|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 6, 2010 2:15:45 GMT 3
Kathy oli end kodus varem üles löönud ning sammus nüüd kokkulepitud ajal kokkulepitud kohas ühelt jalalt teisele. Nimelt pidi Brian neiu siin peale võtma ja nad pidid poisi autoga ringi sõitma. Kathleeni kontsad klõpsusid vastu asfaldit, kui neiu aeglaselt kohviku ees edasi-tagasi kõndis. Oleks ma ainult suitsetaja - kogu aeg oleks sisustatud, mõtles Kathy muiates. Selga oli neiu sättinud endale mustad teksad, valged kontsakingad ning valge maika, mille peal must nahktagi oli.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 6, 2010 17:30:53 GMT 3
Brian oli mööda linna oma Porche'ga kohviku poole sõitmas, mõtted Alixil. Nooruk polnud neidu näinud sellest saati, kui nad rannas olid. Kui mees kohviku ette jõudis ja tuttavat kogu nägi, lõi Briani nägu särama. Ta astus autost välja ning sammus siis Kathy poole. ''Tsau,'' ütles Brian neiule ning naeratas. Nooruk kõndis kõrvalistuja ukseni ning avas selle, et näitsik sinna istuda saaks. Brian viipas käega istemele, endal ikka naeratus näol.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 6, 2010 17:36:00 GMT 3
Kathleen jäi seisma, kui märkas tuttavat kogu mitte nii tuttavas autos. No, arvata oligi ju - neiu polnud varem Briani autot näinud. "Hei," sõnas Kathy, samuti naeratusega. Ta istus kõrvalistmele, nagu noormees oli palunud, ning kinnitas turvavöö. "Kuhu me siis sõidame?" küsis ta, kui ka Brian oli autosse istunud.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 6, 2010 19:33:18 GMT 3
Brian istus autosse, kinnitas turvavöö ning viis siis pilgu Alixile. ''Kuhu sa soovid minna?'' küsis nooruk. Ta lükkas masinale hääled sisse ning asus siis sõitma.. ja seda tegi ta suhteliselt suurel kiirusel. Kathyl aga ei tasunud karta, et mingi avarii juhtub. Brian oli lihtsalt liiga osav racer, et linnavahel matsu panna.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 6, 2010 19:39:30 GMT 3
Kathleen viskas jala üle põlve ning kehitas teed vaadates õlgu. "Ma ei tea," sõnas ta ning mõtles hetke. "Mul pole lausa õrna aimu ka, kuhu minna," naeratas ta noormehele oma põselohkudega naeratust. "Mu tänane päev on sinu kätes," lausus neidis ning muigas. Väga kaval Alix'ist lasta Brianil otsustada, kuhu minna ja mida teha. Neiu ise oli tihti üsna otsutusvõimetu.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 6, 2010 20:45:11 GMT 3
Brian viis pilgu neiule ning muigas. Mees keeras nüüd aga suurele kiirteele, mis tekitas täieliku NYC mulje. Nooruk ei teadnud ise ka, kuhu minna, seega otsustas ta niisama ringi sõita, hea hoog sees. ''Su poisssõber ikka teab, et sa minuga kuskil väljas hängid?'' küsis ta, muie näol. Briani juuksed lehvisid tuule käes ning see tekitas mehele sasipea soengu, mis nägi päris armas välja. Nooruk viis aegajalt pilgu teele, kuid üritas võimalikult palju Kathyga silmsidet saada.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 6, 2010 20:47:46 GMT 3
Ka Kathy juuksed lehvisid tuules ning see ajas neiu muigama. "Ei, ta ei tea," sõnas Alix tõsiselt Brianile ning hakkas siis naerma. "Mul pole poiss-sõpra," seletas ta oma naeru ning pööras pilgu Brianilt hoopis kiirteele. "Kuhu sa mu nüüd viid, prints mustal Porchel?"
|
|
|
Post by kannibal on Jun 6, 2010 20:52:14 GMT 3
Brian hakkas naerma ning noogutas siis. ''Noo selge,'' ütles mees muheledes. Kui aga küsimus kuulis, kehitas nooruk õlgu. ''Kuhu sa tahaksid minna? Kuhugi klubisse? Karaokebaari? Kinno? Lõbustusparki? Printsessike, ma viin sind kuhu iganes,'' lausus Brian nüüd ning naeratas neiule.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 6, 2010 21:13:58 GMT 3
Kathleen naeratas armsalt. "Väga üllas," sõnas ta ning mõtles hetke. "Lõbustuspark kõlab hästi," pakkus ta lõpuks. Tõepoolest - see oli lõbus, samas oli seal palju võimalusi Briani lähedust nautida.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 6, 2010 21:38:27 GMT 3
Brian noogutas. Kui kiirtee läbi sai, keeras mees tänavale, kust sai kiirelt lõbustusparki minna. Mees parkis auto pargile lähedale ning astus siis autost välja. Mees sammus nüüd ka Alixi poolse ukse juurde ning avas sellegi, oodates nüüd, kuna neiu välja astub.
OT: Veits imelik post tuli =D
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 6, 2010 22:02:34 GMT 3
Kathleen astus autost välja. "Tänan," naeratas ta Brianile ning asetas käed jakitaskusse.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 6, 2010 22:05:14 GMT 3
Brian lukustas puldiga uksed ning võttis siis neiu enda käevangu. Kui noorukid piletikontrollini jõudsid, andis mees vajaliku rahasumma mingi asjaliku naise kätte ning nad pääsesid sisse. ''Ja kus me esimesena läheme, printsess?'' küsis mees muheledes.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 6, 2010 22:18:51 GMT 3
"Vaaterattasse?" küsis neiu, kuna see oli esimene ning suurim atraktsioon mida ta märkas. Seejärel kahvatus neiu. "Tegelikult.. ärme lähe. Ma kardan kõrgust," sõnas ta huult hammustades.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 6, 2010 22:29:59 GMT 3
''Kui tahad, siis ma hoian su kätt,'' ütles Brian ning muheles. ''Lähme parem laskma. Saad endale kaisukaru,'' ütles mees ühele putkale viibates.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 6, 2010 22:40:53 GMT 3
Kathy naeratas. "Kui armas sinust," sõnas ta ning noogutas siis. "Olgu, lähme laskma."
|
|