|
Post by Joshua McCormac on Jun 9, 2010 14:06:37 GMT 3
Josh peatas enda musta Fordi ranna parklas ja väljus autost, toetades ennast siis vastu kapotti ning süütas suitsu. Ta oli tulnud sinna lihtsalt niisama vaatama, mis seltskond seal täna passib. Eemal olid mingid noored ühe autoga, kuid Joshile tundis, et ta ei tea sealt kedagi ja siiamaani ei olnud keegi teda hõiganud ka. Viinud silmad enda saabastele, jäi ta suitsu edasi tõmbama.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 10, 2010 19:43:38 GMT 3
"Mingi niisama seisad siin või ootad kedagi?" küsis Delilah auto najal seisva ning suitsetava noormehe poole suundudes. Tüdruk oli lihtsalt uudishimulik. Tema oli tulnud randa ilma nautima, jalas olid tal valged plätud, valged lühikesed püksid ja valge top. Päike!
|
|
|
Post by Joshua McCormac on Jun 29, 2010 1:24:56 GMT 3
"Niisama seisan," ei hakanud Josh keerutama ja vastas otse. "Kas ma tean sind?," päris ta siis, sest võibolla oli ta selle kenakesega mingil peol koos olnud ja nüüd oli tal mällar, sest tüdruk oli ju rääkima tulnud.
Josh tõmbas viimase kiire mahvi ja viskas koni siis maha, astudes saapaninaga sellele peale. Siis suunas ta pilgu tagasi tüdrukule.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 29, 2010 17:15:37 GMT 3
Avery muigas kergelt. "Mina sind igatahes ei tea, aga võib-olla sa tead mind, eksole? Mul pole õrna aimugi. Aga kas võõraga ei tohigi rääkida? Sellel tutvuste saamine põhinebki ju. Lähed võõraga rääkima ja saate tuttavaks. Eksole?" vastas Avery naeratades. "Kui võõrastega ei räägiks, siis teaksid heal juhul vaid enda ema ja isa, ning terve maailm peaks sel juhul juba lagunenud olema." Avery lükkas juuksed silme eest ära ja naeratas taas. "Okei, ma ajan kahtlast teksti?" küsis tüdruk vaikselt turtsatades. Ta oligi kahtlane, aga sellele mehele võis see imelik tunduda. Mingi võõras lampi tuleb ja hakkab tutvustest rääkima.
|
|
|
Post by Joshua McCormac on Jun 29, 2010 23:57:22 GMT 3
"Mulle tundub, et ma ei tea sind," lausus Josh viimaks laialt muiates. "Aga alati võib tutvuda. Mina olen Josh," lisas mees siis ja lükkas ennast auto vastast ära, seistes nüüd tüdrukule veidike lähemale. Poisi suul oli naeratus, üsna flirtiv. Ta ei saanud sinna midagi parata, et ilusate tüdrkute juuresolekul hakkas tema mehelikkus kohe tööle, veidike poisilikkust ka.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 30, 2010 15:08:03 GMT 3
Avery naeratas armsalt. "Mina olen Avery. Või siis Delilah. Ükskõik, kumba eelistad," vastas tüdruk rõõmsameelselt. Enamus rahvast kutsus teda Avery'ks, vähesed Delilah'ks.
|
|
|
Post by Joshua McCormac on Jul 3, 2010 19:57:37 GMT 3
"Meeldiv tutvuda," lausus Josh siis ausalt. "Mis teed siin?," päris poiss seejärel, et vestlust kuhugi edasi viia üldse. Tüdruk tundus temavanune, kuid ta ei olnud tema tuttav, seega arvas poiss, et ta ei ole siitkandist. Kuigi võis ka juhtuda, et oli veel ka neid, keda ta ei teadnud.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 3, 2010 21:22:01 GMT 3
"Pleasant indeed," ütles Avery lõbustatult. "Mina? Mina siin niisama chillin. Rannas. Otsin inimesi, keda enda jutuga surmani ära tüüdata. Kas sa oled nõus üks neist olema?" vastas tüdruk siis, lisades küsimuse lõppu. Tüdruk naeratas armsalt, pilk Josh'il.
|
|
|
Post by Joshua McCormac on Jul 3, 2010 21:29:21 GMT 3
"Jeah," vastas poiss, "miks ka mitte. Ma sureks muidu igavusse ja see oleks veel hullem, või mis?!" Josh vaatas Averyt üsna uuriva pilguga, et tema välimust meelde jätta. "Tee algust," lisas poiss viimaks.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 4, 2010 17:15:34 GMT 3
Avery muigas. "Anna teema ette ja ma võin selle sul läbi lahata. Lambist ei tule praegu ühtegi teemat. Aga liiguks samal ajal kusagile edasi? Veidike imelik on siin lihtsalt seista ja rääkida, parklas," ütles tüdruk juukseid silme eest lükates.
|
|
|
Post by Joshua McCormac on Jul 19, 2010 19:07:12 GMT 3
"Lähme randa," ütles Josh ja see oli ju ilmselge, et sinna oligi vaid minna. See oli kõige lähedamal ja kõige lahedam koht siinkandis. "Räägi mulle endast," lisas poiss siis, kui edasi hakkas sammuma, oodates ka tüdrukut järgi.
|
|