|
Post by Eric Singer on Jun 6, 2010 18:47:53 GMT 3
Eric ohkas vaikselt ja sõitis liftiga katuse poole, käed taskus. Kohale jõudnud vaatas noormees ringi ja nägi, et seal pole kedagi. ,,Vaikus huh...'' mõtles noormees ja võttis taskust ühe sigareti ja pani selle siis põlema ning tõmbas mahvi. Pärast operatsiooni oli see talle külge jäänud. Noormees läks äärele ja vaatas sealt alla. ,,Mõnus kukkumine võiks olla,'' muigas poiss omaette ja viis siis pilgu taevasse, varjates käega päikest silmade eest. Noormees ohkas korra ja langetas siis oma pilgu, tõmmates veel ühe mahvi.
|
|
|
Post by Mary Foster on Jun 6, 2010 18:49:56 GMT 3
Mary oli juba umbes pool tundi Empire katusel veetnud, ringi jalutaud, alla vaadanud ja niisama mõelnud. Talle meeldis seal. "Eric, Eric Singer?!," küsis ta siis kõva häälega ja seisatas poisi ees, kelle ta just ära oli tundnud. Poiss, kes oli talle kunaig tunnistanud, et Mary meeldib talle aga tol ajal oli Mary Ericu pikalt saatnud. Kuid nüüd. Wow. Eric oli muutunud.
|
|
|
Post by Eric Singer on Jun 6, 2010 18:54:58 GMT 3
Eric vaatas hääle poole ning jäi siis üllatunult Maryt vaatama. ,,Mary Foster?'' küsis noormees üllatunult ja pööras ennast tema poole. ,,Wow, sind pole enam ammu näinud. Aga sa oled tõesti muutunud.'' Noormees silmitses tüdrukut mõtlikult ja raputas siis korra pead. ,,Igatahes mis sind siia toob?'' Noormees toetas ennast vastu ühte sammast seal (kujutame, et seal on mingid sambad xD) ja jäi tütarlast silmitsema.
|
|
|
Post by Mary Foster on Jun 6, 2010 19:01:44 GMT 3
Mary naeratas ja astus nüüd poisile lähemale. "Oledki sina," ütles ta siis lõbusalt. "Ma pidasin eile siin sünnipäeva ja täna veetsin terve päeva lihtsalt hotellis puhates ja nüüd olen siin, mulle meeldib see vaade," lisas tüdruk ja viipas eemale, selle kena vaate poole. "Ja mis sind ennast siia toob?" Mary ei olnud tegelt eriline pidutseja ja eile pidu oli ka suhteliselt vaikne olnud, õnneks. Eric suitsetas. Kaks aastat tagasi ta seda ei harrastaud.
|
|
|
Post by Eric Singer on Jun 6, 2010 19:10:55 GMT 3
Eric muutus mõtlikuks ja pomises siis: ,,Ahjaa, sul oli ju eile sünnipäev... Palju õnne sünnipäevaks,'' sõnas noormees siis naeratades ja tõstis käe, et tüdrukul kätt suruda. ,,Sorry, kuid sa pead kingiga ootama. Mul pole hetkel sulle midagi anda.'' Noormees naeratas vabandavalt ja viskas siis koni maha ja kustutas selle jalaga ära.
|
|
|
Post by Mary Foster on Jun 6, 2010 19:21:30 GMT 3
Mary naeratas ja surus Ericu kätt vastu. "Ah, pole hullu, mind ennast ei huvitanud see üldse, ema oli see, kes peale käis, et ma ikka tähistaks ka." Ta vaatas Ericule otas ja lisas: "sa oled muutunud..pärast kahte aastat. Päris palju isegi." Tollel ajal oli Mary muidugi veel pubekas olnud ja tahtnud endast vanemaid kutte, Eric oli tema jaoks siis veel liiga lapsik olnud ja teda iga kord ainult närvi ajanud.
|
|
|
Post by Eric Singer on Jun 6, 2010 19:30:10 GMT 3
Eric muigas õrnalt ja sulges korraks oma silmad. ,,Sa mõtled seda, et ma suitsetan nüüd?'' sõnas noormees rahulikult ja vaatas tüdrukut. ,,See jäi mulle külge, kui mul üks operatsioon tehti. Ma olin enne seda närvis ja tõmbasin päris mitu tükki ära ning pärast lõppesin niimoodi.'' Noormees ohkas vaikselt, muie näol. ,,Aga sa ise oled samuti muutunud.'' Noormees naeratas sõbralikult ja sulges oma silmad. Ta pea oli uuesti valutama hakkanud. Hiljuti oli see vägagi tihedane juhtum.
|
|
|
Post by Mary Foster on Jun 6, 2010 19:38:14 GMT 3
"Eem, seda ka jah," ütles Mary siis ja naeratas, kuigi see ei olnud just eriti positiivne muutumine, kuig Mary elas selle üle. "Ma pidasin rohkem silmas su välimust. Tahaks teada, kas iseloom on ka muutnud. Tüdruk seisis nüüd Ericu ees. "Jah, olen," lisas ta siis enda kohta käinud lause kohta. Ta oli tõesti muutunud, kuid mitte palju. "Pole kaua kohtunud. Äkki läheks alla kohvikusse ja räägiks?!," tegi ta siis ettepaneku. Maryl oli nüüd kindel kavatsus teada saada, kas Eric on muutunud ka iseloomult.
