|
Post by Maria Antonia Pisica on Jun 5, 2010 15:26:44 GMT 3
Päike polnudki veel väga kõrgel ja ka pargis polnud palju inimesi kui sinna jalutas punapäine tüdruk. Selleks oli Lucy. Uni oli tal varakult läinud, kodus polnud midagi teha ja seega oli ta omale selga tõmmanud lohvaka valge Bart Simpsoniga tsärgi, selle peale musta nahktagi ja jalga kitsad tumesinised teksad ning musta värvi neetidega Doc Martensid. Lisaks oli ta ka kaasa haaranud oma fotoka.
Hommik oli kena ja mitte liiga külm, aga ka mitte rõvedalt palav. Päike säras kaunilt puude lehtede vahelt ja üleüldse oli ilus. Central Park'is oli muru juba ilusalt roheline ja lilled õitsesid armsalt. See kõik lausa justkui anus, et seda pildistataks ja seega panigi Lucy oma kaamera tööle ja klõpsis mõningaid pilte.
|
|
|
Post by Tyler E. Lerman on Jun 5, 2010 15:37:13 GMT 3
Tyler sammus Central Park'i poole, käed teksataskutesse surutud. Ilm oli tõesti kohutavalt ilus, seepärast oli poiss selga pannud vaid musta lühikeste varrukatega T-särgi. Pargis silmas ta vaid ühte inimest; punapäist tüdrukut, kes fotokaga ringi käis ja pildistas. Kuna tema huviks oli samuti fotograafia, liikus ta neiule lähemale, silmitses teda veidi aega ja lausus siis: "Sulle meeldib fotograafia?"[/i][/color]
|
|
|
Post by Maria Antonia Pisica on Jun 5, 2010 15:46:20 GMT 3
Lucy oli küll kuulnud looduse häälte seas samme, aga ei olnud pööranud sellele palju tähelepanu ning seega ta pildistas siiski edasi. Ta tegi just pilti ühest kenast puust, mis päikest veidi varjas kui kuulis, et temaga kõneldakse. Bess viis pilgu noormehele ja naeratas. "Tere! Jah. Meeldib küll, aga teile?" küsis ta viisakalt vastu.
|
|
|
Post by Tyler E. Lerman on Jun 5, 2010 15:56:25 GMT 3
"Meeldib küll, aga siiani on see ainult hobi. Ja sa ei pea teietama," vastas Ty naeratades ja astus lähemale. Tema enda fotokas oli kuskile korralikult paigutatud. Kuhugile... Tema hotellitoas. "Ma olen Tyler, muide," lisas ta muiates.[/i][/color]
|
|
|
Post by Maria Antonia Pisica on Jun 5, 2010 16:04:38 GMT 3
"Mul on see ka veel lihtsalt hobi ja see on mõnus hobi," tõdes Lucy muiates. "Meeldiv tutvuda, Tyler. Mina olen Lucy," tutvustas ta endki ja naeratas taaskord. "Kas ma võin sinust pilti teha?" küsis Bess noormehelt.
|
|
|
Post by Tyler E. Lerman on Jun 6, 2010 20:57:57 GMT 3
"Muidugi," vastas Ty hobi kohta ja muigas. "Sinuga ka," lisas poiss sõbralikult ja libistas käega läbi juuste. Ta seisis hetke vaikides ja kui tütarlaps küsimuse esitas, kerkis noormehe näole kergelt üllatunud ilme. See oli küsimus, mida talle varem polnud esitatud. "Ee... Ikka," vastas ta viimaks.[/i][/color]
|
|
|
Post by Maria Antonia Pisica on Jun 9, 2010 18:41:08 GMT 3
Lucy muigas. Ta tõstis kaamera kõrgemale ja astus mõned sammud taha poole. Viimaks tegi ta klõpsu ära ning silmitses pilti. "Sa oled üpris fotogeeniline," tõdes neidis muiates ja läks jälle lähemale.
|
|
|
Post by Tyler E. Lerman on Jun 9, 2010 18:46:24 GMT 3
Tyler naeratas lõbusalt ja vastas kergelt kummardades: "Ma tänan." Noormees hakkas seejärel kahetsema, et polnud oma fotokat kaasa võtnud. Esialgsed plaanid nägid ju ette vaid jalutuskäiku, kes teadis, et ta leiab sealt poisiga ühist huvi omava kena tüdruku. Siiski nägi ta üht võimalust. "Nüüd on mul tegelikult õigus sinust ka pilti teha," lausus ta kavalt neidise fotokat seirates.[/i][/color]
|
|