|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 27, 2010 13:29:54 GMT 3
Avery sisenes ühte restorani ning vaatas ringi. Ta vend Damian ootas teda ühe laua juures. Neiu suundus tema poole ning istus venda tervitamata vabale toolile. "Isa saatis paki," ütles Damian samuti õde tervitamata. Ta libistas väikese karbikese Delilah'i poole. "See oli sealt sulle," lisas mees enda õe küsiva ilme peale. Delilah võttis karbi ja avas selle. "Nojah siis," ütles tüdruk lõpuks. "Vii see enda juurde, ma tulen sellele mingi aeg järgi." "Sa ei taha seda kohe endale?" Delilah kallutas pead. "Kas sulle tundub, nagu mul oleks mingi kott kaasas, kuhu seda panna? Ma ei kavatse seda endaga kaasas tassida. Sinul on ju kott kaasas," vasta tüdruk, nagu see oleks iseenesest mõistetav. "Jajaa, chill. Ma lähen," ütles Damian püsti tõustes ning karpi kotti toppides. Delilah noogutas ning kui ta vend oli läinud, kutsus enda juurde kelneri. "Valget veini," ütles tüdruk talle, ning kui tüüp oli läinud seda tooma, vaatas restoranis ringi. Päris palju rahvast selle kellaaja kohta.
OT: Kleit [kingad olid valged ja madalad, mitte nagu pildil]. - Klikk.
|
|
|
Post by Nicole A. Monroe on Jun 27, 2010 17:42:30 GMT 3
Nicole kontrollis telefonilt kiirelt sõnumeid, viskas pilgu peeglisse ja astus siis majast välja, kott sõrmede vahele surutud. Juhtus, et keegi välja ei saanud tulla, aga see ei andnud tüdrukule põhjust mitte ise välja minna. Seega seadis ta oma sammud ühe Hamptonsis asuva restorani poole. Astunud uksest sisse, naeratas ta kergelt ning leidis ühe vaba laua. Kelner ilmus tema juurde koheselt. "Üks punane vein," tellis näitsik menüüd vaatamatagi. Kui mees oli laua juurest lahkunud, vaatas Nic ringi. Restoran oli üsna täis ja enda kõrvallauas märkas ta istumas tüdrukut, kes paistis veidi tuttav. Ehk oli Nicky teda koolis näinud.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 28, 2010 13:36:50 GMT 3
Avery maksis kelnerile koheselt, kui too talle ta veini oli toonud, jättes talle ka veidike liiga suure jootraha. Delilah oli praegu liiga omas mullis, et mõelda täpselt, kui palju ta maksma peab ja nii edasi. Tüdruk lonksas veini ja silmitses klaasi. Mitte just kõige maitsvam vein, aga käis kah.
|
|