|
|
|
Post by Eric Singer on Jun 6, 2010 19:43:55 GMT 3
Eric muigas õrnalt ja kehitas õlgu. ,,Miks ka mitte, mul pole niikuinii mingeid plaane,'' lausus noormees vaikselt ja viis siis korra pilgu taevasse. ,,Siin on mingi kohvik ka eks ole? Lähme siis sinna.'' Noormees läks lifti juurde ja vaatas tüdruku poole. ,,Tuled?'' Eric naeratas lahkelt ja sõbralikult ja jäi tüdrukut ootama.
|
|
|
Post by Mary Foster on Jun 7, 2010 13:32:21 GMT 3
Kui Eric lifti juurde sammus, vaatas Mary talle korraks järele, kuid seejärel kiirustas tema juurde. Nad astusid koos lifti ning tüdruk lausus: "jah, lähme esimesele korrusele." Seal oli tema meelest väga mõnus hubane restoran. Viimasel korrusel oli ka aga see oli palju mõttetumalt kallim ning seal käisid üldiselt vaid paarid enda romantilisi õhtusööke veetmas.
"Kuidas Marlal ka läheb?," päris Mary nüüd, kes oli kunagi ka Ericu õega hästi läbi saanud, kuid nüüd ei olnud nad üldse suhelnud. Lift sõitis ikka veel.
|
|
|
Post by Eric Singer on Jun 7, 2010 15:06:25 GMT 3
Eric astus samuti lifti ja toetas ennast vastu lifti seina, käed taskus. ,,Marlal? Päris hästi,'' sõnas noormees vaikselt ja lisas õrna muigega: ,,Ta on liiga tundlik vahepeal, aga muidu on kõik korras.'' Noormees vaatas korra mis korrusel nad olid ja ohkas siis. Nad polnud veel pooltki maad läbinud. ,,Aga kuidas sul endal läinud on?'' küsis Eric pärast lühikest pausi ja viis oma pilgu tüdrukule.
|
|
|
Post by Mary Foster on Jun 8, 2010 18:38:29 GMT 3
"Veetsin aasta Saksamaal vahetusõpilasena, kui sa võibolla kuulnud oled, kuu aega tagasi jõudsin tagasi ning nüüd olen põhimõtteliselt lihtsalt kodus passinud," andis Mary kiire ülevaate enda elust. "Kuigi aasta Saksamaal oli väga põnev." Tüdruk naeratas Ericule, lift sõitis ikka veel. Kolm korrust oli veel jäänud.
Viimaks läksid lifti uksed lahti ja Mary sammus kohviku poole.
|
|
|
Post by Eric Singer on Jun 8, 2010 18:46:38 GMT 3
Eric järgnes tüdrukule, õrn muie näol. ,,Saksamaal? See võis tõesti põnev olla.'' Noormees vaatas siis kohvikus ringi ja läks järjekorda. ,,Alan elab ka praegu oma kallimaga Saksamaal. Ta käis küll hiljuti siin aga see polnud just lõbureis...'' Noormees ohkas vaikselt, meenutades halba mälestust. ,,Mis sa seal Saksamaal siis tegid? Läbud iga nädalalõpp?'' Noormees vaatas muigega Mary poole ja jäi vastust ootama.
|
|
|
Post by Mary Foster on Jun 9, 2010 14:01:08 GMT 3
Mary seisis Ericu juurde ja muigas. "Ei, see ei olnud läbu reis, ma ei ole enam eriline peoinimene," lausus tüdruk. "Pigem oli see uute asjade õppimise ja suhtlemise reis." Alani kohta kuuldu tuli talle suure üllatusena. "Wow, päris lahe, Alan on enda elu korda saanud.." Upper East Sidel olid ju kõik alati noortena joodikud ja narkarid põhimõtteliselt, lihtsalt korralikud ja keegi ei saanud midagi aru.
"Mis mõttes polnud lõbureis? Kas ta siis lühtsalt tuli korraks koju?," päris tõdruk mõne aja pärast ja naeratas Ericule. Tüdruk mõtles, kas poiss on ikka veel tema peale vihane, kuit ta ei julgenud seda teemat ülesse võtta.
|
|
|
Post by Eric Singer on Jun 9, 2010 19:18:56 GMT 3
Eric heitis tüdrukule ühe kiire pilgu ja sõnas siis õrna naeratusega: ,,Ah ei, see polnud midagi... Ta lihtsalt käis korra külas...'' pomises noormees vaikselt ja lõpetas mõtteis: ,,...kuid õnneks ei suutnud ta mind tappa.'' Noormees ohkas õrnalt ja tellis endale kohvi ning läks ühe laua juurrde ja võttis istet.
|
|