|
Post by Mary Foster on Jun 10, 2010 18:57:17 GMT 3
Mary tellis endale ühe tee ja järgnse siis Ericule lauda. Kui ta oli istet võttnud, saatis tüdruk poisile ühe naeratuse ja hakkas teed jahutama, seda aeglaselt segades. "Räägi mulle kõigest, mida sa kahe aasta jooksul korda oled saatnud," palus neidis, vaadates sügavalt poisile silma.
|
|
|
Post by Eric Singer on Jun 12, 2010 10:46:23 GMT 3
Eric vaatas üllatunult tüdruku poole ja muutus siis mõtlikuks. ,,Noh, ma lõpetasin keskkooli varsti pärast seda, kui me suhted omavahel enam vähem lõpetasime,'' alustas poiss mõtlikult ja lisas siis selgituseks: ,,Ma ei viitsinud koolis käia, nii et ma jätsin mõned klassid vahele. Aga praegu olen ma kaugõppes ülikoolis infotehnoloogia alal ja ma tegelen kodus programeerimisega ning vahel olen lihtsalt sõpradega väljas käinud. See ongi minu kaks aastat.'' Eric muigas õrnalt ning rüüpas oma kohvi. Poiss viis oma pilgu siis tüdrukule ja küsis huviga: ,,Ja kuidas sinu 2 aastat möödunud on?''
|
|
|
Post by Mary Foster on Jun 15, 2010 16:11:39 GMT 3
"Nagu ma ütlesin, aasta olin Saksamaal aga enne seda passisin lihtsalt põhimõtteliselt iga päev kodus, kui koolist tulin, nädalavahetusel käisin vahepeal väljas ja muud ei olegi juhtunud," andis Mary kiire ülevaate enda elust kahe aasta jooksul. Neidis vaatas Ericule mõtlikult otsa. "Ütle ausalt, kas sa oled minu peale ikka veel vihane?," küsis tüdruk siis tasase häälega.
|
|