|
Post by Romeo L. Byron on Jun 12, 2010 1:22:08 GMT 3
Ja Romeo lõpetaski, pannes käed ümber Cora ja tõmmates ta enda ligi. Miks, ei suutnud ta endale aru anda. Aga nii polnud viga istuda. "Sa oled nii armas, nii tugev ja samas habras," lausus noormees naeratades.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 12, 2010 1:29:57 GMT 3
Cora tundis, kuidas korraga see piinav tunne, mis kõhu õõnsaks võttis ja naerma pani, järele jäi ning ta nüüd sügavamalt ja järjest rahulikumalt hingata sai. Kui külm vesi ning kõdi olid tema olemise vahepeal üsna kõhedaks teinud, siis nüüd korraga sedasi kuti süles ja samas embuses istudes, saabus mõnus soojus tagasi ning kõdist tekkinud kananahk kadus.
See olukorra muutus ei ajanud tüdrukut segadusse, kuid noormehe lausutud sõnad panid teda õigeveidike kulmi kergitama. Kas ta oleks pidanud seda võtma komplimendina või rääkis Romeo lihtsalt praegult suusoojaks?[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 12, 2010 1:31:30 GMT 3
Romeo hoidis pilku Cora näol. "Mis viga? Cat got your tongue?" küsis ta.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 12, 2010 1:35:53 GMT 3
Cora hammustas õrnalt enda veidi täidlasemasse alahuulde, noogutades seejärel aeglaselt. Noh, siis kui ta ei rääkinud kutiga, oleks ta tahtnud heameelega sadat erinevat väljendit suust välja paisata ning siis, kui ta jälle rääkis - vist - , siis oleks nagu kass ta keele alla neelanud.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 12, 2010 1:37:58 GMT 3
"Oh sa vaeseke." Romeo naeris ja sasis Cora pead. "Ma püüan selle hiirekeldri kinni ja saan su keele tagasi, sobib?" pakkus noormees lustlikult.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 12, 2010 1:39:51 GMT 3
Cora noogutas uuesti, seekord innukamalt, näole naeratus venimas, otsustades selle hetke teemaga kaasa minna. Ta ei olnudki sunnitud mitte midagi ütlema ning ta oli isegi juba terve päeva mõnusalt ketranud, niiet häälepaelad said praegusel momendil kenasti puhata.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 12, 2010 1:41:47 GMT 3
Romeo naeris taas. "Tead, sa oled üllatavalt raske." Kui on tükk aega süles laiutanud. Loomulikult ei mõelnud noormees seda halvasti. "Kaua sa kavatsed vaikida? Arvad, et ma lepin sellega, et sa siin minu liikumisruumi vähendad ja tummfilmi staari mängid?" küsis ta muiates.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 12, 2010 1:44:10 GMT 3
"Ega ma ainult sinu pärast ei kavatse alla võtma hakata," teatas Cora tähtsalt, viimaks suud lahti tehes. "On sul midagi selle vastu?" päris tütarlaps kulme kergitades, ennast veidike liigutades, mugavamini veelgi sisse seades.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 12, 2010 1:46:21 GMT 3
"Ära nüüd nihele," tuli Romeolt automaatselt. "Küll see oleks armas, kui ilus tüdruk hakkaks minu pärast oma tervisega jantima," sõnas noormees sarkastiliselt.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 12, 2010 1:52:20 GMT 3
Cora naeris vaikselt, kuid lõpetas automaatselt nihelemise. "Okei, ma olen hästi paigal siis," lausus tüdruk väikese pilkaliku häälega, muiates endamisi. "Aga ma ei kavatseks mitte mingil juhul nälgima hakata," teatas näitsik. Ta oli kuulnud enda tuttavaid rääkimas, et nad lausa kardavad rämpstoitu ja säärast ning korraga leidis Coco kuskilt enda fantaasiast kujutluspildi, kus üks burger ühte kriipsujukut noa ja kahvliga taga ajas.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 12, 2010 1:54:13 GMT 3
"Sul pole vajagi nälgida," lausus Romeo nüüd mahedalt. "Ma tegin ainult nalja."
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 12, 2010 2:07:04 GMT 3
"Ma tean," sõnas Cora armsa naeratuse saatel, päikeseprillide taga olevate silmade pilku Romeo'le viies.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 12, 2010 2:09:05 GMT 3
"Niisiis." Romeo ei lõdvendanud haaret Cora ümber. "Mis nüüd edasi saab? Jäämegi siia niimoodi istuma?"
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 12, 2010 2:13:52 GMT 3
Cora lükkas kerge liigutusega enda ninal olevad päikeseprillid ülesse, kasutades seda nagu peavõru otstarbega, eemaldes võimaluse, et juuksed tema näole vajuvad ning samas ka lõpetades oma silmade varjamise tumedate klaaside taha. "Mm, alati on vähemalt kaks teed, oleneb kumba pidi inimesed ise käia soovivad. On see võimalus ja on ka teisi võimalusi," rääkis tütarlaps veidike arutlevalt, kästi kenasti Romeo kaela taga kokku viies.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 12, 2010 2:15:30 GMT 3
"Ja mis võimalusi sina välja pakuksid?" küsis Romeo huvitatult. Päike ei tundunud enam nii tulisena, kerge tuuleiil liikus neist mööda.
|
|