega.[/i]
|
|
|
Post by Naomi Chanel Goldenrose on Jun 5, 2010 0:10:41 GMT 3
"Kuule, sa näed mind iga päev koolis, noh, kui sina käid seal, siis miks ma ei peaks korralikult koolis käima?" ütles Naomi. Tal oli kokteil vahepeal otsa saanud, niisiis kõlksatas kokteiliklaas vastu baariletti, kust ka teenindaja selle ära võttis. "Sa oled kuidagi vaikne, on midagi juhtunud, või mulle lihtsalt tundub?" küsis Nam, ise kallutades pead veidi paremale.
|
|
|
Post by Nicole A. Monroe on Jun 5, 2010 9:24:52 GMT 3
"Kust sa tead, et mina nii korralikult koolis käin? Ma näen sind tihti, aga mitte iga päev," lausus Nic muiates. Lastes viimasel lonksul kurku voolata, järgis ta Nam'i eeskuju ja lükkas klaasi leti äärde, kust peagi eemaldati. "Ei ole midagi juhtunud," muigas tüdruk ja asetas ühe jala üle teise. "Kuidas sul endal läheb?" küsis Nic viimaks vastu.[/i]
|
|
|
Post by Naomi Chanel Goldenrose on Jun 5, 2010 15:57:55 GMT 3
"Ütleme, et nii ja naa. Meil peres on asjad nii segamini, isa ei hooli enam meist väga ja ma nägin ema kapi peal narkootikume. Ma kardan, sest mul on ju väike õde. Eelmine kord, kui ma koju läksin, karjus isa mu väikse õe peale," rääkis Naomi, see olukord, mis neil kodus valitseb on tõesti jube. "Aga õnneks vaesed me pole, ikka veel sama rikkad," naeris tüdruk. Nam oli iga kell valmis võtma oma asjad ja väikse õe kaasa ja minema minna, arvestades nende praegust olukorda.
|
|
|
Post by Nicole A. Monroe on Jun 5, 2010 16:07:02 GMT 3
Nic muutus otsekohe tõsiseks. "Vau. Ma ei teadnudki, et sul asjad nii hullusti on," ei osanud tüdruk alguses midagi targemat vastata. "Sul on ju piisavalt häid sõpru, kes sind toetavad, eks? Kaasa arvatud mina," naeratas Nicole lõbusalt. Seejärel hakkas ta mõtlema, kas kõik Upper East Side'l elavad inimesed ikka nii väga ustavad sõbrad on.
|
|
|
Post by Naomi Chanel Goldenrose on Jun 5, 2010 16:16:36 GMT 3
Naomi ohkas. "Jah, seda küll, aga Gossip Girl on ikkagi olemas ju," sõnas Nam lõpuks. Tõepoolest, Gossip Girl`il ei jää midagi kahe silma vahele. "Ma lähen homme Coraga Iirimaale, issi andis, siis oli tal vist mingi rõõmutuju," lausus tüdruk. Ta lootis, et midagi sellel ajal ei juhtu, tema peres.
|
|
|
Post by Nicole A. Monroe on Jun 5, 2010 21:14:27 GMT 3
Nicole noogutas kergelt ja lausus: "See peaks sul küll üks väiksematest muredest praegu olema. Vaata, et su õega midagi ei juhtu." Gossip Girl oli küll väga tähelepanelik, aga Nic Naomi asemel ei oleks sellele mingit tähelepanu pööranud. "Iirimaale? Vau," vastas neiu tunnustavalt ja naeratas. "Kui kauaks siis?"[/color]
|
|
|
Post by Naomi Chanel Goldenrose on Jun 5, 2010 21:22:15 GMT 3
Naomi noogutas. "Iirimaale läheme seitsmeks päevaks ehk nädalaks, viimase päeva õhtul sõidame tagasi," rääkis Nam ladusalt. "Tahad, läheme ka koos reisile? Ma saan isa käest naguniigist piletid siis," lausus Naomi, tõepoolest, ta saab oma isa käest kõike, mis ta tahab, kuid see ei tähenda, et ta isa hoolib tema perest... Kahjuks.
|
|
|
Post by Nicole A. Monroe on Jun 6, 2010 17:38:19 GMT 3
"Tore. Veab sul," sõnas Nic naeratades ja lükkas juuksesalgu kõrva taha. Talle oleks tõesti meeldinud samuti Iirimaale minna ja tal oli tegelikult ka võimalus, aga keset kooliaastat oli ta liiga kohusetundlik. Tüdruk võis ju vahel üle lasta, kuid keset aastat reisile minna oli siiski liiga... "Kohe küll mitte. Mulle küll meeldiks... Aga äkki suvel? Ja mul on piisavalt raha, et pilet osta," muigas neiu ja turtsatas kergelt.[/i]
|
|
|
Post by Naomi Chanel Goldenrose on Jun 6, 2010 18:08:59 GMT 3
"Kuule, see ei tähenda, et ma mingi maha jään teist ja istuma jään, ma olen koguaeg viieline olnud...ja jään ka, sest ma tahan Yale´i sisse saada," lausus Naomi tõsisemalt. Yale. "Ei, ma teen välja. Me lähme Marokosse," lausus Nam. Talle meeldis õudsalt reisida, ta oli käinud igalpool. Järsku helises ta telefon, talle helistas tema väike õde Mary Jane. "Mida? Päriselt? Okei, rahune. Mine oma tuppa, keera uks lukku ja oota, okei? Davai, tsau," sõnas tütarlaps kiiresti. Ta vihkas oma ema ja isa. Tõsiselt, ta vihkas neid.
|
|
|
Post by Nicole A. Monroe on Jun 6, 2010 18:28:39 GMT 3
"Kõik Conctance's käinud tüdrukud on Ivy väärilised. Yale'i saad kindlalt," vastas Nic muiates. Ka tema oleks tahtnud Yale'i saada, aga ka Brown või Harvard sobis. Kui Nam'i mobla helises, vaatas neiu hetkeks kõrvale, kuid ehmatas kergelt, kuid kuulis mida Naomi rääkis. "Mis juhtus?" päris ta automaatselt, murelik nägu ette kerkimas.[/i]
|
|