|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 21, 2010 20:23:45 GMT 3
Chiaki naeris lõbustatult. "Tegelikult ma naudin värsket õhku. Mulle meeldib see koht," vastas ta ausalt, tumepruunide silmade pilk merel.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 21:40:42 GMT 3
"Värske õhk on tervislik," arvas Romeo. Talle tundus, et tema ajus oli lühiühendus või midagi - midagi arukat ei tulnud suust välja.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 22, 2010 17:41:51 GMT 3
"Jah." Chiaki ei pööranud eriti Romeo kahtlasele käitumisele tähelepanu, võib-olla oligi noormees selline. Who knows, right? "Kas ma olen juba küsinud, kuidas sina siia katusele said?" küsis tüdruk kergelt pead kallutades, tumepruunide silmade pilk nüüd Romeol.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 22, 2010 18:11:06 GMT 3
"Ee..." Mis mul viga on? Noormees tahtis endale kolaka anda. Ta käitus nagu täielik idioot. "Ma, ee.. Uurisin maja," vastas ta. Miks käitun ma nii... häbelikult?
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 22, 2010 18:37:25 GMT 3
Chiaki naeris vaikselt. "Siia ei saa igasugused sisse," kergitas ta kergelt kulmu, vihjates rangele turvasüsteemile, mis majal oli.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 22, 2010 18:39:23 GMT 3
"Noh... Ma töötan siin. Sellepärast. Ja tegin väikese pausi," vastas Romeo kerge kohmetusega. Praegu kuluks üks paremsirge ära või ta hakkab tõsist jahu ajama.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 22, 2010 18:42:28 GMT 3
"Mis tööd sa siin teed?" küsis tüdruk uudishimulikult, kergelt kulmu kortsutades. Mis Romeol viga oli?
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 22, 2010 18:45:07 GMT 3
Romeo pani käed selja taga kokku ja näpistas end randmest. See oli valus, raisk. "Ma olen modell," vastas ta. Nagu alati, ei teadnud ta, mida oma vestluskaaslaselt oodata. Modellindusse suhtumine varieerus seinast seina.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 22, 2010 18:47:30 GMT 3
"Ahnii," venitas Chiaki mitte just eriti suure vaimustusega. Tal olid modelidega halvad kogemused olnud. "On siis ahe töö või?" küsis ta.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 22, 2010 18:49:11 GMT 3
Romeo raputas pead. "Ma ei nimetaks seda lahedaks, kui mul kästakse igasuguseid nõmedusi teha ja lastakse minust mitu aastat vanematel tšikkidel mind ahistada."
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 22, 2010 18:52:49 GMT 3
"Tunnen sulle kaasa," ütles Chiaki siiralt, ega ei hakanud nende tüdrukute kohta küsima.Ta teadis, millised modellid olid, ta mälu ei vajanud värskendust. "Muidu ainult modellindusega tegeledki?"
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 22, 2010 18:54:16 GMT 3
Romeo kallutas pead veidi. "Vahel laulan, mängin jalgpalli ja kihutan mööda ilma ringi," lausus ta lihtsalt. Tema jaoks oli see juba igapäevane.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 22, 2010 18:58:15 GMT 3
"Okei," ütles Chiaki taas vaadet silmitsedes, käed ristatud. "Käid sa siin katusel tihti?" küsis tüdruk enda taas sassi läinud juukseid paika sättides.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 22, 2010 19:01:14 GMT 3
"Em, ei. Ma olen siin esimest korda," vastas Romeo. Ta polnud varem sessilt jalga lasknud, et mööda hoonet ringi jõlkuda.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 23, 2010 15:03:16 GMT 3
"Ahnii," venitas Chiaki. "Miks sa siis praegu tööl pole?" Chiaki esitas jah palju küsimusi, kuid ta oli uudishimulik ka ju.
|
|