|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 5, 2010 15:05:12 GMT 3
Alix oli Hamptonis öösel olnud ning nüüd, hommikul, otsustas ta pargis pilte teha. Mööda pargiteed kõndides klõpsutas ta ning oli täiesti omas mullis. Neidisel oli seljas valge maika, helesinised püksid ning valged madalad ketsid. Juuksed langesid vabalt õlgadele.
|
|
|
Post by Tyler E. Lerman on Jun 5, 2010 15:22:13 GMT 3
Fotokas kaelas kõlkumas, sammus Tyler Hamptoni pargi poole. Ta oli just oma perekonna suvekodust tulnud ja kavatses üle pika aja kuskile pildistama minna. Fotograafia oli ometi tema hobi, mida ta lihtsalt mõnda aega harrastanud polnud. Jõudnud suhteliselt inimtühja parki, jalutas ta veidi aega puude vahel ning alustas siis klõpsimist. Astudes aga aina tahapoole, põrkas ta lõpuks kellegagi kokku. Kiirelt pöördus ta ümber ja sõnas: "Vabandust!"[/i][/color]
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 5, 2010 15:41:11 GMT 3
Alix astus kokkupõrke tagajärjel sammu ettepoole ning pööras siis vabanduse peale end ümber. "Pole viga," sõnas ta. "Ma ilmselt tigusin ees teil," naeratas neidis ning silmas poisi fotokat. Seejärel vaatas ta hetke ka oma kaamerat ning naeratas vaevumärgatavalt.
|
|
|
Post by Tyler E. Lerman on Jun 6, 2010 20:47:29 GMT 3
"Ei, ei. See oli ka minu viga," vastas Tyler naeratades. Silmitsenud hetke tütarlast, sirutas ta käe ja sõnas: "Ma olen Tyler. Meeldiv tutvuda." Noormees naeratas ja libistas käega juustest läbi. Seejärel võttis ta fotoka kätte ja pildistas kiirelt tüdrukut. "Vabandust, lihtsalt... Tundus hea valgus," vabandas nooruk aga kiirelt.[/i][/color]
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 6, 2010 20:57:19 GMT 3
"Kathleen," võttis neiu poisi käe vastu ning tutvustas end. "Ka minul on meeldiv tutvuda." Olenemata poisi kiirest pildistamisest, jõudis neiu oma pea viltu asetada ning naeratada. "Ma arvan, et ma tean, mida sa mõtled," muigas neiu seejärel ja tegi Tylerist sama kiirelt pildi, kui too ennist Alixist oli teinud.
|
|
|
Post by Tyler E. Lerman on Jun 9, 2010 18:40:19 GMT 3
Tyler muigas sõbralikult ja klõpsas pildi nähtavale, jäädes seda hetkeks silmitsema. Kuigi võte oli tehtud siiamaani üsna võõrast tütarlapsest, sulandusid värvid hästi kokku ning taust ja neiu tegid kokku ilusa pildi. Nooruk tõstis pilgu ja küsis lõbusalt naeratades: "Arvad, jah?" Kui Kathleen temast pildi tegi, oli poisil samuti üsna kiire reageering. Võib-olla mitte parim pilt, aga mitte ka kõige hullem.[/i][/color]
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 9, 2010 19:01:35 GMT 3
Kathy silmitses oma kaamerast pilti. "Paremat pilti juhuslikust klõpsatusest tulla ei saakski," naeratas ta Tylerile. "Millega veel peale fotograafia tegeled?"
|
|