|
Post by kannibal on Jun 6, 2010 22:47:22 GMT 3
Brian muigas. Nad liikusid laskeputka juurde. ''Üks kuue lasuga,'' ütles mees ning andis ühele jässakale vuntsidega vanamehele raha. B ulatas Kathyle relva ning jäi ootama, mida Alix teha suudab.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 7, 2010 9:27:21 GMT 3
Kathy võttis relva, mis oli raskem, kui ta arvas. Sellest hoolimata tõstis ta selle oma õla kõrgusele ning lasi viis korda pihta. Kuues läks mööda. "Algaja õnn," muigas ta ning pani relva letile. Tegelikult oli ta mitu aastat vendadega lasketiirus kaasas käinud ning see siin oli kukepea.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 7, 2010 15:00:34 GMT 3
Brian plaksutas õrna muige saatel. Too mees võttis nüüd kuskilt tagaruumist suure mõmmiku välja ning ulatas selle neiule. ''Seda ta on jah,'' ütles Brian, kui Kathy endale hiiglasliku kaisulooma sai.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 7, 2010 16:26:38 GMT 3
Kathleen põimis naeratades käed ümber mõmmi ning noogutas. "Ma arvan sama," pilgutas ta silma. "Kas lähme nüüd sinna vaaterattale? Mul on mõmmi, kes mind hoiab, kui kartma hakkan," sõnas ta.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 10, 2010 2:43:26 GMT 3
''Ei no selge.. mina ei kõlba jah?'' ütles mees nüüd. Vaikselt kõndisid nad vaateratta poole ning masina pealt oli kuulda nii mõndagi kiljet või naeru. Enamasti istusid toolidel lapsed ja teismelised. Mees maksis mõlema piletid ära ning võttis siis neiul käest kinni. Noorukid sammusid nüüd pingi juurde, mis vaaterattal kõige rohkem maani ulatus.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 10, 2010 16:06:37 GMT 3
"Mind jagub ka sulle, kallike," naeratas Kathy ning järgnes poisile vaaterattani. Kui Brian neiu käest haaras, käisid Kathleeni kehast läbi õrnad külmavärinad. Neidis istus nüüd pingile ja tõmbas õrnalt ka Briani enda kõrvale. Mõmmi 'istus' nende kahe vahel. Tüdruk polnud Briani käest veel lahti lasknud ning nüüd toetas ta üle kaisukaru oma pea mehe õlale. "Nii on päris hea," sõnas ta.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 10, 2010 21:13:35 GMT 3
Brian muigas. ''Sinuga koos olles on alati hea,'' ütles mees. Ta tõmbas oma vaba käega neile metallpulga ette, et noorukid alla ei kukuks. Vaikselt hakkas vaateratas edasi liikuma. Mees ei lasknud samuti käest lahti ning viis siis pilgu neiule, kes tema 'kaisus' oli. Brian naeratas rahulolevalt.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 10, 2010 21:23:08 GMT 3
Vaateratas tõusis aina kõrgemale ja kõrgemale ning Kathyl muutus sees aina kõhedamaks. "Päris siuke... kõrge värk," pomises ta ning hoidis poisi käest tugevamini kinni. "Ma vist ei maininud, kui väga ma kõrgust kardan, eks?" küsis ta ning pööras pilgu noormehele. Kathleen hammustas alahuulde.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 10, 2010 21:27:01 GMT 3
''Lase end lõdvaks, ära mõtle sellele ja imetle parem vaadet,'' ütles mees ning võttis Kathy käe enda pihku veel tugevamalt, kuid samas hellalt. Nooruki pöial silitas neiu käeselga ning Brian lootis, et see julgustab näitsikut veelgi. ''Ma pole ammu vaaterattal olnud. Viimati teismelisena vist,'' mainis nooruk nagu muuseas ning viis samalajal silmi ühest otsast teise. Nende pink oli päris kõrgele jõudnud.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 10, 2010 21:41:00 GMT 3
"Ma vaatan parem sind - see on raudselt parem vaade ning ei aja mul südant pahaks," muigas Kathleen ning hoidis oma pilgu Brianil. "Ma pole.. kunagi vaaterattal olnud."
|
|
|
Post by kannibal on Jun 10, 2010 22:19:50 GMT 3
Brian muigas. ''Ole nüüd, ei ole see nüüd nii hull midagi.. või on?'' ütles mees. ''Ja vähemalt on mul see au- olla esimene, kellega sa vaaterattal käisid,'' ütles ta. Paar hakkas vaikselt kõige kõrgemasse kohta jõudma. Mees tõstis mõmmiku nüüd enda kohale ja istus Kathyle täiesti kõrvale. Brian pani oma vasaku käe üle tüdruku ning paremaga võttis Alixilt käest kinni.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 12, 2010 20:59:02 GMT 3
"On küll, see on jumala jube!" sõnas Kathleen ning hammustas alahuulde. "Jah, seda nüüd küll - sa tõesti oled esimene," nõustus neidis Briani väitega. Alix naeratas, kui noormees talle lähemale istus ning talt ümbert kinni võttis. "Sa oled armas," sosistas Kathy ning toetas oma pea vastu B õlga.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 12, 2010 23:30:08 GMT 3
Brian raputas muheledes pead. ''Sina oled,'' sõnas mees nüüd. Käes oli vaatetorni tipp. ''Vaata seda,'' ütles poiss. ''Ausalt, see pole üldse jube, proovi,'' pakkus Brian. Nooruk lasi korra Alixilt käest lahti ja tõstis ühe näpuga hellalt Kathy lõuga. Natukese aja pärast langer mehe käsi tagasi neiu pihku.
|
|